Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland uitverkocht, koop nu je kaarten voor Booming New Year 1 januari

gepubliceerd door , op
Crazyland
12 maart 2012
FeestCrazyland · The Victoria Secrets edition Site
Datumzaterdag 3 november 2012
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
FeestBooming Sexy New Year Vibe · You better choose the best or nothing Site
Datumdinsdag 1 januari 2013
WinactieBooming Sexy New Year Vibe actiegesloten
Crazyland is een zeer populair feest, dat blijkt wel weer nu het drie weken van te voren alweer totaal uitverkocht is. De mailboxen zijn roodgloeiend. Maar er zijn echt geen kaarten meer te krijgen. Wel zijn er nog kaarten voor 1 januari. Het feest Booming New Year Vibe van Crazyland dat ook vorig jaar al weken van te voren was uitverkocht. Dus wees dit keer verstandig en haal je kaarten op tijd. De organisatie waarschuwt niet voor niets altijd!

Booming New Year is het feest bij uitstek om jouw nieuwe jaar goed in te luiden! Ook dit wordt weer een mega klapper die je niet snel vergeet! Ga naar koop tickets of koop tickets om je kaarten te bestellen.

Booming New Year:


Ben je nog nooit op Booming New Year geweest? Dan wordt dit echt je unieke kans! Mensen vinden de entree op oud en nieuw veel te duur en gaan liever bij familie de jaarwisseling vieren om daarna op 1 januari totaal uit zijn plaat te gaan! En dat merk je binnen. De sfeer is ultiem! De mensen komen uit heel Nederland en zelfs uit België. Ze willen het meemaken en gaan maximaal los! Het feest is waanzinnig populair ook bij veel twintigers. Deze komen voor de muziek van Scantraxx freestyle of Oldschool Gangsters. Of voor de funky techno zaal of de main met een line-up van twaalf dj's!

Booming New Year is niet te missen en dat merk je aan de kaartverkoop. Wees er dit keer op tijd bij want het wordt ook dit jaar een spektakel met vuurwerk, lasers, confetti, shows, CO2 blazers, Led-schermen en ga nog maar even door. Heb je Crazyland moeten missen omdat het uitverkocht was? Koop dan nu je kaartje bij koop tickets voor Booming voor dat het ook te laat is!



www.crazyland.org

9 opmerkingen

 
Lekker bezig hoor weer (Y)
 
Crazyland rulezzz :bounce:
Werkzaam bij Decisions
Hij gaat weer lekkerr :woop:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Phat Music
Artiest {SHOWLIST artist 1497, 8454}
Nog even snel halen :bounce: :bounce:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 oktober 2012 om 19:15:
Crazyland rulezzz :bounce:


:jaja:
Topppertjeee!