Partyflock
 

Herfstdrift Festival

Herfstdrift Festival
16 oktober 2023
festival
AdresNederland Nederland
Linkfacebook

Uitgaansagenda Herfstdrift Festival

Laatste feest was op zaterdag 26 november 2022: Herfstdrift Festival, De Vasim, Nijmegen
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
14·nieuwsberichten
17·video's
1131·bezoekers
842·unieke bezoekers
9·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (75.2381 stemmen)
Nieuws
Nu de herfst hier is, maakt het NYMA-terrein in Nijmegen zich op voor de elfde jaargang van Herfstdrift Festival. De organisatie maakte vandaag de line-up van de editie van 25 november bekend. De kaartverkoop van het festival is gestart.
Een imposant terrein, zeven imposante podia en ontelbare beats als kloppend hart: Herfstdrift trapt op vrijdag 25 en zaterdag 26 november haar 10e editie af. Na drie jaar afwezigheid een prachtig weerzien met het NYMA-terrein afgelopen lente, maakte de organisatie haar meest avontuurlijke line-up tot nu toe bekend. De kaartverkoop van het festival gaat op 23 september van start.
Een industriële speeltuin met zeven podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Drift Festival viert van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 juni haar tiende verjaardag met een dubbeldikke editie op het Nijmeegse Vasimterrein. De kaartverkoop voor het festival is gestart.
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde een industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde en industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Organisatie verwacht recordaantal bezoekers in en rondom De Vasim.
Antal, DVS1, Ben Ufo en DJ Tennis bevinden zich onder de artiesten die zaterdag 25 november hun opwachting maken op Herfstdrift Festival. Dat maakt organisatie Drift vandaag bekend. De kaartverkoop voor het Nijmeegse festival is gestart.
Op zaterdag 28 november heerst de herfst in Nijmegen tijdens de vijfde editie van Herfstdrift Festival. Na de bijzonder fijne edities van afgelopen jaren houdt Drift de traditie in stand en komt het opnieuw met een volwaardig festival in het najaar.
Op zaterdag 29 november kleurt het Nijmeegse najaar weer fel op tijdens de vierde editie van Herfstdrift Festival. Na de uitverkochte editie van vorig jaar wordt dit jaar het programma verbreed met een extra podium en maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim.