Partyflock
 
Nieuws 2015
­ Nederland
Weer een lijstje! Billboard heeft de 10 beste dance / electronic tracks van 2015 uitgeroepen. Check of jij het ermee eens bent.....
Op kerstavond zal de zaal van Absoluut weer schudden tijdens het gekste freestyle feest van Brabant; Starf*ckerz! Dit jaar gaan ze voor nog meer gekte, puinhoop en gezelligheid dan ooit tevoren. Hiervoor hebben ze de beste freestyle artiesten onder de dennenboom vandaan gehaald, die jullie zullen trakteren op de allervetste beats!
Nieuwe releases van vandaag
vrijdag 11 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Jonas Aden & Robby East, Showtek, HI-LO, Josh Butler & Ferry Corsten.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 8 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: John Christian & Jacky Greco, Matthias Tanzmann, Dema, Firebeatz & Jay Hardway, Felix Kröcher.
Raad dan de 10 tracks die je in de video hoort. Vul de tracks in op www.loseyourmind.nl/de-tijdmachine?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A30080 en maak kans op twee backstage passes, twee De Tijdmachine truien, een meet & greet met een artiest naar keuze en een handvol munten. Uit de juiste inzendingen wordt op vrijdag 27 november een winnaar gekozen.
Parallel
dinsdag 17 november 2015
En daar zijn ze weer. Terug van weggeweest en wat staat er weer een heerlijke editie voor de deur! Deze keer hebben is een topduo uit de hoge hoed getoverd, en ze komen deze keer uit Amsterdam. Met trots meldt de organisatie jullie dat de heren van Beesmunt Soundsystem jullie, zo vlak voor kerst, een stomende avond gaan bezorgen!
Nieuwe releases van vandaag
vrijdag 6 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Slapen Is Voor Mietjes
woensdag 4 november 2015
Zondag 15 november is het dan eindelijk zover, de eerste early rave editie van 'Slapen is voor mietjes'! Deze editie zal weer in de vertrouwde club Fifties plaatsvinden, Warriors of the Core en DN Events zullen deze club om toveren tot een ware gabber tempel! Zoals jullie gewend zijn is er uiteraard ook weer een dikke lasershow aanwezig, deze zal verzorgd worden door 'ScanLight lasersystems'. Hier nog even alle info op een rijtje.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 3 november 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases publiceerden we voorheen elke week online. Maar dan heb je alle nummers al 10x gehoord natuurlijk. We gaan dus per dag verzamelen en een bericht plaatsen! Vaak Engelstalig, maar dat moet voor jullie geen issue zijn! Vandaag nog wel even een verzameling van enkele dagen met nieuws over: Martin Garrix, Redondo, Stephanie, Mr. Belt & Wezol, Chuckie & Albert Neve & Afrojack.
Morgen is het dan eindelijk zover; vijf jaar na de laatste editie van de originele Hellraiser zal The Box opnieuw geopend worden! Het zal een beukende reünie worden van oudgedienden die al in de 90's op Hellraiser rondliepen, gemixt met de nieuwste generatie Hardcore Hellheads die eindelijk ook wel eens de beleving van een origineel ISP-feest mee willen maken!
Sonic Planet presenteert deze avond een clubnight die geheel in het teken staat van het legendarische R&S Records. Het label met het 'Ferrari paard' kan met recht gezien worden als meest invloedrijke en belangrijkste platenlabel voor elektronische muziek dat België heeft voortgebracht.
Het aftellen is begonnen... Op 23 oktober neemt Madness-Industry jullie mee naar de tijd van vroeger waar alleen werd gedraaid met vinyl, op deze avond hoor je de rauwste early hardcore en terror!
Jouw mooiste feestweekend begint zaterdag 24 oktober om 22:00 in Beesd! Verspreid over vier zalen kun je genieten van alle DJ's die 7th Heaven Events groot hebben gemaakt, maar liefst 21 DJ's in totaal. Natuurlijk blijft het daar niet bij en zal 7th Heaven Events ook goed uitpakken met prachtig gedecoreerde zalen, mooie danseressen, dikke LED schermen, fantastische lasershows, Co2 kannonen, confetti, welkomstdrankjes voor iedereen die voor 23:30 uur binnenkomt, vers gesneden fruit, verfrissend lekkere ijsjes en nog veel, veel meer. Gewoon, zoals altijd bij 7th Heaven Events, maar nu natuurlijk wel met wat extra's!
Het grootste clubfestival ter wereld bestaat in oktober twintig jaar! Ruim 2000 artiesten maken hun opwachting op de jubileumeditie van het Amsterdam Dance Event (ADE). NPO Cultura doet ook nu weer verslag en verschaft een inkijk in de wereld van de elektronische muziek vanuit cultureel perspectief.
Time Out bestaat dit jaar alweer twintig jaar! De nieuwste aanwinst is NXT. De achterste zaal van Time Out (voorheen 'de sub') wordt vanaf 31 oktober ingezet als evenementenlocatie. Met als opener de première van Gunz for Hire met hun No Mercy tour. Het blijkt een nieuwe, ongekende show te worden! Speciaal hiervoor stelde ze een aantal vragen aan deze gewapende mannen.
Wie zoet is, krijgt freestyle...De allerbeste freestyle beats, maar ook jump en hardcore zullen sinterklaasavond vullen. Dit jaar zelfs langer dan vorig jaar. Tijdens deze oer-Hollandse nacht kunnen jullie namelijk losgaan tot vijf uur. Welke duo's er tijdens de Supersized freestyle Special een bezoek komen brengen, verklappen ze in dit bericht...
Pleasure Island festival overdag uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor Pleasure Island na 23:00 uur! De party gaat gewoon lekker binnen door met de sfeer die jullie gewend zijn van ons. De prijzen zijn nu nog 21,75 en vip maar 31,75 !
Zaterdag 31 oktober 2015 kunnen de skipakken, mutsen en handschoenen ein-de-lijk weer uit de kast voor een nieuwe editie van Winter Park Festival! Van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt Aquabest, bij Eindhoven, volledig ondergedompeld in het meest gezellige winterlandschap van Nederland. Op vier verschillende stages staan sfeermakers van de bovenste plank in de startblokken om de kachel bij iedereen goed op te stoken.
Slik jij zomaar alles?
maandag 31 augustus 2015
Het gebruik van XTC is de afgelopen jaren toegenomen. Er lijkt sprake te zijn van normalisering van gebruik. Zo blijkt uit de 'Kerncijfers drugsgebruik 2014' van het Trimbos-instituut dat 12,5% van de jongvolwassenen tussen de 15 en 34 jaar wel eens XTC heeft gebruikt. Daarnaast is de gemiddelde hoeveelheid MDMA (de werkzame stof in XTC) de afgelopen zes jaar bijna verdubbeld. Uit een steekproef van SIRE onder 300 Nederlandse jongeren blijkt echter dat een meerderheid van de jongeren, de voornaamste gebruikers, onbekend is met de toename van de hoeveelheid MDMA en de werking en effecten van XTC.
Parkfeesten Helden
zaterdag 15 augustus 2015
Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert Parkfeesten Helden een dance event met internationale allure in Helden (Noord-Limburg). Ook dit jaar kunnen we weer spreken van een geweldige line-up met naast lokaal dj-talent ook grote internationale topacts! Quintino, Billy the Kit, Lady Bee, DJ Ruud Peeters/DJ Pieet en MC Mitch Crown!

Meer dan 2000 liefhebbers zullen aanwezig zijn bij dit evenement. Dat wil jij toch ook niet missen? Kaarten kosten slechts €10 in de voorverkoop (parkfeestenhelden.nl) en aan de dagkassa €12,50.
Full Spectrum, Atomnation en Woodstock slaan de handen ineen voor de derde editie van Making Waves Festival, de afsluiter van het festivalseizoen op het strand van Bloemendaal. Dit jaar kiest het festival volledig voor de elektronische invulling die eerdere edities al de boventoon voerde.
Op vrijdag 11 december presenteren de legendarische hardhouse DJ's Tom Harding en JP een bijzondere line-up in twee zalen van de Melkweg met Der Dritte Raum, DJ Misjah b2b DJ Tim en DJ Per. Zelf zullen zij The Max zaal onder handen nemen met hun sets. De voorverkoop voor deze avond start maandag 3 augustus om 10:00 uur via de website van de Melkweg en Ticketmaster.
Hed Kandi ADE Special
dinsdag 28 juli 2015
Op zaterdag 17 oktober, tijdens het grootste internationale clubfestival Amsterdam Dance Event stapt Hed Kandi aan boord van een favoriete en spectaculaire locatie: de Ocean Diva!
Vrijdag 7 augustus heeft Pllek een feestje waar de sound van het Ibiza uit de jaren '80/'90 centraal staat: Aspirations – Balearic Special met DJ's Phil Mison Verenigd Koninkrijk en Tako. Phil Mison en Tako Reyenga nemen je mee met hun favoriete zomertracks en sun-kissed platen uit Ibiza's gouden tijden.
Dancetour is weer klaar voor Apeldoorn. Met een line-up vol met enthousiaste DJ's zal Dancetour terugkeren op 16 augustus met het Marktplein als locatie. De volgende DJ's zijn aanwezig bij dit evenement; Kill The Buzz, Dirtcaps, Kenneth G, Julian Jordan, Dannic en Sick Individuals. Ook dit feest is om nooit meer te vergeten, weer of geen weer, iedereen kan genieten van het festivalseizoen.
Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober vindt de achtste editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets zijn uitverkocht, de reguliere kaartverkoop start op zaterdag 27 juni aanstaande om 10.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Jett Rebel, John Coffey, Jordy Dazz, Lil Kleine, The Dirty Daddies, BZB en Puinhoop Kollektiv!
De vierde editie van Early Ravers United is here! Op vrijdag 26 juni aanstaande vanaf 22.00 zal de house-tempel aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen weer open gaan voor alle doorgewinterde Early Ravers die op zoek zijn naar de muziek en de sfeer van toen.
Op vrijdag 16 oktober organiseert Amsterdam Music Festival voor de allereerste keer een speciale 'Under 18' editie in de Ziggo Dome, Amsterdam. Nadat Amsterdam Music Festival de eerste vier namen van de line-up een krappe maand geleden heeft aangekondigd, maakt de organisatie zojuist bekend dat er een speciale jongeren editie van het succesvolle festival komt. Amsterdam Music Festival Under 18 is het grootste 18- dance event in Nederland en tevens het eerste officiële evenement voor 14 t/m 17 jarigen tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Deze Under 18 editie zal, net zoals de fans van de volwassen editie gewend zijn, ook het podium vormen voor de beste DJ's van de wereld.
Vrijdag 5 juni trapt Michel de Hey de eerste editie van een reeks HEY! feestjes op het strand af! Afgelopen pinksterweekend was al heerlijk, dus dit wordt zonder twijfel een héle fijne zomer.
Aanstaande zaterdag 23 mei viert Discoflamingo haar driejarig bestaan met een day en night programma! Flamingo's are on the loose want ze nemen je mee de buitenlucht in. Door de sluiting van Cultuurpodium Perron heeft Discoflamingo haar thuishaven moeten verlaten. Maar ondanks dat hebben zij een waardig nieuw onderkomen gevonden: Poppodium Annabel!
SFEER zal voor deze eerste editie groots uitpakken. Verwacht een geweldige avond met heerlijke muziek, gezellige mensen en heel veel extra's. SFEER, what's in a name? Om die naam waar te maken heeft de organisatie een aantal artiesten geselecteerd die naast hun muzikale toevoeging ook bekend staan om wat ze creëren op de dansvloer. Met de beste club, (deep)house, progressive en trance zullen zij zorgen voor een onvergetelijke avond.
A King's Night Inn
dinsdag 21 april 2015
Dit jaar zal Kings Inn Alkmaar samen met event- en boekingsorganisatie Tribe en het Nederlandse deephouse-, techhouse- & technolabel Glowrec. koningsnacht vieren. Rond de klok van 18.00 uur zullen de eerste house en techno deuntjes te horen zijn en gaandeweg de avond zal het volume en de energie langzaam op klimmen naar een euforisch hoogtepunt!
Zaterdag 25 april kun je bij 7th Heaven Events genieten van maar liefst drie area's voor een mooie lange nacht gezellig feesten. Lekker van zaal naar zaal slenteren of in jouw favoriete zaal volg je de dj's en dans je lekker erop los op de dansvloer, terwijl je gedurende de avond een bakje vers gesneden fruit of een verfrissende ijsje krijgt uitgereikt door leuke dames. Tot 06:00 uur in de ochtend staat 7th Heaven Events tot je beschikking voor een nacht om niet snel te vergeten.
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Op vrijdagavond 17 april 2015 organiseren Mike Molenkamp en Rob Min de eerste editie van het evenement 'Victorious'. Een dance event in Alkmaar waarbij de opbrengst ten goede komt aan KWF kankerbestrijding. Op 4 juni 2015 zullen Mike en zijn collega Jolanda Brands meedoen aan de Alpe d'Huzes. Deelname aan Alpe d'HuZes is niet gratis. Per deelnemer wordt een sponsorbedrag gevraagd. Met Victorious is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen wat ten goede zal komen aan de KWF Kankerbestrijding.
Na een spetterende compleet uitverkochte eerste editie opent the Harbour Club Scheveningen op 11 april wederom haar deuren voor het classy 25+ uitgaanspubliek van SaturdayClub!
Tinnitus is geen feestje! Je kunt jezelf beschermen tegen een permanente piep of ruis door een investering in je oren te doen. Dat kan bijvoorbeeld door de PRO17 van ACS. Deze oordoppen dempen gemiddeld 17dB en de 'veilig horen' periode wordt met meer dan 5 keer verlengd. De oorstukjes worden op maat gemaakt zodat ze speciaal voor jou de beste bescherming bieden, maar uiteraard is de beleving van de muziek niet slechter! En om jou tegemoet te komen, mag Partyflock je 10% korting geven! Lees snel meer!
Aanstaande zaterdag is dan eindelijk de langverwachte Crazyland Victoria's Angels editie! Het feest was ruim vijf weken van te voren al uitverkocht en nu is het dan bijna zo ver. Jullie hebben er zoveel zin in, maar hebben nog wel wat vragen met betrekking tot de dresscode....
Precies tien jaar geleden, in 2005, streek Pleasure Island neer op het Java Eiland in Amsterdam. Een nieuw soort festival en dat hebben de mensen goed opgepakt. Meteen de eerste keer was het uitverkocht. Pleasure Island is dit jaar terug! Pleasure Island eindfeest Ibiza style 19 september! Dus kom als een echte Ibiza-fan of als hippie.
The Magic Tree of House
maandag 9 februari 2015
Op zaterdag 14 maart brengt 'The Magic Tree of House' de oude sfeer weer tot leven met een aantal oude dj's die in de beginjaren al actief bezig waren in de wereld van de electronische muziek. Ze vertegenwoordigen samen alle facetten van de housescene van de jaren 1992 tot en met 1999. Met een '100% vinyl only' set zal Pat C,voormalig resident dj van Parkzicht (Rotterdam), je twee uur lang meenemen op zijn muzikale reis door het verleden.
Dit jaar zal de opening van Beachclub Fuel' in het teken staan van trance. Classic trance wel te verstaan! Met dit thema knalt de geschiedenis van trance uit de speakers dankzij de programmering van Nederlandse trance-pioniers als RAM, Signum, Misja Helsloot en Ruben Verhagen. Vanuit Schotland komt de levende legende Mark Sherry overvliegen om het feest een internationaal tintje te geven.
Welke innovaties moeten we nú aanpakken om in 2020 een succesvol evenement te organiseren? Het platform Open House is opgericht om die innovatieve ideeën op te sporen en tot succesvolle business te maken. Reden voor de VVEM om een partnership aan te gaan.
Hausse III
zaterdag 31 januari 2015
Zaterdag 7 februari vindt de derde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Op 16 augustus organiseren de jongens achter Gaasper Pleasure een nieuw 80's, 90's en 00's festival op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is, het Gaasperplas. Het eendaagse nostalgisch geladen Guilty Pleasure Festival komt met een reeks artiesten die bekend zijn van nostalgische nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.
Het duurt nog even maar High Energy Events en Las Rosas zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen van Kingdance 2015 wat op zondag 26 en maandag 27 april op het parkeerterrein van de IJsselhallen Zwolle gaat plaatsvinden. Check hieronder de complete line-up verdeeld over de twee dagen en belangrijke informatie over de ticketverkoop.
Metz 16 years anniversary cruise
dinsdag 20 januari 2015
Wauw! Zestien maal hoera, want Metz bestaat namelijk 16 (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 21 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het 16 jarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal dit keer gevierd worden op een exclusieve locatie, namelijk met de 'Metz 16 Years Anniversary Cruise' op de Rotterdamse Maas!
Armageddon Project, Tripped, Synapse, Negative Audio LIVE en Rude Awakening, dat zijn slechts enkele namen die op 18 april de Industrial sounds vertegenwoordigen op Hardshock Festival. Dit jaar heeft de organisatie ook niemand minder dan Daisy weten te strikken die samen met Manu Le Malin een zeer exclusieve industrial-set gaat neerzetten. Check hieronder de complete Industrial line-up en scoor je tickets vandaag nog!
Hoelahoep heet je warm welkom en neemt je mee op een muzikale reis door Zuid-Amerika. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes en de tropische gastvrijheid.
Traditioneel is er voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's, en cd-fanaten op zaterdag 24 januari de eerste Amsterdamse Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kijken weer uit naar deze editie waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.
22 december 2015
De 10 beste dance / electronic tracks van 2015
14 december 2015
Starf*ckerz · The christmas night madness
11 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
8 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
24 november 2015
Ben jij de grootste De Tijdmachine kenner?
17 november 2015
Parallel
6 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
4 november 2015
Slapen Is Voor Mietjes
3 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
30 oktober 2015
Timetable en final info Hellraiser · Hell O Ween
26 oktober 2015
Sonic Planet presents: R&S Records in Grenswerk
19 oktober 2015
This is Madness eerste evenement Madness-Industry
15 oktober 2015
10-Years of 7th Heaven wordt natuurlijk groots gevierd op 24 oktober
9 oktober 2015
Themaweek NPO Cultura toont dance op TV
Time Out opent nieuwe evenementenlocatie NXT met Gunz for Hire
30 september 2015
Supersized heeft opnieuw zijn best gedaan, op 5 december gaan ze er weer tegenaan
15 september 2015
Pleasure Island festival overdag uitverkocht
14 september 2015
Winter Park Festival presenteert volledige line-up
31 augustus 2015
Slik jij zomaar alles?
15 augustus 2015
Parkfeesten Helden
6 augustus 2015
Derde editie Making Waves Festival op 5 september
2 augustus 2015
Tom Harding & JP doen hardhouse herleven in de Melkweg
28 juli 2015
Hed Kandi ADE Special
24 juli 2015
Ervaar het hippie eiland Ibiza uit de jaren '80/'90
19 juli 2015
Dancetour terug in Apeldoorn met oa Sick Individuals en Dannic
28 juni 2015
FestyLand start verkoop en maakt eerste namen bekend
25 juni 2015
Nieuwe editie Early Ravers United aanstaande vrijdag
12 juni 2015
Amsterdam Music Festival met speciale 'under 18' editie in Ziggo Dome
31 mei 2015
Iedere vrijdag StrandHEY! bij Karavaan
22 mei 2015
Discoflamingo: drie jaar disco, house en classics met een tropisch randje
29 april 2015
SFEER organiseert groot openingsfeest op zaterdag 6 juni
21 april 2015
A King's Night Inn
17 april 2015
Het Koninklijke weekend begint goed met de Kings Edition van 7th Heaven op zaterdag 25 april
9 april 2015
Metz tijdens Pinksteren met dikke line up in Hoek van Holland
4 april 2015
Victorious · Een hardstyle evenement voor een goed doel
2 april 2015
Spraakmakend muziektrio zet dansvloer SaturdayClub op zijn kop
12 maart 2015
Speciaal voor Partyflockers: 10% korting op ACS gehoorbescherming!
4 maart 2015
Aanstaande zaterdag Crazyland · Belangrijke info over dresscode en timetable
3 maart 2015
Pleasure Island maakt datum bekend voor 2015: 19 september
9 februari 2015
The Magic Tree of House
3 februari 2015
Beachclub Fuel opent zomerseizoen 2015 met The Classics of Trance
VVEM en Open House gaan samenwerken om innovatie in evenementenbranche te bevorderen
31 januari 2015
Hausse III
23 januari 2015
Nieuw 80's, 90's & 00's festival in Amsterdam met o.a. 2 Unlimited en 2 Brothers on the 4th Floor
21 januari 2015
Kingdance 2015 volledige line-up + ticketinfo
20 januari 2015
Metz 16 years anniversary cruise
19 januari 2015
Hardshock Festival 2015 · Industrial line-up release
13 januari 2015
Hoelahoep met nieuwe editie in Twentysix
7 januari 2015
Vinyl explosie tijdens Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam