Partyflock
 
Nieuws · maart 2013
­ Nederland
Wasteland
zondag 31 maart 2013
Zaterdag 13 april 2013 is het weer tijd voor 'The Wildest Party on Earth'. Een nacht vol performance, kunst, sex en sensatie. Wasteland staat bekend om het mixen van kunst, creativiteit en fetish-fantasie, hierbij altijd zoekend en spelend met de grenzen.
Afgelopen donderdag is alweer de 3e aflevering van de XXlerator Show verschenen. Alle edities zijn nu ook voor het eerst ook op iTunes gratis te downloaden. Het betekende deze week direct een nr. 1 notering in de iTunes Podcast hitlijst voor de XXlerator podcast, nog vóór die van Hardwell en Tiësto.
Kleine feestjes worden groot. Format viert haar verjaardag op vrijdag 5 april. De techno-baby van AIR wordt dan drie jaar én wie jarig is trakteert. Tot minstens negen uur in de ochtend kan je genieten van live acts Gaiser (Minus, Duitsland) en Egbert en DJ's Slam (Soma Records, UK) en Juan Sanchez.
Op zaterdag 27 april lanceer XXlerator een nieuwe dubbel CD met de beste hardstyle tracks van het moment tijdens een nieuwe editie van XXlerator met onder andere Zatox en Ran-D. Alle bezoekers van deze XXlerator krijgen deze dikke dubbelaar mee naar huis: gratis!
KNIP
woensdag 27 maart 2013
In deze KNIP kun je virtueel stappen in de verbouwde Brothers, check je waar onze fotografen zullen rondhangen komend weekend en wat betreft filmpjes zie je het volgende: voor haar abdicatie wil Beatrix nog even wat zeggen tegen het publiek en bepaalde veiligheidsinstructies voor vliegreizen kijk je wel!
RVLVR tovert Winkel van Sinkel op vrijdag 12 april om naar het decor van een vintage Hollywoodfilm. Verplaats je in Tarantino's Vincent Vega en Mia Wallace, denk aan gangsters, lakschoenen, blackjacktafels en pistolen. Er wordt uiteraard niemand neergeschoten, maar muzikaal gezien is het wel goed raak.
Nadeklote.nl, het begint inmiddels een begrip te worden. Na drie succesvolle edities gehad te hebben, is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie! Deze editie staat helemaal in het teken van de lente, al lijkt die nog niet echt door te breken, we zijn er allemaal aan toe! Op 14 april is het in ieder geval lente in Beesd.
Het wordt tijd om eens lekker dik uit te pakken! Zaterdag 18 mei gaat Booming New Season helemaal XXXXL worden. Wat dat betekent? Dat betekent dat het allerleukste gratis feest van Nederland deze keer in de Main Room van Crystal Venue gehouden wordt! Helemaal te gek toch?
Line-up Sensation bekend
maandag 25 maart 2013
De wereldpremière van Sensation 'Into the Wild' biedt een mix van Nederlandse en internationale top dj's. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet.
Buiten Westen, het festival voor 'vrije geesten en geluiden', keert op zaterdag 20 juli terug in het Westerpark. Een programma vol muzikanten, kunstenaars, ambachtelijke cateraars en andere jonge creatievelingen zorgt er voor dat creatief talent en cultuurliefhebbers elkaar dit jaar weer in het mooie volkspark te Amsterdam West vinden.
Nosferatu · Strength
zaterdag 23 maart 2013
It took him quite some time, but finally the wait is over! After 'Enemy of The State' in 2001 and its successor 'Enemy of The State II – A Mind Less Ordinary' in 2007, Nosferatu has finally finished his third masterpiece: 'Strength'. The Enzyme Records-based DJ/producer spent countless hours in the studio, which resulted in 25 tracks for this double album. 'Strength' is Nosferatu's vision on modern hardcore, captured in audio.
Vrijdag 29 maart blikt evenementenorganisatie No Bass No Glory ruim twintig jaar terug, tijdens de achtste editie van hardcore-feest No Bass No Glory in 22.24. De organisatie belooft een tijdreis naar het prille begin van de hardcore en verbindt heden en verleden in een vloeiende mix.
Weekend warriors unite! Van vrijdag 21 juni tot maandag 24 juni zal Defqon.1 Festival haar kamp opslaan in Biddinghuizen. Jouw partyweekend heeft een update nodig! Dit jaar is het wederom drie dagen feest in Biddinghuizen, waar jij als party-animal niet kunt ontbreken! Benieuwd naar de line-up van Defqon.1?
Citymoves maakt line-ups bekend
donderdag 21 maart 2013
Citymoves heeft haar complete line-ups bekendgemaakt. Zonder twijfel presenteert het gratis festival in Den Bosch haar grootste editie ooit. Er staan ditmaal namelijk drie podia op de Pettelaarse Schans, elk met een eigen programma, toonaangevende hosting partners en headliners van formaat. Citymoves Leiden, als vanouds op Koninginnedag, gaat voor een grotere locatie én uitermate dikke line-up.
Indicator · Reflections
donderdag 21 maart 2013
Het komt dichter en dichterbij: Indicator! 13 April strijkt Indicator neer in Kardinge voor de tweede editie en met de missie om de vorige editie in alle vlakken te overtreffen! Deze legendarische locatie wordt voor deze nacht grondig omgebouwd tot drie spectaculaire area's, waaronder ook het subtropisch zwembad!
Rotzooii
woensdag 20 maart 2013
Op 29 april viert onze geliefde Beatrix helaas voor het laatst haar verjaring met het hele land. Rotzooii vindt het daarom tijd voor een passend afscheid. Niet alleen van onze koningin, maar ook van de geliefde avond, traditiegetrouw in WesterUnie en omgeving gehouden.
Latin Lovers is back in Club Vie
woensdag 20 maart 2013
Jullie hebben er even op moeten wachten maar het is zover, 12 april is Latin Lovers terug in Club Vie! Nadat Club Vie een maand lang haar deuren heeft gesloten voor een grootse verbouwing is Latin Lovers nu weer terug in de mooiste club van Rotterdam.
Het kon haast niet uitblijven na de explosieve succesreeks waarbij in één jaar tijd de hele wereld werd veroverd: Diynamic presenteert dit voorjaar een eerste eigen festival! En wel in de stad, die als een van de eerste warm liep voor de warme, groovy sound van het kwaliteitsdeephouse label uit Hamburg: Amsterdam.
VLOW presents Alter Ego in AIR
dinsdag 19 maart 2013
VLOW leidt een dubbelleven. Op ontdekkingsreis in het spanningsveld tussen house en techno is zij haar eigen Alter Ego tegengekomen. Een Alter Ego is vrij vertaald: een andere 'ik'. Waar dit normaal gesproken een gespleten gevoel zou opleveren, heeft VLOW besloten haar Alter Ego te omhelzen. Sterker nog: VLOW bouwt een feestje om te vieren dat ze haar dubbelganger heeft ontmoet.
Future Focus Night #2
maandag 18 maart 2013
Op vrijdag 5 april 2013 vieren het label Future Focus Recordings en artiestenmanagement Future Focus Bookings hun tweejarige bestaan onder de noemer Future Focus Night. In de hoofdstedelijke Escape zijn de intiemste zalen gereserveerd – Lounge en Studio – om het trancemerk en de artiestenstal weer eens uitgebreid in het zonlicht te zetten.
In het westen van het land zijn er vele housefeesten en is het de normaalste zaak van de wereld om je eens even helemaal plat te stampen. In het oosten van het land zijn vele piratenfeesten en kennen ze dan ook alleen bloemkool, zuurkool en rode kool. JS Events vond in 2010 dan ook dat het tijd werd voor verandering en bracht ook oldskool naar het oosten.
Knock Out latest info
maandag 18 maart 2013
Aanstaande zaterdag wordt Ahoy te Rotterdam volledig omgetoverd tot een échte battle arena waar Knock Out!: the ultimate showdown plaatsvindt! Er vinden deze nacht in totaal acht battles plaats, waarbij 16 artiesten/dj-formaties het tegen elkaar op zullen nemen. Zij zijn zich al weken aan het voorbereiden en zullen hun uiterste best doen om de tegenstander uit te schakelen! b2s hoop dat je er klaar voor bent.
Milkshake Festival 2013
zondag 17 maart 2013
Na een succesvolle eerste samenwerking presenteren AIR en Paradiso u met gepaste trots de tweede editie van Milkshake festival, onlangs bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012'. Op zondag 21 juli 2013 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam.
Kingsland Festival
vrijdag 15 maart 2013
Als de grenzen van feest en saamhorigheid verdwijnen, dan moet het wel 30 april zijn. Elke levende ziel op aarde kent deze dag alleen als Koninginnedag, maar dit jaar brengt onze aanstaande koning daar verandering in. De Amsterdamse viering van deze huldiging is niet compleet zonder de komst van een nieuw fenomeen: Kingsland!
Cable, het bass music platform van de Melkweg, gaat deze zomer een partnership aan met Exit festival in Servië. Tijdens het festival host Cable een eigen podium met een aantal internationale artiesten en daarnaast een delegatie Cable residents dj's.
Op zondag 31 maart (Paasweekend) zal de Harders Plaza voor het eerst in haar bestaan de gehele locatie omtoveren tot een paleis voor de hardere stijlen. Verdeeld over vier zalen zullen niemand minder dan Radical Redemption, Crypsis, Deetox vs Titan, The Darkraver, Buzz Fuzz, Bass-D, Luna en vele andere de basis zijn van een super dikke editie van Restylerz!
Gregor Treshers birthday
donderdag 14 maart 2013
Op vrijdag 22 maart is Studio 80 de uitgelezen locatie voor een intiem verjaardagsfeestje. Een feestje dat Gregor Tresher niet alleen zal vieren: Petar Dundov zal ook acte de présence geven deze avond.
Hardclassics on the beach zal net als voorgaande edities de Noord-Hollandse Costa weer flink rocken. Free2party is er wederom in geslaagd een hoogwaardige line-up samen te stellen om deze editie weer ouderwets los te gaan.
Hardstyle is groter dan ooit. Vanuit de ondergrond ontstaan er tevens nieuwe substromingen. Raw hardstyle is zo'n stroming. Op 23 maart aanstaande brengt jouw Takens enkele van de beste raw hardstyle specialisten naar Balkbrug voor een avondje ongegeneerd raggen tijdens het fonkelnieuwe concept 'Raw Night'. Niks geen lieflijke melodietjes en zoetsappige vocalen, fuck that! 23 Maart aanstaande staat voor het beste dat raw hardstyle momenteel te bieden heeft. Welke dj's staan er die dag voor je klaar?
Zondag 19 mei is het zover: de allereerste editie van TikTak Eclectic Music Festival in ArenA Boulevard Amsterdam. De optelsom van een reeks weergaloze avonden AIR, een bombastische Mysteryland stage en een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall. De meest logische stap voor Amsterdams koploper op het gebied van de eclectische dansmuziek: een eigen festival.
Armin van Buuren draait op 30 april op de kop van het Java-eiland in Amsterdam voor de nieuwe koning en koningin. Hij treedt samen met het Koninklijk Concertgebouworkest op tijdens de koningsvaart in de avond. Dat liet een woordvoerster van het Concertgebouworkest dinsdag weten.
Crazyland is alweer een week geleden, maar nog praten de mensen erover. Wat een feest en wat een sfeer. Iedereen had zo zijn best gedaan om er mooi uit te zien. Dank allen daarvoor. Crazyland komt altijd eens per half jaar en Crazyland Most Wanted wordt de volgende editie in november. Dat duurt nog heel lang en gelukkig kan de organisatie zeggen dat er al over een maand een ander feest komt... Royal Splash!
De toon is gezet, Beachboom is booming. Met een indrukwekkend, nieuw programma -acht voorrondes, een finale en een showcase- is zaterdag 2 maart de Beachboom dj Contest van start gegaan; de pre-party van het event.
Maandag 11 maart is de kaartverkoop voor Kingsday Festival 2013 gestart. Dit is het eerste festival tijdens Koninginnedag dat haar naam heeft aangepast. Na een succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar, toen het nog de naam QDay Festival droeg, keert dit festival terug naar het terrein bij het Olympisch Stadion. Het belooft het grootste festival tijdens Koninginnedag 2013 in Amsterdam te worden.
refuse · latest info
maandag 11 maart 2013
Hèt hardtechno & schranz concept van b2s maakt aanstaande zaterdag haar debuut in Perron Rotterdam. Tijdens de nacht zullen de artiesten met extra lange sets de grenzen opzoeken. In dit bericht lees je alle info die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable.
Salinas dé beachhappening van het jaar komt dit jaar weer terug naar Beachclub Vroeger. Met de opzwepende muziek van residents Miss Melody en Abel Ramos, en de DJ's Jose de Mara (Privilege Ibiza) en Michael Mendoza al vastgelegd laat het zien een feest van hoge kwaliteit te zijn! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op VIP-tickets, een CD én een meet & greet met een internationale dj!
Sinds 2005 is het Sloterpark onlosmakelijk verbonden met Loveland Festival. Ieder jaar komen duizenden danceliefhebbers in augustus naar het Amsterdamse park. In het kader van de Nationale Opschoondag gaat Loveland, geholpen door 40 vrijwilligers, op zaterdag 9 maart het Sloterpark schoonvegen.
Ook dit jaar presenteert Amsterdam Open Air weer een ijzersterke line-up, die het Amsterdamse nachtleven afspiegelt. Zoals voorgaande succesvolle edities worden de vier hoofdpodia gehost door Apenkooi, Carnivale, Format en Girls Love DJs.
Na een zinderende indoor-editie van Hardclassics in februari kunnen de liefhebbers zich opmaken voor de zomer! Beachclub Vroeger viert dit jaar het vijfjarig bestaan van Hardclassics on the Beach. Free2party, de organisatie achter de fenomenale Hardclassics evenementen, is alweer maanden bezig om er zaterdag 13 juli weer een onvergetelijke editie van te maken.
Afgelopen vrijdag en zaterdag was het openingsweekend van de vernieuwde Club Vie en dit was dankzij de bezoekers een geweldig succes. De zaterdag concepten zijn bekend en de vrijdagen zullen ook barsten van de energie. Ze trappen aankomende vrijdag af met het debuut van het nieuwe concept 'A Night With...'
Ground Zero Festival keert dit jaar terug op zaterdag 31 augustus. Zoals het hoort, vindt ook in 2013 het rauwste festival van de harde stijlen in de nacht plaats op Area Bussloo! Na een uitverkochte editie van 2012 presenteren UDC Events en Multigroove dit jaar met trots het enige nachtfestival van Nederland, vuriger en ruiger dan ooit: 'Ground Zero Festival 2013 – Night Fire'
Hardcore-broeders zijn hun opmars gestart vanuit Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Nederland en zelfs de Verenigde Staten naar één van de meest obscure uithoeken van de Duitse underground. Hun doel; het veroveren van een negentig jaar oud herkenningspunt te midden van het grauwe landschap van het Duitse Ruhrgebied; de historische Förderturm in Bönen. Op 9 maart 2013 zal deze 55 meter hoge mijntoren op haar knieën gebracht worden. De Hardcore Republic zal overwinnen!
Pleasure Island behoort voor velen toch wel tot zijn of haar favoriete festival. Crazyland heeft in dit festival samen met Art of Dance al acht jaar zijn ziel en zaligheid gelegd en dat wordt gewaardeerd merken ze als organisatie. Het is dan ook om die reden dat ze naar aanleiding van de vele mails die ze hebben gehad dit jaar het festival weer neerzetten. Deze zomer wordt weer heter dan heet met Pleasure Island met als thema Pirates!
8Bahn in Havengebied Arnhem
dinsdag 5 maart 2013
De aankomende 8Bahn editie vindt plaats in een afgelegen, grote en vooral industriële fabriekshal in het havengebied van Arnhem. Na jarenlang dienst hebben gedaan als fabriekshal voor infrastructuur is het aan 8Bahn de eer om deze te vullen met een flinke productie.
Zaterdag 10 augustus 2013 staat voor het achtste jaar op rij Loveland Festival op het programma. Evenals alle voorgaande edities is dit jaar het prachtige Amsterdamse Sloterpark de host van het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad. De organisatie is blij en trots dat het ook dit jaar is gelukt om een kwalitatief hoogstaande line-up naar Nederland te halen.
Daydream Festival maakt de totale droom line-up bekend. Het dancefestival dat dit jaar haar debuut maakt als tweedaags evenement brengt een uitgebreid programma met ruim 150 artiesten en unieke shows. Zo betreedt het outdoor event in Lommel een nieuwe fase door op vrijdag 12 én zaterdag 13 april groots voor de dag te komen: het seizoen opent met een droom van een festival.
Local Warriors
zaterdag 2 maart 2013
De derde editie van Local Warriors staat alweer in de planning. Ditmaal op zaterdag 16 maart 2013 in 't Patronaat Zalencentrum Haarlem. Voor het eerst naar Local Warriors? Nog niet zeker van wat je kan verwachten? Een aantal begrippen om je verder op weg te helpen: extravert chicks, moshpit dudes, music nerds, warfaced audience, twerk out booties.
Om te dansen met gras tussen je tenen hoef je niet te wachten tot de zomer. Paasfestival Groen als Gras legt op zondag 31 maart gewoon 1000 m2 echt gras binnen neer in de Zuiveringshal te Amsterdam! Voor vroegkomers is een lekkere paasbrunch van een goede cateraar verkrijgbaar.
Steve Rachmad invites Cassy
vrijdag 1 maart 2013
Op zaterdag 2 maart is het weer tijd voor één van de pareltjes die het programma van Studio 80 te bieden heeft: de eigen avond van de Nederlandse techno-god Steve Rachmad, die keer op keer weer muzikale grootheden naar de club aan het Rembrandtplein weet te halen.
Technoclub
vrijdag 1 maart 2013
Er zijn inmiddels een hele boel fantastische feesten georganiseerd in club Monza maar nu komt de crème de la crème. Voor Talla 2XLC zijn verjaardag hebben hij en zijn team een monsterlijke line-up gepland!
31 maart 2013
Wasteland
29 maart 2013
XXlerator Podcast nu ook op iTunes
Format viert driejarig bestaan met Gaiser
28 maart 2013
XXlerator deelt 27 april gratis CD's uit
27 maart 2013
KNIP
Pulp Fiction herleeft bij RVLVR in Winkel van Sinkel
Vierde editie Nadeklote.nl in april
26 maart 2013
Het leukste gratis feest van Nederland
25 maart 2013
Line-up Sensation bekend
23 maart 2013
Buiten Westen maakt droomwereld van Westerpark
Nosferatu · Strength
22 maart 2013
Keihard door de tijdbarrière tijdens No Bass No Glory
21 maart 2013
Defqon.1 Festival 2013 · Bekijk de website, trailer & line-up
Citymoves maakt line-ups bekend
Indicator · Reflections
20 maart 2013
Rotzooii
Latin Lovers is back in Club Vie
Diynamic Festival op zaterdag 18 mei
19 maart 2013
VLOW presents Alter Ego in AIR
18 maart 2013
Future Focus Night #2
In het oosten heb je bloemkool, zuurkool, rode kool & oldskool
Knock Out latest info
17 maart 2013
Milkshake Festival 2013
15 maart 2013
Kingsland Festival
Melkweg concept Cable gaat partnership aan met Exit Festival in Servië
Restylerz Indoor Festival teaser, promomixen en ticketupdate
14 maart 2013
Gregor Treshers birthday
Deepack, Isaac, Luna... Hierbij de line-up van HardClassics on the beach 2013
Zaterdag 23 maart Raw Night part 1 with B-Front, Titan, Solutio & the I's and more
13 maart 2013
TikTak Eclectic Music Festival debuteert met Pinksteren
12 maart 2013
Armin van Buuren treedt op voor koning Willem-Alexander
Crazyland Wild West was super, check de aftermovie
Hoog niveau dj contest belooft fantastische set Beachboom
Kingsday Festival maakt line-up bekend en start kaartverkoop
11 maart 2013
refuse · latest info
9 maart 2013
Salinas is back bij Beachclub Vroeger
Loveland maakt het Sloterpark schoon
8 maart 2013
Amsterdam Open Air onthult line-up
Extra early birdy tickets HardClassics on the Beach beschikbaar
A night with....Sunnery James & Ryan Marciano
7 maart 2013
Ground Zero Festival zet de nacht in vuur en vlam
6 maart 2013
Definitief strijdplan Hellbound · Hardcore Republic Germany
5 maart 2013
Pleasure Island is terug en hoe!
8Bahn in Havengebied Arnhem
Line-up Loveland Festival 2013 bekend
4 maart 2013
Daydream Festival maakt line-up bekend
2 maart 2013
Local Warriors
1 maart 2013
Dansen met tenen in echt gras tijdens indoorfestival Groen als Gras
Steve Rachmad invites Cassy
Technoclub