Partyflock
 
­ Nederland

Industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Herfstdrift Festival
5 september 2018
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde industriële speeltuin waar de beste house, techno, disco en elektronica samenkomen. De kaartverkoop van het festival is gestart.

Deze herfst wordt het ijskoude terrein opgewarmd door een reeks internationale sterkhouders en Nederlandse vernieuwers. Zo komt de legendarische Mathew Jonson een imposante live-set weggeven en laten internationale toppers als Joy Orbison, Randomer, Overmono (Truss & Tessela), Courtesy, JASSS en Umwelt de Cultuurspinnerij overkoken met hun overweldigende sound. Rahaan, Sassy J, Byron The Aquarius en Habibi Funk halen de zomer terug naar de Waaloever, terwijl Michael Mayer je de diepte in trekt met een hypnotiserende, drie uur durende set.

Zoals altijd is er door Drift een sleutelrol weggelegd voor Nederlands talent. Onder anderen de Rotterdamse sensaties Oceanic en ROD, stadshelden DJ Pure, Yugen, Guus Christian en Alex Jansen en vernieuwer Dollkraut komen hun kunsten vertonen. En dan is er ook nog Tom Trago, die zijn nieuwe album integraal ten gehore komt brengen op Herfstdrift als afsluiter van zijn drieluik aan (zeer zeldzame) live-optredens.

Tickets voor de 8e editie van Herfstdrift kosten €32,50- excl. BTW en zijn verkrijgbaar via driftomtedansen.nl