Partyflock

Evasion haalt raw hardstyle naar Hilversum

 

Evasion haalt raw hardstyle naar Hilversum

gepubliceerd door , op
Evasion (flyer)
FeestEvasion · The RAW Evolution
OrganisatieEvasion
 ⊂ D-Sense Events Site
LocatieDe Vorstin Site
Datumzaterdag 21 april 2018
WinactieEvasion actie, gesloten
StadHilversum
21 april haal jij je Nike's uit de kast om de vijfde editie van Evasion extra hard los te gaan! Na vier succesvolle edities in Utrecht verhuist het concept naar Podium De Vorstin in Hilversum. In samenwerking met Nachtvorst, de nachtprogrammering van De Vorstin, haalt D-Sense Events een dikke line-up naar het poppodium om haar vijfde editie te vieren. Maak je klaar voor een avond vol dedication, dikke kicks en oorverdovende screetches! We are Evasion - The RAW Evolution. Join us as we rise!

Line up:

Nieuwe locatie
Deze editie van Evasion wordt voor het eerst in een nieuwe locatie gehouden. Podium De Vorstin is de nieuwe thuisbasis van het RAW Hardstyle event en biedt Evasion de kans om te groeien. De locatie biedt een snoeihard geluidssysteem en een spetterende lichtshow. D-Sense vult dit zelf aan met een dikke line-up en dat is alles wat je nodig hebt om een avond goed uit je krentenbol te gaan!

Ticketinfo
Bemachtig nu een ticket voor Evasion - The RAW Evolution via dsense-events.­com. Early Evolution Tickets kosten €14,95 (excl. fee) en een Regular Evolution Tickets heb je al voor maar €19,95 (excl. fee). Tickets aan de deur kosten je meer, dus haal nu je tickets via het officiële verkooppunt: dsense-events.­com.

The Social Evolution
Laat je vrienden weten dat jij je aansluit bij The RAW Evolution en zet jezelf op aanwezig. Blijf op de hoogte van de laatste informatie rondom Evasion en like de Facebookpagina en het D Sense Instagramaccount.

Evasion is a concept by D-Sense Events – Providing a new shift in the harder styles.