Partyflock
 

WTC

op de kaart
afbeelding WTC
AdresBeursplein 37
3011 AA
Rotterdam
Nederland
SiteSite wtcrotterdam.nl
E-mailreceptie@wtcrotterdam.com
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van WTC via Booking.com.

Uitgaansagenda WTC

Laatste feest was op zaterdag 11 november 2017: SaturdayClub
Statistieken
26·feesten
geen·in de toekomst
26·in het verleden
13·nieuwsberichten
8·video's
879·bezoekers · herkomst
586·unieke bezoekers
9Partyflockfans
3.2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (277 stemmen)
Nieuws
Lunapark gecanceld
22 november 2017
Na een jaren lange samenwerking tussen WTC en Lunapark moeten we bij deze met pijn in ons hart mededelen dat het evenement van Lunapark op 9 december 2017 helaas niet plaats kan vinden in het World Trade Center in Rotterdam. 1
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Een afterparty van het Rotterdamse Zomercarnaval is uit de hand gelopen door onverwacht grote drukte. Op het feest in het WTC in het centrum van de stad kwamen volgens de politie te veel mensen af. Vanwege het tumult dat ontstond heeft de politie drie mensen aangehouden.
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
Metz gaat XXL
19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 23 april is er weer een Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar april editie weer grootser dan groots. Ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een van de meest unieke locaties van Rotterdam: Het WTC! 'The Real House Event' is inmiddels een vaste gast in deze toffe hotspot na eerdere succesvolle en legendarische edities! Memories will be made again.
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 28 november Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar november editie weer grootser dan groots. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Een mijlpaal in de Nederlandse dance scene is bereikt en moet natuurlijk keihard gevierd worden: Lunapark 20 Years Anniversary! Wat ooit begon in 1995 (!) leeft nu nog steeds voort en de datum die iedereen mag omcirkelen in zijn of haar agenda is zaterdag 3 oktober 2015. Het roemruchte event zal haar 20 jarige bestaan vieren zoals het hoort in een unieke en waanzinnige locatie, namelijk het World Trade Center (WTC) in Rotterdam! 1
De tweede Koningsnacht van Nederland staat dit jaar voor de deur en op welke manier kun je deze het beste vieren en beleven? Juist, met Metz natuurlijk! The Real House Event host op zondag 26 april tijdens Koningsnacht de unieke locatie van het WTC (World Trade Center) in Rotterdam met een extra dikke editie van (inter)nationale allure. De termen klasse en hoog niveau springen er meteen uit, want met het beste publiek van Nederland staat dit feest nu al als legendarisch in de boeken!