Partyflock
 
­

Solarize Agency gooit alle remmen los op Amsterdam Dance Event 2008

gepubliceerd door , op
Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot een waar begrip in de internationale dancescene. Experts, liefhebbers en critici uit heel de wereld komen elkaar tegen in de vaderlandse hoofdstad. Voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event zullen Solarize Agency en Dazzling Music een eigen avond hosten tijdens deze magistrale drie dagen vol nachtelijk vertier!

Het Nederlandse DJ-collectief de stier bij de horens: ‘Solarize Night ADE ’08 Special’ brengt je een arsenaal aan verse gezichten achter de draaitafels, gecombineerd met een unieke intieme sfeer. Tel daar de klantvriendelijke voorverkoopprijs bij op en je komt al snel tot de conclusie dat je nergens beter het Amsterdam Dance Event 2008 kan inluiden dan tijdens de ‘Solarize Night ADE ’08 Special’ op donderdag 23 oktober 2008 in De Kroon op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Exact 110 jaar na de opening van De Kroon wordt nostalgie gelaten voor wat het is en kijken we naar de toekomst. De Kroon zal op 23 oktober van 23.00 tot 05.00 uur het domein zijn van een nieuwe opkomende generatie trance-artiesten, die wereldwijd al behoorlijk veel aandacht trekken. De Kroon zal uiteraard deze avond voorzien worden van het nodige lasergeweld, want eerlijk is eerlijk: het oog wilt ook wat! Het vizier staat op scherp; nu de oren nog! Voor het brengen van kippenvelmomenten, lichaamsbeweging en gezelligheid schotelt de organisatie de volgende line up voor:

Bolier B2B Galen Behr Nederland
Andy Duguid Verenigd Koninkrijk
Dazzle Nederland
Jonas Steur België B2B Cliff Coenraad Nederland
DJ Observer Oostenrijk
Re-Ward Nederland
Will Holland B2B Kane Nelson Verenigd Koninkrijk
MC Gunner Nederland

Het belooft een hete aftrap van het Amsterdam Dance Event te worden tijdens de ‘Solarize Night ADE ’08 Special’. Vanwege de intieme capaciteit zullen er slechts 300 tickets in de presale te verkrijgen zijn, dus op=op. Bemachtig dus snel je ticket viaTimoco.eu. Tickets zijn verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van tien euro. De deurprijs is vijftien euro, dus pak je voordeel!

Begin je Amsterdam Dance Event weekend in stijl, en kom op donderdag 23 oktober 2008 naar ‘Solarize Night – ADE Edition’ in De Kroon te Amsterdam. Don’t say we didn’t warn you!

7 opmerkingen

:Kwijl:

Wat een line-up! Ben er bij als het ff mee zit!
Ah Cool Duguid!