Partyflock
 
Nieuws · augustus 2008
­ Nederland
Sensual seduction outdoor festival
zondag 31 augustus 2008
Groningen heeft lang droog gestaan op het gebied van dancefestivals maar eindelijk is het dan zover. Op zaterdag 6 september opent Sensual Seduction namelijk de poorten tot een zeer verleidelijk Braziliaans dansparadijs.
Beatmachines
zondag 31 augustus 2008
Na een roerige zomer vol met mooie feesten en grote festivals is het aan G.O.D. Underground Events de taak om de zomermaanden van 2008 op een waardige manier af te sluiten. Aangezien de datum 12 september al akelig dicht in de buurt komt, is het de hoogste tijd om wat laatste info te verschaffen en om de twijfelaars over de streep te trekken.
Absolutely MAW
vrijdag 29 augustus 2008
Op zaterdag 20 september is het groot feest in Off_Corso! Met een speciale editie van Absolutely Fantastic viert partyorganisatie MAW haar 11e verjaardag: Absolutely MAW!
Club Poema 4 year anniversary weekend
donderdag 28 augustus 2008
Club Poema RAW bestaat het tweede weekend van september 4 jaar en dat moet natuurlijk op gepaste wijze gevierd worden! De vrijdag staat in het teken van pure techno uit Detroit met o.a. DJ Bone Verenigde Staten en Counterpart (live). Op de zaterdag vindt er een nieuwe editie van Magnetronik plaats, met o.a. Akufen Canada en Le Chien Perdu (live).
B.I.T.C.H
donderdag 28 augustus 2008
B.I.T.C.H Festival is al jaren het stoutste en bekendste festish feestje in Nederland en 6 september a.s. wordt een speciale editie die de liefhebbers zéker niet mogen missen. Een gecombineerde indoor en outdoor fetish party voor iedereen die toch een beetje het festivalgevoel wil vasthouden
Timetable Full House Festival
donderdag 28 augustus 2008
Het einde van de zomer moet je niet zomaar aan je voorbij laten gaan, dit vier je groots. Full House Festival belooft een klapper van een festival te worden met de allerbeste DJ’s en acts van heel Nederland. Full House Festival combineert de elementen van de natuur Earth, Wind, Fire en Water om de ideale mix voor een festival te creeëren.
Zaterdag 6 september gaat het voor de 2de keer helemaal los in Outland te Rotterdam. Dan is het weer tijd voor Slaves to the Rave! Na het succes van de eerste editie in deze knallende locatie en de geweldige dag op de FFWD Rotterdam Dance Parade belooft dit een feest te worden dat je niet snel zult vergeten.
Met het 2 jarig bestaan nog in het geheugen, kijkt Freakend al weer verder en maakt het nu zijn programmering voor september bekend! Nu zou je denken, nou dan gaat nu weer de gewone routine van start, maar niks is minder waar, want in september gaat Freakend onverminderd door!
Club Krang
zondag 24 augustus 2008
Vrijdag 29 augustus viert DJ & mede organisator Ingy haar verjaardag bij Club Krang in de Akhnaton. En hoewel het de normale gang van zaken is dat jarigen cadeautjes krijgen, gaat Ingy het heel anders aanpakken: ze hoeft geen cadeaus, en het entreegeld dat de bezoekers zelf mogen bepalen (echter minimaal 5 euro) wordt geschonken aan de kleinschalige ontwikkelingsorganisatie oneMen. Scoor je meteen een karmapuntje!
Nieuw seizoen Latin Lovers
zaterdag 23 augustus 2008
LATIN LOVERS MADNESS! Een spektakel gaat het worden in Rotterdam! Latin lovers pakt uit op vrijdag 5 september met trompetten en trommels, rondvliegende vogels en vlinders in The Thalia! Zoals je gewend bent van Latin lovers bouwen we deze avond weer een gezellig decor in de oude bioscoop en je voelt je even thuis op een Zuid Amerikaans continent! Ze zomer is nog zeker niet voorbij en daarom nemen we jullie mee langs een trip van de mooiste kusten ter wereld! Onze reis begeleiders van deze stomende avond zullen zijn Lucien Foort, Leroy Styles, D-Rashid, Quintino, Jasper Clash en als gezagvoerder MC Mitch Crown!
Het is zondag goed toeven op Scheveningen. En zeker op het Zwarte Pad waar waarschijnlijk druk gependeld gaat worden tussen de twee meest vooraanstaande beachclubs die de badplaats rijk is. In Woosah viert DJ Remy zijn verjaardag tijdens Secret Cinema Invites, in Club Naturel staat de underground wat centraler op een strandeditie van Tomorrow
Vreemd bestaat alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden. In de afgelopen jaren hebben we dan ook veel vreemde praktijken met elkaar meegemaakt waar we zeker weer op terug willen kijken. Omdat alle drie jaren niet in een nacht gevierd kunnen worden hebben we besloten om deze in vijf keer te vieren, en dat kan natuurlijk niet vreemd genoeg. We hebben dan ook weer verschillende vreemde acts bij elkaar gesprokkeld om van de vijf avonden weer een ware belevenis te maken. Oude artiesten als; Steffi, Brent Roozendaal, Ray Okpara, LUPE, Julien Chaptal, Lauhaus, Makcim, Sandrien en nieuwe artiesten als; Dimi Angélis en Binh zullen weer het dak van de Sugar Factory eraf blazen. Daarnaast hebben we natuurlijk weer hele vreemde acts zoals we dat gewend zijn en natuurlijk niet te vergeten alle rare beelden die je ongekent voorbij zult zien flitsen.
Duszdat
vrijdag 22 augustus 2008
Het was zo leeg zonder Duszdat, maar we zijn weer terug! Ja, je hoort het goed! Duszdat is back om the scene eens even flink te gaan bepalen! Dat doen we door een grote schoonmaak te houden, dwars door ons koude partylandje. Strijk je smoel glad, smijt allesreiniger over elke negatieve gedachte en ruim alle smerigheid van vorig jaar op! Start je nieuwe schooljaar fris en fruitig met Duszdat!
Close2heaven stopt
vrijdag 22 augustus 2008
Zaterdag 25 oktober 2008 is de dag waarop de aller- aller- allerlaatste Close2heaven plaats zal gaan vinden. Een memorabele datum. En het gaat niet zomaar een feest worden, nee dit gaat een feest worden wat je echt niet mag missen!
Er is een ander concept op het partypad van de organisatie gekomen wat zoveel tijd in beslag neemt dat er in de toekomst geen tijd meer is voor het goed organiseren van een Close2heaven.
2 Fast 4 Trance
donderdag 21 augustus 2008
Het is op 13 september 2008 gewoon weer tijd voor een nieuwe 2 Fast 4 Trance! Zoals het ooit begonnen is, als een vernieuwing in de regio, zo zal deze lijn doorgezet worden. Rumours Leeuwarden zal voor de gelegenheid op zaterdag zijn deuren openen voor een verfrissende line-up bestaande uit gevestigde hardstylenamen aangevuld met nieuw talent.
Nog een week te gaan: Q-BASE
donderdag 21 augustus 2008
Op zaterdag 30 augustus vindt Q-BASE voor de vijfde keer plaats, bij Airport Weeze. Hieronder vind je belangrijke nieuwtjes, de plattegrond en info over de updates op de Q-BASE website.
It’s on! Na het overweldigende succes van de eerste editie, komt er zondag 24 augustus een tweede Taste-it! @ the beach!
De drie Thrillogy namen zijn afgelopen maandag eindelijk bekend gemaakt. Niemand minder dan Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak zullen op zaterdag 1 november 2008 de hele avond in het middelpunt staan. Drie supersterren uit de hedendaagse hardere stijlen, verzameld onder een dak!
Diepgang
zondag 17 augustus 2008
Heb je even geen zin in een avond waar de charts je om de oren vliegen? Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt!
Superstars
zondag 17 augustus 2008
Na de Fashion Editie en de Latin Editie vertrekt Superstars zaterdag 20 september naar Dubai. De plek voor de Rich and Famous. De plek om te leven als een Superstar. The Power Zone zal 20 september geheel in het teken staan van Dubai. Luxe auto’s, Palmbomen, Entertainment, niks is te veel in Dubai. Niet alleen zullen we als Superstars feesten in Dubai, maar ook zal een speciale dj zijn verjaardag vieren.
BLVD
vrijdag 15 augustus 2008
Na twee buitengewone succesvolle specials Sex And The City & I Love NY waar de ladies centraal stonden en de atmosfeer, muziek en gezelligheid werkelijk in één woord Heerlijk was!! Heeft dit voor BLVD geen andere keuze overgelaten dan de “Cherry on top of the Cream” te plaatsen met deze nieuwe special: Diamonds are a Girls Best Friend!
Academixx
donderdag 14 augustus 2008
Het mag nu wel duidelijk zijn: je hebt studentenfeesten en je hebt HET studentenfeest Academixx. En die stelling wordt eens te meer bewezen op woensdag 20 augustus. Want dan staat niemand minder dan Laidback Luke achter de draaitafels van The Matrixx. En hij neemt mee: Erick E, Jip Deluxe en MC Dorothy Sherman! En ook deze Academixx krijgt het keurmerk van studentenvereniging Carolus Magnus van Nijmegen.
Freakend goes downunder en laat Bozzini Kerkrade zien wat Freaken is!
De 2 year Anniversary tour van Freakend is nog in volle gang, maar kon de organisatie van Freakend het niet laten om nu al bekend te maken dat het op vrijdag 5 september naar het zuiden trekt en intrede zal doen in Bozzini Kerkrade! Reeds 2 jaar lang zet Freakend de randstad in vuur en vlam en nu komt het dan ook eindelijk, na veler verzoek, naar Limburg en laat het zuiden van ons kleine kikkerlandje zien en horen wat freaken is! Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Twizt, Franky Rizardo, Daniel Beasley, Vince Moogin, Nicky Romero en MC Roga zullen aldaar de Limburgers op hun kop laten zetten!
Oproep aan alle niet Lowlandgangers
donderdag 14 augustus 2008
Het weekend van Lowlands staat voor de deur. Geen onaardige line up, maar slechts toegankelijk voor 55.000 bezoekers. Genoeg liefhebbers te over die op zoek zijn naar hetzelfde gevoel en dat vind je natuurlijk bij Dansen aan Zee op Woodstock 69 in Bloemendaal. Woodstock houdt zich, ondanks de wederom tegenvallende zomer, kranig staande en is the hotspot van de Nederlandse kust. Voor velen geldt dit ‘vrijheidsparadijs’ als de nummer één strandtent van Nederland en terecht!
15 Jaar Dana
donderdag 14 augustus 2008
Het is niet te ontkennen; Lady Dana is al 15 jaar de First Lady of The Harder Styles. En het zijn 15 bewogen jaren geweest. Dit jubileum gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij en daarom zijn er een aantal optredens gepland waar Lady Dana het middelpunt zal zijn.
Create
woensdag 13 augustus 2008
Kunnen ze het maken? Nou en of! 'Furniture' is het thema van de eerstvolgende editie van Create op vrijdag 22 augustus 2008. Creatief zijn ze beslist te noemen, de thema’s die de organisatoren van de serie CREAtive Trance Events hun publiek voorschotelen. Er was onder meer een (Delfts) Blue aflevering, Koninginnedag (of beter -nacht) werd geëerd met een Royal Flush editie, en recentelijk kregen de jonge blaadjes uit de trance scene de kans zich te bewijzen op Create Rookies. Maar hoe wisselend de thema’s ook zijn, de huisstijl van Create is altijd hetzelfde: Kwalitatieve trance in een intieme ambiance van liefhebbers onder elkaar. Klein feest, groots effect… dat is de signatuur van Create.
Creamfields, het populairste dance festival van Groot-Brittannië, beleeft op 23 en 24 augustus haar 10-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met vele top-dj's en een speciale Go Dutch Arena op zondag 24 augustus van 12.00 tot 23.00 uur, waar de beste Nederlandse acts vertegenwoordigt zijn. Onder andere Bart B More, Funkerman, Groovenatics, Baggi Begovic, Oliver Twizt, Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow en Darko Esser laten horen wat Nederland te bieden heeft op het gebied van dance en elektronische muziek. Locatie: Daresbury, Halton, vlakbij Liverpool in de UK.
Lipstick naar Limburg
woensdag 13 augustus 2008
Het succesvolste house/urban concept van West-Brabant komt naar Limburg. Zaterdag 6 september zal namelijk discotheek Palladio in Helden het toneel zijn voor de eerste editie van Lipstick in de provincie Limburg.
Na een korte zomerstop is Absolutely Lucky op vrijdag 5 september weer helemaal terug en met niks minder dan een line up waar vele liefhebbers ongetwijfeld hun vingers bij gaan aflikken. De komende editie zal nog spectaculairder worden dan de voorgaande want Absolutely Fresh en Lucky hebben besloten een extra area toe te voegen. Deze area zal compleet in het teken staan van de beste techno gedraaid door twee nieuwe residents en niemand minder dan een van de vaders van de Nederlandse Detroit techno, Steve Rachmad.
b2s maakt namen Thrillogy bekend
maandag 11 augustus 2008
Eindelijk is het tijd om de namen bekend te maken van de drie artiesten die dit jaar in het middelpunt staan. Nieuwsgierig?
Veronica Magazine organiseert op zaterdag 13 september in samenwerking met Ford het evenement Fiesta Su Casa op het Bloemendaalse strand bij BLM9. Van 14.00 uur - 00.00 uur wordt deze beachclub 10 uur lang omgetoverd tot het grootste huiskamer van Nederland. En bij een dergelijk groot evenement hoort een fantastische artiestenbezetting.
Absolutely Fantastic
maandag 11 augustus 2008
De aankomende editie van Absolutely Fantastic zal een hele bijzondere worden! Op zaterdag 16 augustus aanstaande staan er namelijk “slechts” 2 dj’s in de dj booth van Off_Corso, bijna een unicum in deze tijd van het liefst 15 dj’s op een avond in 1 zaal. Beide dj’s zullen ook nog eens 5 uur lang een zeer unieke back2back set gaan draaien. Over welke dj’s hebben we het hier? Natuurlijk over “Mister Absolutely Fantastic” Lucien Foort en over Baggi Begovic.
Exclaim At The Sea
zondag 10 augustus 2008
Met het weer is het nog kwakkelen, maar maak je er geen zorgen over. Natuurlijk hoopt iedereen we tijdens Exclaim! At The Sea weer op een stralende dag, maar ook wanneer de weergoden een steekje laten vallen, dan is Elements Beach in 's-Gravenzande nog steeds een sfeervolle locatie en wordt het dus volop genieten op 16 augustus.
De hele week ben je al ‘nice’ geweest. Keurig in pak of niet. Je moet je best doen om niet door de mand te vallen. En eigenlijk wil je maar één ding. Lekker feesten, flirten en plezier maken. Nu is er eindelijk de mogelijkheid om werk en privé te combineren: Nice or Naughty.
Het Festivalseizoen is bijna voorbij en de dikke feestjes in de clubs staan al weer voor de deur. Zo ook in Tilburg, in de chique club; Carpe DM. Deze club is dit keer het toneel voor de tweede editie van oldschool Heroes.
Puta Madre rocks
vrijdag 8 augustus 2008
Ben jij een echte winnaar? Ben jij geen wannabe maar een echte kenner en liefhebber van dikke house muziek? Ben je het zat om loze beloften naar je hoofd geslingerd te krijgen, en altijd teleurgesteld weer naar huis te gaan? Wacht niet langer, het houseconcept der houseconcepten is nabij. Puta Madre keert terug naar het vertrouwde nest en ‘will rock your Socks off’.
Het altijd zo vredige dorpje Soest wordt op zaterdag 30 augustus opgeschrikt door een portie vooruitstrevende dansmuziek van de uiterste buitencategorie. Op de allermooiste festivallocatie van Nederland vindt die dag namelijk de 3e editie van het inmiddels gerenommeerde Outhouse Festival plaats.
Groove to Chill Festival
vrijdag 8 augustus 2008
Na 5 jaar van feestjes op verschillende locaties door Zeeland is het tijd voor een nieuw concept van de Firma Beatmuziek: het Groove to Chill Festival. Op 9 augustus staat het haventerrein aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen in het teken van dancemuziek in de breedste zin van het woord. Lokale talenten staan zij aan zij met de grote namen van de Nederlandse scene. Het festival bestaat uit drie podia, waarvan er één volledig overdekt is.
Reason lancering @ Hotel Arena
vrijdag 8 augustus 2008
Reason to,.. op zaterdag 16 augustus wordt de toon gezet voor de rest van het jaar! Na talloze edities in verschillende locaties, tientallen deejays, honderden platen en duizenden bezoekers, die elke editie weer hun steentje hebben bijgedragen aan noemenswaardige momenten, is het dan eindelijk zover: de bezoekers krijgen in Arena een Reasonto.com! Het mag dan buiten nog niet warm zijn, binnen zullen de deejays, vocalisten en het optreden van Grupo Capoeira Brasil het kokend heet maken.
Beter kom je niet op de FFWD
vrijdag 8 augustus 2008
Hardcore Nederland en “Beter kom je niet” maken zich weer klaar voor een heerlijke nieuwe editie van de Danceparade. Aansluitend zal er natuurlijk weer een afterparty zijn met alleen maar pure hardcore! Ben jij geen pussy? En ga je door tot het uiterste? Dan mag je dit zeker niet missen…..
Happy Hardcore @ Matrixx Nijmegen
donderdag 7 augustus 2008
Het feest der herkenning, zoals het gerust genoemd mag worden, waarin de tijd van raves weer nabij is. Dus ruk die Aussie’s en Cavello’s alvast uit de kast: want na vele legendarische avonden en grootse boegbeelden versleten te hebben, staat Happy hardcore nu klaar om ook Nijmegen te overladen met het échte stampwerk!
Elke zondag: get in Shape at Escape
donderdag 7 augustus 2008
Je kent het wel, die lome zondagen: lekker een beetje bankhangen met je vriendin, beetje tv kijken, chips eten, en vooral zo weinig mogelijk doen. Dit is echter zó 2007, want bewegen is de trend! En dan niet in een sportschool onder ongezellig tl-licht, maar dansen op de tunes van Frederik Abas en Santito, onder een discobol tijdens Shape! Eindig je weekend met een keiharde workout op de dansvloer, en begin je nieuwe week vol energie: get in Shape at Escape!
Dancetour Doetinchem
donderdag 7 augustus 2008
Op donderdag 28 augustus organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met het Stadsfeest Doetinchem de tweede editie van Dancetour Doetinchem. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op het Simonsplein als begin van de Stadsfeesten in Doetinchem. Jong en oud kan een avond lang genieten van top dj's uit Nederland. De organisatie is er wederom in geslaagd een aantal toppers naar het podium in Doetinchem te halen. Van 17:00 tot 23:30 maken diverse DJ’s hun opwachting, waaronder Marco V, Benny Rodrigues en Sidney Samson.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Backyard Weekender
dinsdag 5 augustus 2008
Moeder Natuur heeft even een zetje in de goede richting nodig. Het weer is bij lange na nog niet optimaal en dus is het weer tijd voor Backyard. En niet zomaar een Backyard, een XXL Backyard, een Backyard Weekender! 1 Weekend, 2 dagen, 3 feesten en maar liefst 14 verschillende artiesten. Dit alles kan je gaan beleven op 9 en 10 augustus, bij Mango’s en het Patronaat.
Elk jaar weer vindt de Rotterdamse danceparade plaats, genaamd de FFWD. Dit is elk jaar een begrip voor de mooiste muziek trucks, door de straten van het centrum in Rotterdam. Dit jaar zullen HappydayZZ Events, IVE-events en Bi-Rotic samen een show weggeven waar nog lang over nagepraat zal worden.
Decibel outdoor
maandag 4 augustus 2008
Met nog twee weken te gaan zijn de voorbereidingen bij b2s inmiddels in volle gang en is de opbouw gestart. Daarom is het tijd om de time table bekend te maken. Ook staan onderstaand een aantal zaken die voor bezoekers van Decibel van belang zijn.
Indoor summer festival
zaterdag 2 augustus 2008
Nog lang niet genoeg van de zomer? Dat is mooi, want zaterdag 23 augustus van 23.00 tot 07.00 uur ’s ochtends vindt voor de tweede keer dit jaar Lexion’s Indoor Summer Festival plaats. Met gevestigde namen als Tom Harding, Miss Melody, Stefanowitz, Ruben Vitalis, Dano, Miss Wendy & JP wordt het Outdoor seizoen uitgezwaaid en het Indoor seizoen ingeluid… Maar wel in hoogzomerse sferen! Zoals de zomer van 2008 dat verdient.
Zin in een gezellige dag feesten aan het water in het midden van het land? Dan zit je op16 augustus bij Sunbeat strandfestival goed. Voor 15 euro dans je daar van 14.00 tot 23.00 op het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen (Barneveld).
Aanstaande zondag, 3 augustus, gaat het feest groots losbarsten op het Scheveningse strand. De tweede en laatste beachparty van Touch Events dit jaar. Touch Events gaat het befaamde concept van Miss Melody mixen met het Touchconcept met als resultaat: In touch with Salinas. De befaamde feesten van Miss Melody's Salinas Sundance trok jarenlang duizenden bezoekers naar het bekende Zwarte Pad in Scheveningen. Liefhebbers van zon, zee, strand en het ultieme party gevoel verenigden zich jarenlang op zondag voor de Sundance at Salinas.
31 augustus 2008
Sensual seduction outdoor festival
Beatmachines
29 augustus 2008
Absolutely MAW
28 augustus 2008
Club Poema 4 year anniversary weekend
B.I.T.C.H
Timetable Full House Festival
27 augustus 2008
Slaves to the Rave @ Outland, Rotterdam
26 augustus 2008
Freakend maakt programmering september bekend
24 augustus 2008
Club Krang
23 augustus 2008
Nieuw seizoen Latin Lovers
22 augustus 2008
Tomorrow aanstaande zondag bij Naturel in Scheveningen
Vreemd viert volop zijn derde verjaardag
Duszdat
Close2heaven stopt
21 augustus 2008
2 Fast 4 Trance
Nog een week te gaan: Q-BASE
18 augustus 2008
Taste-it presenteert een exclusieve 3 uur set van Sunnery James & Ryan Marciano
Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak op Thrillogy
17 augustus 2008
Diepgang
Superstars
15 augustus 2008
BLVD
14 augustus 2008
Academixx
Freakend komt ook Limburg op z’n kop zetten
Oproep aan alle niet Lowlandgangers
15 Jaar Dana
13 augustus 2008
Create
Nederland presenteert staalkaart van talent op Brits festival
Lipstick naar Limburg
12 augustus 2008
Absolutely Lucky presenteert Crookers en Techno area!
11 augustus 2008
b2s maakt namen Thrillogy bekend
Oude tijden herleven: Snap! bij BLM9 tijdens Fiesta Su Casa
Absolutely Fantastic
10 augustus 2008
Exclaim At The Sea
9 augustus 2008
Nice or Naughty - Caught in the Office
Heroes of Oldschool in Carpe DM, Tilburg
8 augustus 2008
Puta Madre rocks
Outhouse Festival teistert omgeving
Groove to Chill Festival
Reason lancering @ Hotel Arena
Beter kom je niet op de FFWD
7 augustus 2008
Happy Hardcore @ Matrixx Nijmegen
Elke zondag: get in Shape at Escape
Dancetour Doetinchem
6 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
5 augustus 2008
Backyard Weekender
‘Girls Love Diamonds’ in de straten van Rotterdam
4 augustus 2008
Decibel outdoor
2 augustus 2008
Indoor summer festival
Sunbeat zet de Gelderse vallei op z’n kop
1 augustus 2008
In touch with Salinas Sundance on the Beach