Partyflock
 
Nieuws · oktober 2012
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 oktober 2012
Deze week een James Bond viral, een omver blazende Sandy en natuurlijk weer de raad- (voor sommigen weet)spelletjes Ontdek je plekje en Ten seconds of sound. Ook check je welke recensies, interviews en columns zijn verschenen op Partyflock de afgelopen week. En excuses aan alle dames, de mop is niet zo vrouwvriendelijk!
Wat kun je nog doen met tien Euro? Het theater is drie keer zo duur, een etentje nog duurder, één muziek-cd kost je nog minstens het dubbele... Maar bij Crystal Venue krijg je op 10 november voor de prijs van €10 (voorverkoop) een feest voorgeschoteld met wereldsterren als Yellow Claw, Marien Baker (Ibiza) en Steve Sweet.
Junction & Steiger in de Loods
woensdag 31 oktober 2012
Na het succes van de eerste samenwerking tussen techno-organisaties Junction en Steiger waren zij het er over eens dat het vervolg hierop een bijzondere moest zijn. Dat is gelukt! Naast een internationale line-up van het hoogste niveau, is ook voor een locatie gekozen die volledig recht doet aan de unieke sound van beider organisaties.
Rock the Boat XL
dinsdag 30 oktober 2012
Op zaterdag 24 november zal het unieke evenementenschip de Pure Liner het domein zijn van het dance-event Rock the Boat (XL). De twee voorgaande edities van Rock the Boat waren binnen drie uur uitverkocht.
A.s. zaterdag 3 november is het dan eindelijk zover, na ruim anderhalf jaar wachten, kunnen we weer met z'n allen los op Ghosttown 2012 - The Blueprint Of Hardcore. In dit bericht vind je de timetable en alle belangrijke informatie die je als bezoeker moet weten.
Loveland New Year op unieke locatie
zaterdag 27 oktober 2012
Loveland is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer van het evenement. De jaarwisseling schreeuwt om een locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden. In haar zoektocht kwam Loveland uit bij het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ.
Het vijfjarig bestaan wordt dit jaar groots gevierd met een uitgebreide tour en waar zou Upon.You haar verjaardag in Nederland beter kunnen vieren dan in Studio 80 bij hun vrienden van Linke Soep?
IDFA en de Melkweg slaan de handen ineen voor een spectaculair programma met muziekdocumentaires en livemuziek. Op zaterdag 17 november draait de levendige biografie 'The Sound of Belgium', welke de vraag stelt hoe muziekstroming New Beat eind jaren tachtig vanuit piepklein België wereldwijd de dansvloeren kon veroveren. Na de film draait Eddy de Clercq een klassieke set van Belgische Popcorn, Early House en New Beat
House Rockers viert eenjarig bestaan
donderdag 25 oktober 2012
Knal de champagneflessen maar vast open, dress up en zoek je character moves goed uit want op vrijdag 16 november pakt House Rockers dik uit met haar éénjarig bestaan in de Escape Amsterdam!
B.I.T.C.H zit nog stevig bij de mensen in het geheugen. Het was een knalfeest met een geweldige recensie waar de organisatie dan ook met recht trots op is. Nu krijgt de organisatie alweer mailtjes binnen wanneer de voorverkoop begint voor de volgende editie. Wel, nu is het geval, want de voorverkoop begint vandaag!
Zoals iedereen weet zal Sidney Samson een aantal unieke optredens geven tijdens NopeisDope XL 'Bigger, Better, Bolder' zaterdag 3 november in Maassilo Rotterdam. Zijn laatste track is een samenwerking met niemand minder dan William en is uitgebracht op Spinnin records die ook een zaal zullen hosten tijdens NopeisDope XL. NopeisDope heeft juist deze aankomende hit gekozen om te gebruiken voor de trailer, so check it out!
Click knalt het nieuwe seizoen in
dinsdag 23 oktober 2012
Hoogste tijd om weer naar binnen te gaan. Na een kraker van een ADE en een zomerseizoen met alle artiesten die er toe doen komt Click thuis in de woeste en vertrouwde winterbasis, WesterUnie in onze toonaangevende hoofdstad.
Extreme Mansion
maandag 22 oktober 2012
Op zaterdag 1 december 2012 zal Bollee Events voor de tweede keer het decor zijn van Extreme Mansion. Het team van DanceVilla Entertainment is alweer weken bezig met de voorbereiding van het nieuwe hardstyle concept.
Je kunt natuurlijk je zaterdagmiddag op de bank doorbrengen. Best leuk, maar veel leuker is het om naar Het Dagverblijf te gaan. Een nieuw feestconcept dat al op zaterdagmiddag begint. Lekker overdag in plaats van 's nachts, zodat je zondag gewoon weer fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek kunt, ideaal toch?
QORE 3.0 minimixen · Update vijf
vrijdag 19 oktober 2012
De vijfde en tevens laatste update van minimixen schroeft het tempo een tandje omhoog. Een van deze twee is The DJ Producer, die iedereen in de Blackbox mee zal nemen op een muzikale reis. De ander is Dr. Peacock, die zijn kicks op QORE 3.0 door de Beatbox zal laten knallen. De minimixen zijn speciaal voor QORE 3.0 gesmeden en bevatten rauwe, revolutionaire sounds, gevangen in zowel gereleased als ongereleased materiaal. De overeenkomst: het is allemaal Cutting Edge Hardcore!
Oh Oh Cherso-ster Matsoe Matsoe (Joey Spaan) maakt na het succes van de RTL-series Oh Oh Cherso al een jaar de discotheken en feestkroegen onveilig als dj Matsoe Matsoe. Hij draait tijdens zijn sets de gezellige feestmuziek en dance-hits zoals je die van hem zou verwachten.
Gisteren ging de Amsterdam Dance Event van start in Paradiso en dj Afrojack kreeg de eer om dit evenement spectaculair te openen. Vrienden van de dj misten jammer genoeg zijn optreden, want die werden bij de deur geweigerd. Afrojack was na afloop witheet van woede op het personeel van Paradiso.
Sleazers is het feestconcept dat georganiseerd wordt door John en Yvonne van Kinky on the Beach. Deze feesten zijn wat exclusiever en bedoeld voor maximaal honderd stellen. Op deze feesten krijgen doeners meer ruimte. Onder de noemer 'alles mag, maar niets hoeft' kan een ieder zich uitleven.
Erick E & Roog op Full Moon
dinsdag 16 oktober 2012
De complete line-up is bekend gemaakt van Full Moon op zaterdag 17 november. De topdj's Erick E & ROOG komen draaien op Full Moon. Zij zijn onder andere bekend als het populaire dj duo: Housequake. Ook zij zullen op Full Moon een geweldige set neer gaan zetten.
The Central Dome is er klaar voor
maandag 15 oktober 2012
Het gaat gebeuren. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Duizenden mensen maken zich op voor het meest spectaculaire indoorfestival ever! Op 20 oktober zal een superieure megaconcerthal haar deuren openen. The Central Dome, gevestigd in Nijkerk, is klaar voor een geweldige nacht vol sensatie. Hier heeft de omgeving Amersfoort al jaren op gewacht en eindelijk is het zo ver, dé uitgaanssensatie van Nederland en jij bent erbij!
Funkadelic
zondag 14 oktober 2012
Op zaterdag 8 december 2012 staat de laatste editie van Funkadelic dit jaar gepland. 2012 Was een zeer succesvol jaar voor Funkadelic en om deze in stijl af te sluiten heeft Funkadelic voor een nieuwe, stijlvolle, chique en funky locatie gekozen. De absolute hotspot van dit moment 'Little Buddha' in A'dam (Leidseplein) zal op deze dag omgetoverd worden tot een funkyplace.
Met nog twee edities te gaan rost Neophyte Records richting het eind van 2012. Allereerst zal op 20 oktober RIO-1 Cruise Boat te Moscow kennismaken met het hardste wat Holland te bieden heeft. Wie het liever 'iets dichter' bij huis zoekt kan op 3 november vanaf 23.00 uur terecht in Huize Maas te Groningen. Hier zal namelijk de laatste editie van Neophyte Records Trasher Tour gaan plaatsvinden.
Freestyle Mania
zaterdag 13 oktober 2012
Freestyle Mania is geheel in stijl van het oktoberfeest! Het Slotjesveld in Oosterhout is op zondag 28 oktober the place to be voor alle èchte freestyle lovers!
De volledige line-up, Heidi met haar vriendinnen en vooral jullie gaan ervoor zorgen dat deze eerste editie van Freestyle Mania een editie wordt om nooit te vergeten en waar iedereen helemaal los gaat! Op deze dag worden jullie verrast met de meest vette beats, entertainment en een mega show!
Disco & Classics XL
vrijdag 12 oktober 2012
De Disco & classics Party XL, is het succesvolle concept van de organisatie Disco-Train. Een vernieuwende wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, één groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan.
Undercurrent in Amsterdam Noord maakt zich op voor een spetterende Europese première van Full On - Hosted by Ferry Corsten op donderdag 18 oktober 2012. Met een tot de nok toe uitverkochte Australische Full On tour achter de rug staan Ferry Corsten en promotor UDC in de startblokken om tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) het Full On concept in al haar glorie te introduceren aan de industrie, pers en vooral, aan de fans.
Ook in de maand november is het Metz gelukt om weer een buitenlandse topper naar Rotterdam te halen. Afgelopen zomer stond ze iedere week op het eiland Ibiza en tevens is zij het gezicht van Defected in the House. Voor het eerst komt ze naar Rotterdam en dat zullen jullie weten. Zet Zondag 18 november maar met een dikke stift in je agenda!
Nicky Romero heeft ontzettend veel zin in zijn allereerste Protocol Recordings label night en Showcase tijdens het Amsterdam Dance Event op 17 oktober 2012 in de Jimmy Woo Amsterdam. Hij is dan ook zeer blij om te verkondigen dat met nog een klein weekje te gaan de Protocol Recordings label night en showcase tijdens ADE volledig is uitverkocht.
De komende editie van het Amsterdam Dance Event, die woensdag 17 oktober aftrapt en duurt tot en met zondag 21 oktober, is er één waarop de schaal nog eens verder wordt vergroot, met de grootste artiesten, speciale evenementen voor de meest uiteenlopende doelgroepen en naar verwachting 200.000 festivalbezoekers en meer dan 3.500 muziekprofessionals uit maar liefst 65 landen.
Met alle aandacht die tijdens het Amsterdam Dance Event uitgaat naar internationale artiesten, zou je bijna vergeten wat voor moois de Nederlandse technoscene te bieden heeft. Daarom is de line-up van Format, de maandelijkse techno-avond in Air, aankomende vrijdag gevuld met de techno-smaakmakers van de lage landen.
Booming New Season
donderdag 11 oktober 2012
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming New Season, en daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 20 oktober viert Crystal Venue dat het herfst is en maakt zich op voor een heerlijke nazomer met Booming New Season Herfst Editie.
Programma Studio 80 tijdens ADE
donderdag 11 oktober 2012
Het Amsterdam Dance Event programma is altijd een van de hoogtepunten van het jaar voor Studio 80. En zeker in 2012, nu de club aan het Rembrandtplein het grootste programma uit haar geschiedenis presenteert: een ware party marathon van zes achtereenvolgende nachten, waarvan vijf met een verlengde openingstijd en met een line-up van 46 (!) internationale dj's en live-acts.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 oktober 2012
De oeps is deze week meer een 'net op tijd', het filmpje laat je nadenken over de digitale revolutie waarin we ons momenteel bevinden, we hebben ook weer een spotlight! Check welke recensies wij publiceerden, welk interview online kwam en natuurlijk kun je zien waar onze fotografen deze week zullen zijn! Oh en de viral is iets mer psychedelisch poesjes!
Zaterdag 13 oktober gaat het gebeuren! De helden van toen zijn nog steeds helden van nu en gaan ervoor om je te trakteren op een heerlijk avondje Ultimate classics, dansen tot je erbij neervalt. De mannen van de classics zijn er weer klaar voor en staan te trappelen om de volgende The Ultimate classics Collection tot een ultiem hoogtepunt te brengen en jou erbij.
Naar goede gewoonte verovert Labyrinth Productions tijdens ADE voor een avond WesterUnie. Deze keer niet met Circoloco maar wel met een stop van Flying Circus tijdens hun wereldtour ter ere van hun vijfde verjaardag. Dit gaat uiteraard gepaard met een top line-up bestaande uit Audiofly, Art Department, Tiefschwarz, Bill Patrick vs Maayan Nidam en SIS die een live-set brengt!
Mindset 2012
dinsdag 9 oktober 2012
Over anderhalve week is het dan eindelijk zover. Op zaterdag 20 oktober zal dan namelijk de eerste editie van Mindset plaatsvinden!
Lineup Prspct XL 16
dinsdag 9 oktober 2012
After the mega successful XL 15 indoor festival edition in May of this year at the Maassilo, Rotterdam. PRSPCT heads back to The Factory 010 club on the 10th floor of this amazing building to bring you: PRSPCT XL 16 – The Apocalyptic Uprising
Op zaterdag 3 november presenteert Unomodo in de Winkel van Sinkel de volgende editie van We all love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!
De herfst is in volle hevigheid losgebarsten, de kabinetsformatie is in volle gang. Oftewel tijd voor positieve veranderingen. Dit heeft ook het creatieve team van The Central Dome in haar gedachten, want The Central Dome Nijkerk opent zaterdag 20 oktober 2012 haar nieuwe deuren met een van grootste indoormuziekspektakel dat er te bedenken valt. De beste dj's van Nederland komen naar Nijkerk voor het WOWindoorfestival dat voor iedereen niet alleen topmuziek en de beste li
De Nederlandse DJ/producer Sidney Samson heeft een single opgenomen met wereldster will.i.am. Het nummer genaamd 'Better Than Yesterday' zal binnenkort wereldwijd verschijnen. Het is voor will.i.am de tweede keer in korte tijd dat hij samenwerkt met een Nederlandse artiest na zijn nummer één hit 'This Is Love' met Eva Simons.
Huize Maas nodigt op donderdag 25 oktober Daniel Sanchez [Bla Bla Rec] en Juan Sanchez [Format] uit in Groningen voor haar eerste editie van Huize Maas Invites.
QORE 3.0 minimixen
donderdag 4 oktober 2012
Nog minder dan een maand te gaan tot QORE 3.0, dus hoog tijd voor de volgende twee minimixen. Deze derde update brengt je de sounds van twee artiesten. Een is gemaakt door Nosferatu, die voor het nodige geweld zal zorgen in de Blackbox. De ander is van Omkara, die de structuur van de Beatbox gaat testen.
Way to Valhalla festival
donderdag 4 oktober 2012
Er broeit iets in het Amsterdamse nachtleven. Iets dat verder reikt dan de muren van de clubs. Iets dat genres overschrijdt. De stad bruist van de jonge organisaties, opkomende talenten, nieuwe initiatieven en bijzondere kruisbestuivingen. In dit klimaat – misschien wel het gezondste dat Amsterdam ooit heeft gekend – ziet Valhalla het levenslicht.
Tijdens het Amsterdam Dance Event ontvangt AIR een speciale gast vanuit Ibiza. Op zaterdag 20 oktober komt het zeer succesvolle concept, We Love, namelijk naar de club voor de eerste editie in Amsterdam ooit.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 oktober 2012
Deze week beantwoordt Trimbos weer vraag over drugs, kun je meedoen met Ten seconds of sound en De ontdek je plekje quiz en natuurlijk weer filmpjes in de categorieen Oeps!, Goed fout en viral. Natuurlijk ook weer een mop van de week om je te laten (glim)lachen.
FestyLand heeft dit jaar een spraakmakende primeur: de uitreiking van de gloednieuwe Festivalseizoen Awards - een initiatief van FestyLand in samenwerking met Festivalinfo.nl en LiveXS. De Awards hebben vier categorieën te weten Hottest Act, Hottest New Act, Hottest Moment en Hottest Picture
Vrijdag 26 oktober is de Paradiso het decor van de BOSS 'Halloween Special'. Na vele positieve reacties, mooie en enge outfits van vorig jaar, konden ze het niet laten om weer een Halloween thema te doen.
XXlerator · 10 uur lang
dinsdag 2 oktober 2012
Vorig jaar vierde de Matrixx haar tienjarig bestaan met verschillende jubileumfeesten. XXlerator zorgde toen voor een legendarische nacht, door tien uur lang non-stop de beste hardstyle-acts voor te schotelen. Op 3 november zal er weer een tien uur durende editie van XXlerator zijn, speciaal voor de getrainde partyganger.
Vorig jaar maakten Sunnery James & Ryan Marciano een waanzinnig debuut in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens het grootste dancespektakel ter wereld, het Amsterdam Dance Event. Dit jaar keert het dj-duo terug naar plaats delict voor een nóg dikkere show, inclusief een van hun spraakmakende dj-sets en support optredens van Jaz von D en Randy Vicious.
Op zaterdag 3 november zal de 23ste editie van Lipgloss plaats gaan vinden in Minister in Zwolle. Niet alleen is dit al weer de 23ste editie van Lipgloss, maar het is ook nog eens precies tien jaar geleden dat Studio Tas de eerste editie van Lipgloss organiseerde.
Het is bijna zover! Rave The City komt er na lang wachten dan eindelijk aan over een goede vier weken! Alle voorbereidingen zijn getroffen, de line-up is bekend en het is tijd voor wat informatie naar alle liefhebbers die inmiddels al voorzien zijn van een kaartje.
31 oktober 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Naar House in Motion voor maar tien euro
Junction & Steiger in de Loods
30 oktober 2012
Rock the Boat XL
29 oktober 2012
Ghosttown 2012: all you need to know
27 oktober 2012
Loveland New Year op unieke locatie
26 oktober 2012
Linke Soep presenteert vijf jaar Upon You
25 oktober 2012
IDFA@Melkweg presenteert documentaire 'The sound of Belgium'
House Rockers viert eenjarig bestaan
24 oktober 2012
Voorverkoop nieuwe B.I.T.C.H begint vandaag
Trailer NopeisDope XL Bigger, Better, Bolder
23 oktober 2012
Click knalt het nieuwe seizoen in
22 oktober 2012
Extreme Mansion
Overdag feesten doe je in Het Dagverblijf
19 oktober 2012
QORE 3.0 minimixen · Update vijf
Matsoe Matsoe birthday bash en releaseparty Hola Mi Gudu
18 oktober 2012
Vrienden Afrojack geweigerd bij openingsfeest ADE
Sleazers vs Kinky on the Beach in de mooiste club van het zuiden Dolce Vita
16 oktober 2012
Erick E & Roog op Full Moon
15 oktober 2012
The Central Dome is er klaar voor
14 oktober 2012
Funkadelic
13 oktober 2012
Trailer Neophyte Records Trasher Tour 2012
Freestyle Mania
12 oktober 2012
Disco & Classics XL
Laatste kaarten voor Full On hosted by Ferry Corsten tijdens ADE
Metz haalt de volgende Defected dame naar Nederland
Nicky Romero's allereerste Protocol Recordings event en showcase tijdens ADE volledig uitverkocht
11 oktober 2012
Amsterdam Dance Event verwacht 200.000 bezoekers
Format met Hollandse techno avond in AIR
Booming New Season
Programma Studio 80 tijdens ADE
10 oktober 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nog maar drie daagjes: The Ultimate Classics Collection is er weer
9 oktober 2012
Art Department, Tiefschwarz, Audiofly, SIS live en meer op ADE
Mindset 2012
Lineup Prspct XL 16
8 oktober 2012
We all love '80's & '90's 3 november in Winkel van Sinkel
The Central Dome maakt het openingsthema bekend van WOW indoor Festival
5 oktober 2012
Sidney Samson maakt single met Will.I.Am
Huize Maas invites Daniel Sanchez en Juan Sanchez
4 oktober 2012
QORE 3.0 minimixen
Way to Valhalla festival
We Love komt met al haar grote sterren vanuit Ibiza naar ADE
3 oktober 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
FestyLand presenteert gloednieuwe Festivalseizoen Awards 2012
Achtste editie BOSS is Halloween special
2 oktober 2012
XXlerator · 10 uur lang
Sunnery James & Ryan Marciano maken zich op voor ADE-gekte
1 oktober 2012
Lipgloss viert tienjarig bestaan in Club Minister
Return of the legend: Rave the City is terug