Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie Early Ravers United aanstaande vrijdag

gepubliceerd door , op
Early Ravers United
31 mei 2015
De vierde editie van Early Ravers United is here! Op vrijdag 26 juni aanstaande vanaf 22.00 zal de house-tempel aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen weer open gaan voor alle doorgewinterde Early Ravers die op zoek zijn naar de muziek en de sfeer van toen.

DeeB Events heeft het voor elkaar gekregen om deze unieke sfeer terug te halen en steeds meer mensen sluiten zich aan bij dit unieke en intieme feestje wat in deze tijden zeldzaam is. Het is een non-profit concept waar liefde voor het verleden en natuurlijk het vinyl centraal staat.

Zij hebben een zeer gevarieerd publiek waar iedereen helemaal lekker zichzelf kan zijn en koelen bij deze editie de boel lekker af met luxe airco en ijskoude versnaperingen. Er staan zes dj's klaar om jullie tevens op te warmen met de vetste oldschool, classics en early sounds:



De entree bedraagt 5 euries aan de deur en het publiek zal in de watten gelegd worden met luxe en gekkigheid. Het thema deze editie is 'Crazy & Cool Sunglasses' waarmee je ook nog te gekke prijzen kan winnen! Ben je nog niet bekend met dit unieke feestje dan nodigt de organisatie je graag uit om deel uit te maken van deze unieke familie waarbij je helemaal jezelf kan zijn.