Partyflock
 

Subliminal Sessions in de Maassilo!

gepubliceerd door , op
Subliminal Sessions in de Maassilo!
22 februari 2007
FeestSubliminal Sessions · Harry 'choo choo' Romero
Datumzaterdag 3 maart 2007
LocatieMaassilo Site
Superlatieven schoten te kort na de eerste Subliminal Sessions in de Maassilo in Rotterdam. Een bomvolle silo genoot met volle teugen van de ongekende show en set van Erick Morillo. Zulke avonden vragen gewoon om een vervolg. En dat komt er. Na Erick Morillo haalt Fullhouse Events wederom een absolute ster uit de Subliminal stal naar Nederland. De eer is te beurt gevallen aan niemand minder dan Harry Romero, de rechterhand van de grootmeester. Op zaterdag 3 maart barst de tweede editie van Subliminal Sessions los in de Maassilo met naast Harry Romero ook Benny Rodrigues, Ricky Rivaro, Erick E, D-Rashid, Gregor Salto, Chris Rox, Baggi Begovic, Brian S en Leroy Styles op het programma. Wederom een avond die je zeker niet mag missen.

Subliminal Sessions naar het gelijknamige label, Subliminal van Harry Romero, staat garant voor dikke house met harde gefilterde beats en soulvolle vocalen. Muziek die je in een andere wereld brengt, en je zorgen even doet vergeten. Bij Subliminal denken ze niet in hokjes en dat is duidelijk in hun releases te horen. Van zwoele house platen tot aan dikke techno stampers en van zwevende progressive tot lekkere elektroknallers. Fullhouse Events heeft zich als organisatie binnen een paar maanden met viltstift op de Nederlandse dance kaart gezet. Zowel hun feesten in de Maassilo als in de Villa Thalia worden zeer goed ontvangen. Deze staan voor kwaliteit en exclusiviteit en het is dan niet geheel onlogisch dat zij met Subliminal de handen in één geslagen hebben.

Harry Romero loopt al ruim tien jaar mee in de internationale
dance wereld. In 1997 liep hij Erick Morillo tegen het lijf en samen met Jos Nunez starten zij het Subliminal label wat in de jaren erna uit zou groeien tot misschien wel het bekendste house label ter wereld. Op dit label heeft Romero de afgelopen jaren vele klappers en remixen uitgebracht met als hoogtepunt het wonderschone ‘I Go Back’ wat hij samen met Robert Owens produceerde en wat uitgroeide tot een regelrechte wereldhit. Ook als dj wordt Harry Romero erg geprezen. Hij is berucht om zijn diepe sets doorspekt met heerlijke soulvolle grooves en funky bassdrums afgewisseld met donkere underground tribal en banging house. Als geen ander weet Harry zijn brede muzieksmaak tot een bruisend geheel te mixen. Als je wel eens op Ibiza op woensdagavond de Pacha bent binnengelopen dan weet je meer dan genoeg. Harry Romero rockt!

Naast de grootheid uit Amerika zijn er ook verschillende Nederlandse grootheden aanwezig. Wat denk je van Erick E. De altijd goedlachse dj werd afgelopen jaar, geheel terecht, verkozen tot beste club dj van Nederland en er lijkt geen einde te komen aan zijn populariteit. Ook de absolute Rotterdamse favoriet Benny Rodrigues is aanwezig. Benny brak afgelopen jaar door in Ibiza met zijn Priviledge residencie en is klaar om de rest van de wereld te veroveren. Maar eerst de Maassilo nog een keer op stelten zetten. De line up van de grote zaal wordt gecomplementeerd door Ricky Rivaro. De tweede zaal staat deze avond geheel in het teken van back2back battles tussen Nederlandse helden. D-Rashid gaat in een Latin battle de strijd aan met Gregor Salto. Rotterdammers Chris Rox en Baggi Begovic trekken hun beste houseplaten uit hun koffer om elkaar tot grote hoogten te drijven. En Leroy Styles en Brian S gaan de strijd aan tussen de twee grootste steden van Nederland. Back2back sessies halen meestal het allerbeste uit de dj’s naar boven, het is dan ook een aanrader om deze heren gezamenlijk aan het werk te zien.

5 opmerkingen

eindelijk harry romero in nederland!
waarschijnlijk de meest ondergewaardeerde dj van heel subliminal

in nl dan...
Artiest Uno
ik wil naar dit feessie!!!!!!!!!!

:cheer:
Artiest Dimzen
Kwaliteit mensen!
 
nog nooit van gehoord en kga dr ook niet naartoe haha