Partyflock
 

Green Star Open Air

gepubliceerd door , op
Als afsluiter van de zomervakantie 2008 vindt er een spetterende open air party plaats in de buurt van Leeuwarden. Wie samen werkt staat sterk, dat is dan ook het motto van Leeuwarder organisatoren The Concern en 3rd Bit. Beide organisaties zijn bekend van succesvolle concepten als BEATT, Accelerator en Progress in Trance in Leeuwarden. Op geheel gepaste wijze willen ze dan ook hun bezoekers trakteren op een geweldig feest in de openlucht!

Op Zaterdag 30 Augustus 2008 is het dan ook tijd voor Green Star Open Air. De naam verklapt eigenlijk al een beetje waar dit spektakel plaatsvindt. De locatie is namelijk het mooie recreatiegebied de De Groene Ster vlakbij Leeuwarden. Deze unieke locatie is vol van groen, water, de bloemetjes en de bijtjes, wat natuurlijk ook meteen van invloed heeft op jou als bezoeker. De aftrap is om 13:00 uur in de middag en deze dag vol gezelligheid zal tot 23:00 uur in de avond duren. Speciaal voor deze dag is de locatie omgetoverd tot het ultieme partyparadijs. Met alle resident dj’s van beide organisaties kun je een gevarieerde programmering verwachten. Wie wil er nou niet in een omgeving vol zon, water en een drankje de dag doorbrengen onder het genot van de heerlijke beats die uit de speakers knallen?

Maarliefst 10 artiesten van eigen bodem zullen de bezoekers trakteren op de vetste minimal, acid, techno, goa en psytrance. 3rd Bit resident dj’s Paul B, Anand, Fluffy, Nilezz en Wichuri zullen bijgestaan worden door The Concern residents Ruiz vs Lady Jack-a-Line, The Futurist –live-, Hanz Sayl en Wietze Young. Bovendien is er een dikke soundsystem geregeld die het recreatiegebied flink zal laten schudden. Omdat het oog ook wat wil zal er flink uitgepakt worden met toepasselijke en sfeerverhogende decoratie om je het normale leven te doen vergeten. Om er voor te zorgen dat niemand oververhit raakt zal er vers fruit worden uitgedeeld door de gastvrouwen ter plaatse.

Recreatie gebied de De Groene Ster is uitstekend te bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Vanuit alle richtingen kun je er makkelijk komen of het nou met de fiets, bus of auto is. Kom je met de bus, dan kun je uitstappen op zo’n 5 minuten loop afstand van het feest. Kom je met de auto en ben je nou niet zo’n held in kaartlezen, geen probleem! Om de partylocatie te vinden maken we het je zo makkelijk mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de bordjes met aanwijzingen volgen, geheel in de stijl van de posters van het feest. Tevens is parkeren op 2 minuten loopafstand van het feest helemaal gratis!

Wil jij ook deel uit maken van deze memorabele dag? Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, je kunt voor maar 7,50 euro een kaartje kopen aan de deur. En wie nog niet genoeg heeft van feesten is er om 24.00 uur nog een afterparty in Muziekcafé de Gloppe in hartje centrum van Leeuwarden. Niet geheel onbelangrijk is dat je zelfs gratis toegang hebt tot de afterparty als bezoeker van Green Star Open Air met je entreebewijs van die dag. Lukt het je nou niet om er overdag bij te zijn dan kun je alsnog voor het luttele bedrag van 3 euro naar binnen. Al met al zal dit een unieke dag worden in geschiedenis van Leeuwarden en omstreken, so be there!

Voor meer achtergrond informatie over de dj’s, routebeschrijvingen en andere zaken, surf dan snel naar www.greenstaropenair.nl.

9 opmerkingen

 
was er 100% zeker bij geweest als ik kon :nocheer: , zeker ook op zo'n locatie, met zo'n prijs en met de weersvooruitzichten
Zekers weer aanwezig en zin aan :D Liever wel meer GOA!
 
dik respect dudes en duderin! (y)

ga enorm mn best doen om erbij te zijn..
Uitspraak van verwijderd op donderdag 28 augustus 2008 om 22:50:
dik respect dudes en duderin! (y)

Zeer zeker, en zeer zeker aanwezig (Y)
heb er zin in!!!! ben erg benieuwd naar de aankleding :woep:
Artiest PRAIA
cool cool! succes boys!
Artiest {SHOWLIST artist 41177, 37500}
zeker aanwezig!