Partyflock
 

Villa Thalia

op de kaart
Villa Thalia
5 oktober 2020
AdresKruiskade 31
3012 EE
Rotterdam
Nederland
Telefoon+31 6 11724646
SiteSite villathalia.nl
E-mailpr@sfeerhoreca.nl
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Informatie

Club Villa Thalia is the nightlife hotspot in town with the most amazing entertainment and the only club with a 360° video wall.
Boek een overnachting in of in de buurt van Villa Thalia via Booking.com.
10 februari 2007
Foto's, Know your classics, 10 februari 2007, Villa Thalia, Rotterdam
16 september 2006
Foto's, Lunapark, 16 september 2006, Villa Thalia, Rotterdam

Nieuws

Swingbeatz
16 februari 2023
Wowww! Zaterdag 13 januari kwam Swingbeatz "HOME"! Voor het eerst sinds 10 jaar was er weer een editie in de Thalia en dat hebben we geweten! Top vibe, mooie mensen en DJ's die het rockte! Precies zoals we Swingbeatz kenden gingen we door alsof we nooit gestopt waren.
Dinsdag 24 december tijdens kerstnacht staat Rotterdam in het teken van Black Tie! Met CLUB Villa Thalia als unieke setting en een ongekende show zorgt Black Tie ervoor dat jouw kerst dit jaar een extra erotisch randje krijgt. Dit jaar schittert het thema: 'Red Light District' 1
Latin Lovers is jarig
6 november 2018
Dertien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 13 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '13 Years Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag dan de locatie waar het ooit begonnen is, zeker niet ontbreken: Latin Lovers is terug in Villa Thalia, Rotterdam op vrijdag 9 november 2018!
At F1rst
20 augustus 2018
Na een reeds van uitverkochte 'At F1rst' edities is het vrijdag 31 augustus tijd voor een andere turn-up!
Na shows in steden als New York, Tokio, Las Vegas, Moskou en Miami draait dj/producer D-wayne morgen in de dynamische havenstad Rotterdam tijdens Club MTV presents: Afrojack & Friends, een pre-party van MTV EMA 2016.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!
Leo's... wie kent het niet?! Hét exclusieve high-class event van Rotterdam; voor 25-plussers met oog voor klasse, beauty en plezier als missie. Gasten worden tijdens de lente-editie via de catwalk ontvangen.
Na meerdere uitverkochte edities, drie outdoor events in De Kuip Rotterdam en acts van de grootste dj's uit de scene, viert Mysterious de verjaardag van de koning in een vernieuwende, intieme locatie. Naast een kwalitatief hoogstaande line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel in Club Villa Thalia!
Op zondag 28 februari is de superster in Nederland en doet maar liefst twee shows op één avond. De show in de Melkweg Amsterdam was in mum van tijd uitverkocht en ook de tickets voor de show in Villa Thalia in Rotterdam gaat enorm hard.
De community van Leo's is inmiddels gewend geraakt aan topentertainment tijdens de Leo's Borrel. De organisatie vond echter dat er nog een schepje bovenop kon. Daarom presenteren zij met trotst hun dikste line-up tot nu toe, met één van de grootste namen uit de dance scene.

1 waardering

Linda3
Er kan een exclusieve sfeer hangen, maar toch toegankelijk!

2 opmerkingen

Jammer van de drank en het slechte deurbeleid.
laatste aanpassing
Weirdoz gaat weer dope worden !!