Partyflock
 

Insight Events

afbeelding Insight Events
organisator
AdresPiet Heinkade 215
1019 HM
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Insight Events

Laatste feest was op vrijdag 4 september 2020: Friday's in Cali, Callisto, Den Haag
16 april 2016
Foto's, ItsDyna, 16 april 2016, Cell, Almere
17 mei 2014
Foto's, New World Punx, 17 mei 2014, The Sand, Amsterdam
Nieuws
Vanaf 3 juli kun je bij Insight Beach de hele zomer – natuurlijk geheel corona proof – relaxen aan het water op het meest luxe stadsstrand van Brabant, midden in Eindhoven. Geniet van een chille beach experience op luxe bedjes waar je luistert naar de beste dj's en nipt aan een verfrissend drankje. De lekkerste bites worden gemaakt door top-chef Pascal Ariëns, die ook jouw lunch of diner klaarmaakt.
Anitta komt naar, Pal Mundo Outdoor. De grootste Braziliaanse artiest van dit moment, maakt op zaterdag 4 juli haar opwachting op het strand van Scheveningen, de nieuwe locatie van het grootste Latin & Caribbean festival van Europa. Ook Rolf Sanchez, die afgelopen seizoen furore maakte in De Beste Zangers, heeft zijn komst bevestigd. Eerder werden al onder anderen Ozuna, Natti Natasha, El Alfa, Gente de Zona en Konshens aangekondigd, terwijl in de komende periode nog meer artiesten worden vastgelegd. 1
De Puerto Ricaanse Latinster Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor 2020. Op 4 juli 2020 maakt hij zijn opwachting op een nieuwe locatie voor Europa's grootste Latin & Caribbean festival: het strand van Scheveningen in Den Haag. Daar verrijzen van 12.00 tot 23.00 uur vier verschillende stages met ieder hun eigen sound: de Pal Mundo Main, Caribbean, Tropical en Favela Stage
Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj's die hun opwachting maken. 1
Becky G maakt haar opwachting bij tweede outdoor editie van het Caribbean & Latin Festival Pal Mundo, zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Zij vervangt Wisin Y Yandel die aanvankelijk op het affiche stonden, maar niet naar Amsterdam komen vanwege uitstel van hun Europese tournee.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag zijn gloednieuwe single Super Friends uit op hun eigen sub-label Maxximize Records dat valt onder het dancelabel Spinnin' Records. De inspiratie voor Super Friends komt voort uit de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de mannen.
De tweede outdoor editie van Pal Mundo vindt plaats op zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Het Caribbean & Latin Festival heeft onder anderen Bad Bunny, Karol G en Victor Manuelle voor de main stage weten vast te leggen, terwijl SFB op de Tropical Stage is te zien.
Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.
Voor het vierde jaar op een rij organiseert Pal Mundo op 22 april opnieuw het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Ook dit jaar staan er weer verschillende grote artiesten in Ahoy Rotterdam om het publiek een onvergetelijk festival te bezorgen.Met drie stages kunnen de bezoekers gedurende het hele festival hun hart ophalen aan salsa, bachata, reggaeton, merengue en nog veel meer exotische klanken.
Op zondag 28 augustus 2016 is het tijd om 'Round & Round' te gaan in Beachclub Vroeger. Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor #itsDyna on the Beach! De weersvoorspellingen zijn super en dat betekent dat het een veelbelovende zondag zal worden!