Partyflock
 
­

Disco & Classics XL

anoniem gepubliceerd op
Evenementen organisatie Disco-Train organiseert voor de 25-plusser op zaterdag 3 november, bij Dekker Sport & Party in Warmond, het ultieme discofeest, de 'Disco & classics Party XL'.

De Disco & classics Party XL, is het succesvolle concept van de organisatie Disco-Train. Een vernieuwende wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, één groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan. Met de Disco-Train kun je al vroeg op pad naar Dekker waar het feest al om 20:00 uur begint.

Met de 'Disco & classics Party XL' keer je rechtstreeks terug in het swingende verleden van Saturday Night Fever, Disco Inferno en Studio 54. Een feest met de muziek van toen, de mensen van toen en de sfeer van toen. Dit is het rijk van de Disco-Train, de plek waar het heden en verleden bij elkaar komen.

Alles wordt uit de kast gehaald om er een fantastisch feest van te maken. Het partycentrum wordt omgetoverd tot een compleet discopaleis. Superswingende soul, funk en discokrakers uit de tijd van Avro's Top-Pop en Veronica's Countdown zijn in 3 verschillende zalen te horen.

Dj Sven, bekend van Radio Veronica en de 80s mega hit 'The Holiday Rap' en DJ Johan zetten de "Party & Fun Area" op z'n kop. De live act van de avond is de 'Blues Brothers Tribute Revival', dampend entertainment van het aller hoogste niveau.
In de 'Funky Train Area', met verlichte dansvloer, wordt super swingende funky music gedraaid met DJ Nijkie achter het stuur.
Lokale legende LaserCase, bekend van Club 70 maakt de sfeer in de 'Romance & Love Area'. Als geen ander weet LaserCase je tot de laatste minuut op de dansvloer vast te houden.

Om het feest compleet te maken worden beelden uit de oude doos op grote schermen vertoond, creëert de disco kapper gratis een 70s of 80s kapsel en hebben de showdancers nieuwe disco-outfits aan. Spiegelbollen draaien op volle toeren, een verlichte dansvloer ligt klaar en natuurlijk zullen de gratis party gadgets niet ontbreken.

This is all you need on a saturdaynight.

Niets is te gek. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.
Dus: ... haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Je maakt kans op één van de prijzen voor 'Best Dressed'.
Geen verplichte dresscode, ook in een spijkerboek ben je welkom.

De Disco-Train party's zijn feesten waar je heen gaat, voor een geweldige avond uit, met leuke mensen, de beste muziek en dat voor een betaalbare entreeprijs.