Partyflock
 
­ Nederland

Emporium The Zoo presenteert volledige line-up
Diversiteit voert boventoon

gepubliceerd door , op
Emporium Festival
15 november 2018
Zojuist heeft organisator Matrixx de volledige programmering van het populaire festival Emporium bekend gemaakt. Met headliners variërend van wereldsterren als Afrojack en Oliver Heldens, maar ook de grootheden van de Nederlandstalige urban als Lil Kleine, Bizzey, Boef en Josylvio, tot de helden van de hardstyle Gunz for Hire en Wildstylez heeft Emporium één van de meeste diverse festival line-ups van de zomer geprogrammeerd.

Emporium is van oudsher al een divers geprogrammeerd festival, dat zich niet enkel richt op één muziekstroming of genre, maar zich in de breedte van de hedendaagse muziek profileert. Waar het festival voorheen nog het beste omschreven kon worden als dancefestival, is het tegenwoordig veel meer dan dat. Naast diverse niet-dance stromingen zoals de urban rappers of het 'guilty pleasure' feestcafé, is het festival ook steeds meer om de beleving gaan draaien. Zo spin je rondjes in één van de kermisattracties, of geniet je van een gevarieerd voedselaanbod bij de vele foodtrucks die verspreid over het terrein te vinden zijn.

Maar dansen op lekkere muziek blíjft natuurlijk het belangrijkste op een zomers festival, óók bij Emporium. Op de in totaal 8 stages komen op 25 mei aanstaande meer dan 100 acts samen.

Het festival kenmerkt zich naast de diverse programmering ook door het jaarlijks wisselende thema, waardoor het evenement de bezoeker ieder jaar opnieuw weet te verrassen. Waan je dit jaar in een heuse dierentuin, met een dolfijnenshow op het strand waar de lekkerste deep & future house gedraaid wordt; of ontdek de onderwater wereld in het Aquarium, terwijl de vetste urban en cross-over acts daar hun show opvoeren. Of ga mee door het Safari park, waar de hardstyle dj's op de loer liggen. Maar de mooiste dieren vind je uiteraard bij de mainstage, waar bij dit thema's de prachtige vogels uit ons dierenrijk centraal staan. De absolute publiekstrekkers daar zijn DJ's Afrojack en Oliver Heldens, maar ook Nicky Romero en Kris Kross Amsterdam hoor je tegenwoordig dagelijks op de radio langskomen en verdienen dus een prominente plek op Emporium!

De volledige line-up van Emporium – The Zoo vind je hieronder en op Emporium.nl. De kaartverkoop van Emporium gaat ook dit jaar harder dan voorgaande jaren, waardoor de organisatie verwacht voor aanvang van het evenement uitverkocht te zullen zijn! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!