Partyflock
 
­ Nederland

Pure Pressure
Ladies Night

gepubliceerd door , op
Pure Pressure
5 februari 2013
FeestPure Pressure · Ladies Night
Datumzaterdag 23 maart 2013
LocatieMatrixx
Maak je op voor een Pure Pressure Ladies Night met 'live on stage' Leftside bekend van de clubhit 'Phat Punani'. Zaterdag 23 maart staat Matrixx weer in 't teken van het heetste urban concept van Nederland: Pure Pressure

Leftside brak door in 2009 met zijn Jamaicaanse hit 'Back it up' featuring Sean Paul. Vanaf dat moment is Leftside een graag geziene artiest op vele Caribische festivals. Zijn muziekgenre staat bekend om heupswingende sounds en daarom ook speciaal voor de dames aangetrokken op de Ladies Night.



Ladies Night
Een Ladies Night zou geen Ladies Night zijn als ze niet naast deze aansprekende artiest nog iets speciaals voor de dames deden. Dames mogen namelijk op vertoon van maar 1 ticket met 2 naar binnen. En speciaal voor de Glamour lezeressen mogen zij op vertoon van de Glamour Night pass, gratis naar binnen.

Op zaterdag 23 maart worden de bezoekers geserveerd met de beste R&B en eclectic sounds van Dj's ITL, Mitchell Supreme, SMP en Greg Millz.

Ticketinformatie
VVK €15,- www.matrixx.nl en Primera, 1 VVK Ticket geldt als toegang voor 2 dames. Leeftijd is voor heren 21 jaar en voor dames 18 jaar.