Partyflock
 
­ Nederland

Classified presents The DJ Baba, Cold Fusion and Minimaster Birthday Hardhitter
Win kaarten

gepubliceerd door , op
Classified presents The DJ Baba, Cold Fusion and Minimaster Birthday Hardhitter
15 oktober 2007
FeestHard in Nederland · Classified presents The DJ Baba, Cold Fusion and Mini Hardhitter
Datumzaterdag 20 oktober 2007
WinactieHard in Nederland actiegesloten
LocatieLatido
Het is weer zover, de Classified Birthday Hardhitter van Coldfusion en Baba komt er aan! Vorig jaar de absolute bom op 18 november in de Lexion, en deze keer zal het op 20 oktober een ware geluidsexplosie zijn in Club Latido. Dit jaar is de kleine Minimaster ook van de partij, want ook zijn verjaardag valt in dezelfde tijd. Het zal er hard aan toegaan! Twee volle zalen, 32 stevige knallers van dj’s en drie MC’s om de boel op te zwepen gaan de nacht in vuur en vlam zetten. Een nacht waarop gevierd gaat worden dat Rufus van Coldfusion 31, Minimaster 32 en Dj Baba 33 wordt. Wel even de moeite waard om bij stil te staan!

Kaarten winnen voor een knalfeest?
Natuurlijk kun je kaarten winnen met de reguliere Partyflock actie, die je achter deze link kunt vinden. Maar speciaal voor deze 3-voudige birthday celebration is er nog een actie: Gebruik de digitale flyer van dit feest als profielplaatje en wie weet win jij wel een gratis entrance-pas en een speciaal prijzenpakket! Hoe doe je dat? Klik op het plaatje bij het feest. Sla het plaatje dan op op je computer en volg verder de instructies op Partyflock.

De Birthday bashers op een rij
Coldfusion bestaat uit Rufus Heeren (de jarige) en zijn teammates Rodney Ballay, Ted Scheffer en Patrick den Dulk. Ook bekend als Beyonder, Innerchild, Thundergods of Asgard, Thunder Brothers of Chronotrigger. Zo hebben ze gestaan op vette feesten als Hellbound, Multigroove, Rebirth, T-Time of 1000% Hardcore. De boys leverden ook stampende tracks op zoals Shoot That Motherfuck, Mindcontroller en nog veel meer. Op deze Hard in Nederland wordt de 31e verjaardag van dj Rufus gevierd.

Dj Baba is een fenomeen op zich die zelf ook nog eens een flink aantal hele lekkere feesten geeft. De kans is groot dat je er al eens bent geweest en anders kun je dat op 20 oktober goed komen maken! Zet het feest maar meteen in je agenda (klik hier) om niet te vergeten! Evenementen van hem zijn Hard in Nederland, 1000% Hardcore, Platinum, Housenation, Bass Invaders, Classified, Druids of Sound, Harddrive, Rebirth, Hardliners, Hardtime, Trance Nation, Something 4 your mind en Hardritme. En natuurlijk prijkt zijn naam op menig feest zoals Illegal Vibes, Dance Valley, Multigroove, Hellbound, Trance Budha, Mushroom, Repetitiehuis, Graansilo, I love Trance, Q-dance Radio, V.H.S., Erotic Vibes, T-Time, Protocol of I Love Hardhouse. Baba wordt dit jaar alweer 33!

De laatst toegevoegde Birthday Hardhitter is deze keer dj Minimaster. Hij is samen met Mc Doa ook bekend als het United Dutch Gabber Front. Deze dj/organisator is de laatste tijd erg goed bezig met zijn Gnome events in o.a de club La in Amsterdam.
Hij heeft de volgende feesten gegeven met vrienden en organisaties : Unlimited Hardsounds, Manic Monday, M.A.D, en diverse Underground feesten. Minimastrer ken je van feesten als: Brain Cracker, 1000% Hardcore, Pumping Amsterdam, Bass Invaders, Classified, Audio Confusionz, 't Honk, VHS, Underground Madness, Rebirth, Harddrive, Platinum, Repetitiehuis en meer. Deze master achter de draaitafels wordt 32 en dat wordt groot gevierd!

32 deejays en 3 mc’s op 1 knallend feest
De line up voor 20 oktober liegt er niet om, vele vrienden en collega's zijn gevraagd om er een waar Early rave en hardcore feest van te maken! Dit zijn de dj's en mc's: Abyss, Baba, Bartello, Bass-D, Bika, Bountyhunter, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Chosen Few, Coldfusion, D-Rich, Dano, Dennis R, Djay Alias, Dr. Rude, Erim, Harrar, Ike, Isolater, J-Lines, Justino, Marlice, Micha B, Minimaster, Nosferatu, Revolver, Robbie Magura, The Rapist, Thundergods of Asgard, Turntable Terrorizersz, Zeno, Mc D.O.A., Mc The Intellectual Killer en Mc UB.

De laatste Classified van Coldfusion en Baba in de Lexion staat bij velen in het geheugen gegrift als lekker knalfeest. Deze sfeer gaat helemaal herleven op deze Hardhitter! 20 oktober gaat het dak er zeker af in de Club Latido!

De Latido is een club midden in Amsterdam Noord,met ruime parkeergelegenheid en een nachtbus om de hoek, bus 361 maar ook met de normale lijn 33 kom je er snel, vanaf Amsterdam Centraal tot voor de deur. De nieuwe versterkers laten je oren suisen door het harde geluid! Er zullen 2 zalen zijn: één zaal met Early Rave en de ander met mainstream en hardcore tot industrial.

Kaarten in de voorverkoop zullen via www.easyticket.nl verkrijgbaar zijn en bij Midtown Amsterdam. Voorverkoop tickets zijn 15 ,- en aan de deur kosten ze 20 ,-.

13 opmerkingen

knalle als een malle want baba die wilt ballen:P
Nice :)
here we go!!!!!!!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Gefeliciteerd zeg ik zaterdag natuurlijk pas, als we lekker gaan stampen daaro!

Wordt gezelligggg!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
we gaan een gezellig feestje bouwen met zn allen!
:)
Artiest Corsa
Uitspraak van Martijn van Langen op dinsdag 16 oktober 2007 om 06:14:
we gaan een gezellig feestje bouwen met zn allen!

:D dat word toppie :D Ga zo Door Baba
Ik heb er zin in :)