Partyflock
 
­ Nederland

Herfstdrift Festival maakt line-up 2023 bekend

gepubliceerd door , op
Nu de herfst hier is, maakt het NYMA-terrein in Nijmegen zich op voor de elfde jaargang van Herfstdrift Festival. De organisatie maakte vandaag de line-up van de editie van 25 november bekend. De kaartverkoop van het festival is gestart.

Tegen de iconische achtergrond van culturele hotspot de NYMA ontvouwt twee keer per jaar een muzikale vrijplaats, en het programma van de aankomende herfsteditie is er een waar zowel Drift-debutanten en muzikale fijnproevers zich in thuis voelen. Zo zie je er internationale zwaargewichten als Ellen Allien, Héctor Oaks, Mama Snake en Special Request. Ook bijzondere back-to-back-sets krijgen traditiegetrouw een glansrol toebedeeld, en dit jaar worden die ingevuld door onder anderen Afra & Serge, CEM & Yazzus, JASSS & Jensen Interceptor, JEANS & Nawaz en Rey Colino & Spray. Live-performances zijn er van de levende legendes van Octave One, Mary Lake en Radioactive Man, terwijl Nederlands toptalenten als Coco Coquelicot, Hennio, Mixmaster Kwan en Nala Brown zich aan het Nijmeegse publiek mogen laten zien.

Net als afgelopen lente heeft Herfstdrift dit jaar een kleinere voetafdruk op het terrein dan in 2022, niet in de laatste plaats vanwege de terugkeer van de iconische Vasim-hal, die tijdens Drift Festival weer in gebruik is genomen. Het industriële terrein zal ook dit jaar weer stralen dankzij bijzondere lichtinstallaties en de beste elektronische muziek uit alle windstreken - van house tot techno, jungle, bass, baile funk en rave.

Over Drift
Herfstdrift Festival staat bekend als een van de meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland en presenteert op een prachtlocatie het beste van nu en van Nijmegen. De combinatie van een diverse line-up en een toegewijd publiek maakt Drift al ruim twee decennia dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van elektronische muziek en cultuur.

Tickets voor Herfstdrift Festival 2023 zijn [presale element=party id=16613 title="hier"] te koop.