Partyflock
 
­

Beautiful Sunday II · The afternoon dance party

anoniem gepubliceerd op
Na een hele avond/nacht dansen op Victoria Secrets edition van Crazyland nog niet uit gefeest en wil je het weekend goed afsluiten? Dan staat op zondag 4 november in Club Eindelijk Weer te Almere de tweede kneiterharde afternoon editie van Beautiful sunday op je te wachten, waar je je helemaal kunt laten gaan op heetste sounds van dit moment.

Wie op de eerste succesvolle editie van Beautiful sunday is geweest weet één ding zeker: Dat het een supergezellig afternoon feest is met kwalitatief goede muziek in verschillende genres van de beste DJs. De organisatie kan met zekerheid zeggen Beautiful sunday zal uitgroeien tot één van de vetste sundays afternoon feesten van Nederland en streeft erna om vele harten te raken!
Zondag 4 november wordt alles uit de kast gehaald om er weer een gedenkwaardig knetterend feest van te maken, dus maak je borst maar nat! Voor deze tweede editie.

Met een heerlijke selectie aan DJ,s is het wel zeker dat niemand stil kan blijven staan. Samen met Spider, Ko-c, JP, Niels Mariée, Emiel Roché, Lesley Styles, Gino en L.A. & Blush Mc's G en Dimitri Nikita maken jullie de hele namiddag en avond aan het swingen en zullen telkens weer voor extreme hoogtepunten zorgen! Allemaal DJ's die je kent van spraakmakende feesten door het hele land en zelfs daarbuiten! De temperatuur zal spontaan stijgen wanneer de mooiste lichtshows en sexy danseressen verschijnen! Are You Ready for this? Zorg dat je deze editie niet mist! Laat je verrassen en overdonderen! En zet m in je agenda: Beautiful Sunday

Wat de organisatie extra heeft geregeld is dat iedereen gratis toegang heeft tot 17:30u, dus wil je gratis naar Beautiful sunday zorg dan ervoor dat je op tijd binnen bent!Tickets voor Beautiful sunday 2012 kosten € 10,00 (ex fee) er zullen 250 early bird tickets in de verkoop gaan met een prijs van €5 en zijn nu online verkrijgbaar via de website [presale element=party id=232739 type=ticketscript] En bij alle verkooppunten van Free record shop. Tickets in de deurverkoop kosten €15.

Check ook even de site www.maximumdance-events.nl en Facebook.

1 opmerking