Partyflock
 
­ Nederland

Hard X-Plosion

gepubliceerd door , op
Hard X-Plosion
12 maart 2007
FeestHard-X-Plosion · Amigo's Edition
Datumzaterdag 21 april 2007
LocatieAmigo's
Hard Events maakt voor de tweedemaal een debuut in een andere locatie. Op zaterdag 21 april zal Hard Events een evenement hosten in de grootste locatie van Dordrecht en omstreken, namelijk Amigo's. Deze locatie beschikt over meerdere zalen en met meerdere grootste evenementen in het verleden een goede locatie voor het concept Hard-X-Plosion.

De hoofdzaal wordt gehost door Bassmachine Records, het label dat wordt beheert door de twee residents van Hard-X-Plosion Lunatic en Miss Hysteria. Deze area zal garant staan voor het nodige sloop en beukwerk. De line up zal bestaan uit Nederlandse maar ook buitenlandse grootheden. Aan wie moeten we dan denken, behalve Lunatic en Miss Hysteria? Uit Frankrijk komt Tieum een absolute topper, Zwitserland wordt vertegenwoordigd door Cut A Kaos, deze artiest zal de bezoeker trakteren op zijn rauwe en duistere sounds. Nederland laat van zich horen via Partyraiser. Een man die eigenlijk geen verdere introductie meer nodig heeft. Verder zijn aanwezig Celoy en Scrape Face. Daarnaast zal er gedurende de avond een liveset te horen zijn van niemand minder dan Accelarator. Blijft het hierbij? Hoewel de hoofdzaal gehost wordt door Bassmachine Records is ook te gast Na-Goyah, bekent van Bassrave en van het label Coolman Records. Na-Goyah zal niet alleen draaien maar met een mystery guest. Het belooft een zeer geslaagde avond te worden gehost door MC Da Hustla.

Maar er is meer, naast de Bassmachine Records Area is er ook een speciale Jump Area. Deze wordt gehost door Jumpcity.nl. Om maar gelijk met het belangrijkste nieuws van deze zaal te komen. Vanuit Spanje komt Bassdrum Project overvliegen met een platentas vol jumpknallers. Voor de echte kenners: Bassdrum Project staat normaal gesproken slechts op de grote evenementen die Nederland rijk is. Verder zijn natuurlijk aanwezig de Looney Tunez, de residents van de jumpzaal. Die naast hun hit Doop 2007, ook te horen zijn met hun eigen programma Powerplay op Jumpcityradio elke vrijdagavond. Ook Recession is ditmaal weer aanwezig. Verder zoals het hoort zijn er ook weer echte Belgische artiesten present. Namelijk DJ Stone en het duo uit Limburg (Belgie) Tristan & Neostar. Beide zullen dan voor het eerst ook hun debuut maken in Zuid Holland op een groot evenement. Verder zijn aanwezig Da Pauli en zal er een battle zijn tussen Darcon Inc. en OCD. De avond zal in deze area vol overgave worden gehost door MC J-B.

Maar er is nog meer!! Er is een 3e area. In deze area zijn de toptalenten van Hard Events vertegenwoordigt. Addic-d, DCT, Retaliation Ditmaal voegt de organisatie ook het toptalent van Bassrave ertussen: niemand minder dan Mindfuck. Mindfuck heeft al op menig evenement in Den Haag en omstreken gestaan maar nu is hij klaar voor het grote werk en laat daarom zijn skills zien in Amigo's. Verder is natuurlijk ook mc Resilience aanwezig.

Kaarten zijn slechts € 15,- en zijn via de kanalen van Ticketbox te koop. Wil je graag zuinig doen en barst je van het geluk dan zijn er altijd kaarten te winnen via JumpcityRadio en via verschillende sites.

18 opmerkingen

addic-d gaat de boel daar wel weer op stelte zetten :respect:
opzich kan het best wel eens een leuk feestje worden :)
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Addic-D is wel een talentje hoorde ik :p
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat wel weer een knallend feest worden zo te zien (y)
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 maart 2007 om 17:48:
Addic-D is wel een talentje hoorde ik

Ja, dat heb je goed gehoord ;)
leuk idee! maar alleen maar vanwege de jumpzaal gaat ik er niet heen! trieste stakkers!!!
 
Uitspraak van actief op dinsdag 13 maart 2007 om 16:57:
Ja, dat heb je goed gehoord

O jaaaa joh :p
 
Uitspraak van vanKnetteren B) op dinsdag 13 maart 2007 om 18:07:
leuk idee! maar alleen maar vanwege de jumpzaal gaat ik er niet heen! trieste stakkers!!!

Je kan die zaal ook gewoon ontwijken!! ;)
 
nou maus, bij deze ben ik er wel bij haha doe je best!
Artiest {SHOWLIST artist 61130, 28482}
Na-Goyah zal niet alleen draaien maar met een mystery guest.

En dat word knalluuuuuuuuuuhhh haha
Bassdrum project!! :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 43485, 56163, 25284, 37724}
Mc J-B :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
lekker bezig die Celoy (Y)

Scrape Face (Y)
partyraiser (Y)
laatste aanpassing
Beter dat bassdrum project komt!!....eindelijk s een beetje newstyle in nederland!