Partyflock
 

Sexed Up

afbeelding Sexed Up
concept
Concept van .
E-mailinfo@sexedupworld.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Sexed Up

Laatste feest was op vrijdag 4 september 2020: Friday's in Cali, Callisto, Den Haag
16 april 2016
Foto's, ItsDyna, 16 april 2016, Cell, Almere
Nieuws
Op zondag 28 augustus 2016 is het tijd om 'Round & Round' te gaan in Beachclub Vroeger. Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor #itsDyna on the Beach! De weersvoorspellingen zijn super en dat betekent dat het een veelbelovende zondag zal worden!
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek. 4
Na de sluiting van de Amsterdamse club The Sand zaten de twee grote dance-evenementen Kings of Ace en Sexed Up zonder locatie tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Hierdoor was het voor de fans nog onzeker of deze evenementen door konden gaan. Vandaag is aan deze onzekerheid een eind gekomen. Met gebundelde krachten zijn beide organisaties op pad gegaan en hebben in een gezamenlijk evenement in de Amsterdam RAI de oplossing gevonden. De organisaties maken bekend dat het spektakel op vrijdag 17 oktober gaat plaatsvinden.
Niemand wil denken aan het einde van de zomer, maar voordat je het weet is het weer zover. Eerlijk is eerlijk tot nu toe is het wel de beste zomer sinds jaren en hebben we veel van de zon kunnen genieten. Uiteraard is het nog niet afgelopen en al helemaal niet in Beachclub Vroeger! Tot 28 september is het elk weekend feest en kun je doordeweeks heerlijk relaxen in de grootste Beachclub van Europa. Op 28 september loopt het dan toch echt op zijn eind en is het tijd voor de legendarische 'Official Grand Closing'.
Op zondag 27 juli 2014 stond Bloemendaal aan Zee in het teken van de eerste editie van Sexed Up Ghostriders! Meer dan 3000 'Ghostriders' zijn getuige geweest van een onvergetelijke avond. Een avond waarbij Dyna en zijn team de Ghostriders hebben verwend met een spectaculaire show. Heb jij de eerste editie van de Sexed Up 'Ghostriders' on the beach moeten missen? Wees dan niet getreurd, want de Ghostriders zullen nog een keer op het strand van Bloemendaal te bewonderen zijn..
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.
Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team jou op zondag 27 juli mee op de eerste editie van het meest besproken concept van dit moment: Sexed Up 'Ghostriders'. Na uitverkochte edities in Rotterdam, Eindhoven, Harderwijk, Breda en Kerkrade is het tijd om Bloemendaal kennis te laten maken met de Ghostriders! 1
Op zondag 20 april zullen de GhostRiders onder aanvoering van Dyna terugkeren in de Maassilo Rotterdam. Deze editie staat wederom in het teken van 'Ghostriders – The future starts today not tomorrow'. Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team weer mee op een acht uur durende reis die alle verwachting overtreft.
De kaartverkoop van '2014 The Official Grand Opening Beachclub Vroeger' gaat keihard en dat is niet voor niets! De grootste en beste beachclub van Europa is de plaats waar je moet zijn! Vanuit Beachclub Vroeger zullen weer veel mensen vaak de zon in de zee zien wegzakken tijdens een knallend event!
Het is januari en de feestdagen zijn weer voorbij. De mensen zijn nog niet echt met de zomer bezig, maar hij is nabij! Voordat je het weet begint het strandseizoen weer en dat wordt traditioneel afgetrapt in Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand! De opening van Vroeger is een begrip geworden in Nederland en elk jaar is het de garantie voor een afgeladen feest waar de trend voor het lange strandseizoen wordt gezet! 2