website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Drift - Om te dansen

afbeelding Drift - Om te dansen
organisator
SiteSite driftomtedansen.nl
AdresWinselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland
KvK9168310
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Informatie
Drift is een jong en dynamisch initiatief dat zich bezighoudt met de organisatie en ontwikkeling van culturele dans concepten waar met een combinatie van muziek, kunst en cultuur een eigenzinnige totaalervaring wordt neergezet. Drift is makkelijk te benaderen en zoekt de dialoog met bezoekers en betrokkenen. Drift stimuleert jong creatief talent en biedt hen een podium waar zij zich kunnen uiten. Als spil in een cultureel web bevordert Drift actieve samenwerking en wordt er constant gewerkt aan de versterking van duurzame relaties. Drift brengt gelijkgezinden samen en grossiert in de levering van vreugdevolle momenten.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
154·feesten
1·in de toekomst
153·in het verleden
59·nieuwsberichten
1·fotoshoot
142·foto's
33·video's
2·winacties
10051·bezoekers
3387·unieke bezoekers
236Partyflockfans
27.2 KFacebooklikes
639·albumfoto's
1·verslag
2·opmerkingen
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3693 stemmen)
Nieuws
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde een industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde en industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen dubbel zoveel te vieren, want Drift Festival viert de negende editie twee dagen lang. Zo'n zeventig artiesten geven acte de presence op het vertrouwde Vasim terrein. Vandaag maakt de organisatie het nieuwe Magia podium bekend, een live podium waar gedanst kan worden op muziek van over de hele wereld.
Drie unieke liveoptredens als aftrap van Drift Festival, na een week experimenteren in de iconische Willem Twee studios.
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op de vele podia van cultuurerfgoed De Vasim. Een verruiming van de tijden betekent ook een vergroting van het muzikale palet. Dit jaar zijn er meer artiesten en stijlen op de zeven podia dan ooit tevoren. Meer dan tachtig artiesten verspreid over zeven podia, inclusief nieuwe live stage.
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Dansliefhebbers van alle leeftijden komen zaterdag 14 juli samen om te swingen bij de tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade.
Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival.
Organisatie verwacht recordaantal bezoekers in en rondom De Vasim.
Antal, DVS1, Ben Ufo en DJ Tennis bevinden zich onder de artiesten die zaterdag 25 november hun opwachting maken op Herfstdrift Festival. Dat maakt organisatie Drift vandaag bekend. De kaartverkoop voor het Nijmeegse festival is gestart.
8 waarderingen
Mike' D
Chille organisatie (Y)
Diede
ben verliefd
m.­a nightc­rawler
kanjerconcept
Pimm0
Drift is :lief:
Thijs_­Konings
Superfeest
Dim
Hippe underground.­ Complimenten voor deze puike organisatie met elke keer weer leuke feestjes.­
ReyZaMa
Leuke organisatie van een man die een hart van goud heeft!!!!!
Foam
simpelweg elke keer weer een leuke party!

2 opmerkingen

Met oud & nieuw Waalhalla zie ik dat goed? http://www.waalhalla-centrum.nl/index2.php?page=events