Partyflock
 
­ Nederland

Metz 16 years anniversary cruise

gepubliceerd door , op
Wauw! Zestien maal hoera, want Metz bestaat namelijk 16 (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 21 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het 16 jarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal dit keer gevierd worden op een exclusieve locatie, namelijk met de 'Metz 16 years anniversary Cruise' op de Rotterdamse Maas!

Jullie hebben het goed gelezen, The Real House Event viert haar verjaardag op een eigen cruise. Dit zal op dezelfde boot plaatsvinden als waar twee jaar geleden legendarisch NYE werd gevierd. Omdat de organisatie intimiteit en kwaliteit belangrijk vindt, zijn er voor deze 16 Years Anniversary Cruise een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar. Vol is dus ook echt vol!

Vanwege het 16 jarige bestaan zal Metz zo groot mogelijk uitpakken en dat is meteen al terug te zien in de line-up met (inter)nationale toppers. Speciaal voor de verjaardag heeft de organisatie de wonderschone Rae (UK) weten te strikken voor een dikke DJ set met LIVE vocals. Haar ultieme house sound en prachtige stem met invloeden vanuit London tot Ibiza, hebben haar in het verleden getroond tot een pionier van het label Defected en daar plukken de liefhebbers op de dansvloer nog steeds de vruchten van. Maar ook de vaste waarde van het eerste uur ROOG zal voor deze nu al legendarische avond een unieke set neerzetten.

Naast de vaste residents Jasper Clash en Chris Rox, die zeker niet mogen ontbreken op een avond als deze met hun Rotterdamse house sound, heeft Metz voor de garde van de eerste feestjes nog in het Prinsentheater, de helden Quinten de Rozario en Franco Rolini uitgenodigd voor mooie momenten terug in de tijd in de classics area. De Metz 16 years anniversary Cruise heeft dus de beschikking over twee toffe zalen. Leuk!

Early bird tickets
Voor de die-hard Metz Fanatic en familie zijn er uiteraard earlybird tickets verkrijgbaar. De eerste 100 earlybird tickets (maximaal 2 per persoon) gaan maandag 19 januari om 19.00 uur in de online voorverkoop via metzonsunday.nl en doctorfeelgoodevents.nl> en kosten 16,00 (ex fee) zorg er dus voor dat je er snel bij bent, de ervaring leert dat deze altijd snel zijn uitverkocht!

Presale
Kaarten voor deze unieke avond kosten 19,50 (ex fee) en zijn online te bestellen via metzonsunday.nl of doctorfeelgoodevents.nl>. Wij willen met klem benadrukken dat er voor dit event een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, dus wees er snel bij. Als de boot vol is, is hij ook echt vol!

Boarding
De cruise zal aanmeren aan de Plantagelaan bij de parkeerplaats, vlakbij de Esch in Rotterdam. Er is daar voldoende parkeergelegenheid. Voor in je navigatiesysteem kun je Plantagelaan 3 aanhouden. Je zult de boot dan meteen zien liggen.

Op -en afstaptijden
Er zijn twee momenten om op te stappen. De deuren van de cruise zullen openen om 22.00 uur en dan kun je opstappen tot 23.00 uur. Daarna zal de cruise een stukje gaan varen en zal hij opnieuw terugkeren aan de Plantagelaan / De Esch om 00.30 uur en dan kun je opstappen tot 01.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dus niet letterlijk de boot mist! Om ca. 03.30uur zal de boot weer aanmeren. Wij raden iedereen uiteraard aan om al om 22.00 uur op te stappen!

Volg ons:
In de aanloop naar het feest is er regelmatig wat leuks te melden. Wil je op de hoogte blijven? Like de facebookpagina facebook
en blijf up 2 date!

Natuurlijk zit Metz ook op twitter @metz_on_sunday en instragram @metzonsunday Volg ons en gebruik als je ons wat wil melden #metzonsunday

Tot zaterdag 21 februari aan boord bij de 16 Years Anniversary Cruise!