Partyflock
 
­ Nederland

Slapen Is Voor Mietjes
Early rave editie

gepubliceerd door , op
Slapen is voor mietjes
20 oktober 2015
FeestSlapen is voor mietjes · Early rave edition Site
Datumzondag 15 november 2015
LocatieFifties Site
Zondag 15 november is het dan eindelijk zover, de eerste early rave editie van 'Slapen is voor mietjes'! Deze editie zal weer in de vertrouwde club Fifties plaatsvinden, Warriors of the Core en DN Events zullen deze club om toveren tot een ware gabber tempel! Zoals jullie gewend zijn is er uiteraard ook weer een dikke lasershow aanwezig, deze zal verzorgd worden door 'ScanLight lasersystems'. Hier nog even alle info op een rijtje.

Line-up
Frantic Freak

Hij heeft als geen ander zijn stempel op de hedendaagse early hardcore scéne weten te zetten en heeft dan ook op flink wat grote feesten mogen draaien zoals: Mindcontroller, Decibel en Thunderdome. Met zijn rauwe en duistere stijl weet hij iedere keer weer de tent af te breken!

Freeze
Deze artiest heeft onder meer al op Mindcontroller, Raving Nightmare en Shadowblaster gedraait. Momenteel timmert hij een eind aan de weg met zijn eigen PTP-style en op slapen is voor mietjes zal hij een dikke early set draaien.

The Hitman & Hyperactive-D
Deze artiesten van 'gabbers united' staan bekend om hun gruwelijke early terror setjes. Samen zullen ze deze ochtend dan ook voorzien van de snellere en harder sounds uit de jaren '90

Psycho Killer
'200+ BPM nothing less' is zijn motto! Op voorgaande editie's van Slapen is voor mietjes heeft hij zich al dik bewezen met zijn beukende uptempo setjes. 15 november zal hij laten zien dat hij de early net zo hard door de speakers kan laten knallen!

Faniac
Wie ook maar een beetje thuis is in de early hardcore scené zal ongetwijfeld het feest 'Ouwe stijl is botergeil' wel kennen. Een resident dj van hun kan dan ook niet ontbreken aan de early rave editie van'Slapen is voor mietjes'

Cyonara
Deze artiest heeft al verschillende leuke feesten op zijn naam staan waaronder 'Fucking Bastards'. Ook beschikt hij over de nodige portie mix skills waar jullie 15 november flink op los mogen gaan!

MC Barricade
Een mc mag natuurlijk niet ontbreken aan de 'early rave editie' van 'slapen is voor mietjes'. Deze mc is nog niet zo heel lang bezig maar hij heeft het afgelopen jaar al flink wat bookingen gehad, waaronder Intents festival. Ook is hij regelmatig te horen in de 'Epic' als resident mc van 'Epic hard'.

Vervoer & locatie
Het adres is: Lijmbeekstraat 173, 5612 NC, Eindhoven. Dit is op circa 10 min lopen vanaf station 'Beukenlaan' en 15 min. lopen vanaf station Eindhoven centraal. Parkeren kan het beste in de 'Anthony van Leeuwenhoeklaan' of in de parkeerhavens aan de 'Steenstraat' het parkeren is hier gratis!

Garderobe
Er is een bewaakte garderobe aanwezig (1 euro per jas).

Legitimatie
Dit feest is toegankelijk voor 18+. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Entree
De entree bedraagt €5 en er is alleen deurverkoop. Wees er dus op tijd bij want vol = vol!