Partyflock
 
­ Nederland

The First XXL Wild Style Clubbing 24 maart @ Lexion

gepubliceerd door , op
The First XXL Wild Style Clubbing 24 maart @ Lexion
16 februari 2007
FeestThe First XXL · XXXL edition Wild style clubbing
Datumzaterdag 24 maart 2007
WinactieThe First XXL actiegesloten
LocatieLexion
De eerste keer The First XXL was een geweldig succes. Alle zalen in de Lexion waren gevuld met mensen die ook echt genoten van deze nieuwe clubnight. Voor alle mensen die nu al zeker weet dat ze naar de volgende The First XXL willen op zaterdag 24 maart komt Nachtboetiek met een speciale Early Bird actie. Haal nu je kaartje bij Ticketbox en betaal maar de halve prijs!

Het kon ook bijna niet anders want iedereen heeft altijd genoten van The First en van Nachtboetiek. Die twee samen leverden dan ook een feest op waar jullie allemaal van hebben genoten zoals deze foto’s bewijzen! Het liep al snel vol en de dijk naast de Lexion was op het hoogtepunt tot ver in de omtrek gevuld met auto’s. Binnen kon iedereen zijn plekje vinden en genieten van zijn of haar favoriete dj’s in één van de vele zalen in de Lexion.

Het was heerlijk druk en de verwachting is dat het op 24 maart nog drukker en gezelliger gaat worden. Het beste advies is op tijd aanwezig te zijn. Je kunt dan je auto nog makkelijk kwijt en bent snel binnen. Heb je al een kaartje dan gaat het aan de deur nog sneller. Profiteer dus vanaf nu van de Early Bird actie. Het scheelt tijd aan de deur en je betaald voor een normaal kaartje maar 16,25 Euro en voor een VIP-kaart maar 16,25 Euro. Bestel ze rechtstreeks op Ticketbox.

Speciaal voor iedereen op Partyflock heeft Nachtboetiek nog een leuke actie: wie zich nu inschrijft op dit feest in de agenda maakt kans op 5x2 plaatsen op de Guestlist van 24 maart. Wil je hier kans op maken klik dan hier en zet hem in je agenda.

Het thema van The First XXL is Wild Style en dat kun je terug verwachten in alle shows, acts en het decor. Je kan het zo wild niet bedenken of je hebt kans dat het deze avond voorbij komt. Een avond vol gekkigheid, theater, show en plezier om lekker op los te gaan. Wild Style Clubbing, dat is The First XXL.
Alle zalen van de Lexion gaan open en overal wordt het een wilde bende. Verspreid over de zalen kun je onder andere genieten van Cor Fijneman, Spider, Mike S, Jurgen, Bruze, Francois, Jordy Lishious, Danny D, Michael Dieters, Marc "O" en nog veel meer. Zo draait Dj José voor het eerst sinds vier jaar weer in deze glorieuze lokatie. Gekoesterde herinneringen en een nieuwe impuls zetten de Lexion opnieuw in de schijnwerper. Wanneer je hier klikt en je inschrijft zie je meteen wie er nog meer komen deze nacht.

Was het de eerste keer al zo’n lekker feest, op 24 maart gaat het pas echt goed los op The First XXL! Het loont zich echt om goed voorbereid te zijn en je kaartje al vroeg aan te schaffen. Doe je dat nu dan weet je nu al dat jij in elk geval een geweldig feest gaat hebben en profiteer je meteen van de speciale Early Bird actie.

13 opmerkingen

yeehaaa.. wild style izzuh my style, gaan we weer! :bounce:

Vorige keer eg supervermaakt, heerlijk de kooi gerammeld, duzz (y)
deze keer weer van begin tot eind erbij! :bounce:

Ohhh.. en 5 gastenplekkiezz winnuh :lol: die zijn er zo doorheen O:)
laatste aanpassing
Cool
Mja, als dát geen superfeest was de vorige keer.....dan weet ik het ook niet meer ;-)

Deze staat dus al in mijn agenda! :woop:
SUPERRRRRRRR...... aanwezig :woop:
heb dr nu al zin in, nog 26 daagjes.. :cheer: :cheer:
Present!
Uitspraak van m/\rt/\tur/\ op dinsdag 27 februari 2007 om 01:31:
mais bon, zin in dit feest!!

Psiezzz.. ik krijg weer last van opkomende knuffeligheid :knuffel:

Hihi.. Kill@h K!tteN.. waar ken ik dat koppie toch van O:)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Yeah!! Ik heb er wel weer zin in!!! :banana:
Uitspraak van Sushi Suzy op woensdag 28 februari 2007 om 00:05:
Yeah!! Ik heb er wel weer zin in!!!

Okay dan Yin.. ik ook, ik ook :bounce:

weer eens tijd voor een dansje :banana:
 
Uitspraak van Sasb op maandag 26 februari 2007 om 19:55:
Present!

Jaa wij ook weer natuurlijk :woep:
De vorige keer was ook echt een (Y) feesie!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 07:49:
De vorige keer

Ohhh... nee joh.. waren jullie er dan.. :bloos:

Hmm, kan me dat niet herinneren, feesten jullie wel vaker dan?? O:)
 
yes wij gaan ook komen helemaal uit zeeland
moet dan wel een goed feest zijn hihiih