Partyflock
 

Cultuurspinnerij De Vasim

op de kaart
De Vasim
9 april 2021
AdresWinselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 24 388 6246
Linksfacebookpageinstagramx

Informatie

De Vasim is dé culturele broedplaats van Nijmegen. Uniek binnen- en buitenterrein van 9000 m² industrieel erfgoed. Thuisbasis van creatieve werkplaatsen. Een gevarieerd kunst- en cultuurprogramma. Evenementenlocatie voor publieke en besloten events.
Boek een overnachting in of in de buurt van De Vasim via Booking.com.

Uitgaansagenda De Vasim

Laatste feest was op zaterdag 23 september 2023: Superstrings

Statistieken

105·feesten
geen·in de toekomst
105·in het verleden
43·nieuwsberichten
7·fotoshoots
997·foto's
53·video's
7409·bezoekers · herkomst
4299·unieke bezoekers
273Partyflockfans
528·albumfoto's
5·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (418.7953 stemmen)
23 maart 2019
Foto's, DOOM, 23 maart 2019, De Vasim, Nijmegen
13 oktober 2018
Foto's, Magic Invites, 13 oktober 2018, De Vasim, Nijmegen
17 november 2012
Foto's, Ravezone, 17 november 2012, De Vasim, Nijmegen
3 maart 2012
Foto's, Ravezone, 3 maart 2012, De Vasim, Nijmegen
22 oktober 2011
Foto's, Ravezone, 22 oktober 2011, De Vasim, Nijmegen
23 oktober 2010
Foto's, Ravezone, 23 oktober 2010, De Vasim, Nijmegen
12 december 2009
Foto's, Ravezone, 12 december 2009, De Vasim, Nijmegen

Nieuws

Een imposant terrein, zeven imposante podia en ontelbare beats als kloppend hart: Herfstdrift trapt op vrijdag 25 en zaterdag 26 november haar 10e editie af. Na drie jaar afwezigheid een prachtig weerzien met het NYMA-terrein afgelopen lente, maakte de organisatie haar meest avontuurlijke line-up tot nu toe bekend. De kaartverkoop van het festival gaat op 23 september van start.
De line-up van de eerste editie van Honey Honey 'The Festival' is rond. Onder meer Willie Wartaal, Fata Boom (live), Lionstorm (live), David Vunk, Tom Trago, Doppelgang en Pablo Discobar Soundsystem & Sanja maken zaterdag 30 mei hun opwachting in Nijmegen. Het creatieve randprogramma met theater, stand-up comedy, spelletjes en performances in het LGBTQ-thema wordt verzorgd door Ben de Vlegel, Naaistreek en meer. Honey Honey 'The Festival' biedt daarmee een totaalbeleving op een nieuwe, nog nader bekend te maken plek op het Vasim terrein.
Het oosten van 't land kleurt roze, rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Honey Honey 'The Festival' doet zijn intrede. Inspelend op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie, creëert het kersverse multidisciplinaire muziekfestival een veilige thuishaven voor iedereen. Honey Honey 'The Festival' vindt zaterdag 30 mei plaats op een nieuwe spannende plek op het Vasim terrein in Nijmegen. 2
Een industriële speeltuin met zeven podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Drift Festival viert van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 juni haar tiende verjaardag met een dubbeldikke editie op het Nijmeegse Vasimterrein. De kaartverkoop voor het festival is gestart.
Al langere tijd leeft een heerlijk broeiend idee tussen bauhauz en Planet Rose om samen een geweldig evenement te organiseren, en er voor te zorgen dat een breder publiek elkaars muzikale wereld ontdekken en volop beleven.
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde een industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde en industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 1
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen dubbel zoveel te vieren, want Drift Festival viert de negende editie twee dagen lang. Zo'n zeventig artiesten geven acte de presence op het vertrouwde Vasim terrein. Vandaag maakt de organisatie het nieuwe Magia podium bekend, een live podium waar gedanst kan worden op muziek van over de hele wereld.
Drie unieke liveoptredens als aftrap van Drift Festival, na een week experimenteren in de iconische Willem Twee studios.
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op de vele podia van cultuurerfgoed De Vasim. Een verruiming van de tijden betekent ook een vergroting van het muzikale palet. Dit jaar zijn er meer artiesten en stijlen op de zeven podia dan ooit tevoren. Meer dan tachtig artiesten verspreid over zeven podia, inclusief nieuwe live stage.

3 waarderingen

Soundcrusher
Beste locatie ooit:D Nog nooit zulk hard en relaxed geluid gehad. Mijn darmen werden eruit gebeukt door de bass. kkan nie wachten op het volgende feestje
goeie locatie WAS VET MENSe
HCRob
zeker goede locatie:D

5 opmerkingen

tot 23okt weer :D Vorgjaar supper vermaakt :D
Awakenings Nijmegen ^^
wtf wort ik er uit gezet om dat ik van te voren op me bek ben gegaan laat mij ma weten warom dan
wan het gaat echt nerges over