Partyflock
 
­ Nederland

Foute Tour brengt de foute party van Qmusic dichtbij luisteraars op verschillende plekken in het land

gepubliceerd door , op
Foute Tour brengt de foute party van Qmusic dichtbij luisteraars op verschillende plekken in het land
21 augustus 2023
Sinds de eerste editie in 2006 heeft de Foute Party van Qmusic al honderdduizenden feestvierders verwelkomd in de Brabanthallen in Den Bosch. Om het plezier dichter bij de luisteraars te brengen, organiseert Qmusic samen met evenementenorganisator This Is Live Group de 'Foute Tour', met grote feesten op verschillende plekken in het land. De kaartverkoop start op donderdag 24 augustus om 19.00 uur via defoutetour.

De Foute Tour strijkt op drie verschillende feestlocaties neer: op zaterdag 18 november WTC Expo Leeuwarden, zaterdag 25 november MECC Maastricht en zaterdag 16 december Evenementenhal Gorinchem.

Met een klinkende line-up met bekende artiesten en surprise guests, een podium midden in de zaal en een show vol sensationele licht- en geluidseffecten, belooft de Foute Tour bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Het ene moment bevinden de bezoekers zich in een gigantische après-ski bar, even later worden ze door de Qmusic-dj's meegenomen naar de nachtclub, om vervolgens op een XL-kroegentocht te gaan met onder anderen Jan Smit, Ammar en René Schuurmans. Kortom: een avond vol verrassingen.

Line-Up
* Zaterdag 18 november - WTC Expo Leeuwarden:


* Zaterdag 25 november - MECC Maastricht:


* Zaterdag 16 december - Evenementenhal Gorinchem:


Foute Traditie
Direct na de oprichting van Qmusic in 2005 introduceerde de feelgood-zender het Foute Uur, met nummers waarop iedereen mee zingt of -danst. Al snel vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers en artiesten van wereldformaat. Onder anderen Peter Andre, ToyBox, 5ive, Rednex, Cascada en een scala aan Nederlandse artiesten traden er al op. Juni is traditiegetrouw de Foute Maand, met als klap op de vuurpijl de Foute 1500, die samengesteld wordt door de luisteraars.

De kaartverkoop start op donderdag 24 augustus om 19:00 via defoutetour