Partyflock
 

Rekord3r
The Amsterdam sunrise challenge

gepubliceerd door , op
Rekord3r is jarig! Al twee jaar lang bezoekt het Rekord3r mannetje steden als Rotterdam, Utrecht en Amsterdam en giet hij een fijne dosis vrolijkheid en funk over techhouse feestjes. Zaterdag 27 september wordt dit twee jarig bestaan waardig gevierd en trakteert Rekord3r op een portie van muzikale aard. De traktatie bestaat uit twee artiesten van James Holden’s Border Community label: Petter (Zweden) en Fairmontlive’ (Canada). Om de traktatie compleet te maken vindt het feest plaats op twee locatie’s (WesterUnie + Flexbar), tot 9 uur ’s ochtends waar men maar 1 kaartje voor hoeft te betalen!

Het trendzettende muzieklabel Border Community van James Holden heeft een aantal hooggewaarde DJ’s onder haar hoede. Fairmont scoorde vorige jaar een grote hit met zijn ‘Gazebo’, een plaat die je niet zomaar in de minimale hoek kunt zetten. Maximaal gevoel en melodie, is hoe deze plaat en zijn stijl te omschrijven is. De Zweedse Petter heeft dit jaar al meerdere malen in Nederland gestaan en bleef het publiek verassen met zijn stijl. In maart stond hij op Rekord3r in een uitverkochte Club Poema RAW in Utrecht en had de smaak zelf net zo goed te pakken als het publiek. Party! En daarom wegens succes herhaald! Naast de Border Community boys zal ook resident Wouter de Moor zijn kunsten vertonen in de WesterUnie. In de Flexbar zijn ook Nederlandsch trots Juan Sanchez, en een van de populairste Nederlandse live-acts van dit moment Rauwkost uitgenodigd om dit twee jarig bestaan te vieren samen met een stel Vrijbuiters die op een ‘ondergrondse’ manier een zaal voor hun rekening nemen met Ille Bitch, Freddy Spool en Tom Ruijg.

1 feest, 2 locaties, 1 kaartje, tot 09.00 uur
Rekord3r kent haar publiek en weet dat die om 04.00 uur, als de WesterUnie haar deuren van de gemeente moet sluiten, nog lang niet klaar zijn met feesten. Daarom gaat Rekord3r, “lekker gek dat ze zijn”, gewoon door tot 09.00 uur in de Flexbar, wat letterlijk om de hoek zit. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Bezoekers van Rekord3r ruilen bij de kaartcontrole in de WesterUnie hun kaartje in voor een bandje, waarmee ze dan toegang krijgen in de Flexbar.

Voor niet-Rekord3r bezoekers is de Flexbar vanaf 04.00 uur ook toegankelijk, deze betalen gewoon aparte entreegelden.

In april dit jaar had Rekord3r (met het indoor-mini-festival 1+1=3) ook al een zeer succesvolle editie in Amsterdam, bekijk het videoverslag hier: www.danceconnection.tv. Een compleet uitverkochte WesterUnie en Flexbar was het resultaat. Wees daarom op tijd met het scoren van je kaartje voor 27 september! Dit kan via www.rekorder.nl, www.chemistry.nl, www.beatfreax.com en alle winkels van Primera.

4 opmerkingen

 
b)
 
Érg fijne line-up!
 
ben benieuwd naar het licht!
ja ik ook! :)
meestal wel symphatieke lichtmensen bij Rekord3r. Hoop dat ze het deze keer een beetje leuk inhangen..