Partyflock

Grotesque met unieke line-up op Electronic Family

 

Grotesque met unieke line-up op Electronic Family

gepubliceerd door , op
Electronic Family (flyer)
FeestElectronic Family · The Gathering
OrganisatieElectronic Family Site
 ⊂ ALDA Events Site
LocatieAutotron Site
Datumzaterdag 5 augustus 2017
StadRosmalen
FeestElectronic Family · The Gathering
OrganisatieElectronic Family Site
 ⊂ ALDA Events Site
Datumzondag 6 augustus 2017
Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family! Hoewel het festival dit jaar verhuist naar een nieuwe locatie en zelfs een weekend betrekt (5 en 6 augustus 2017) is er opnieuw ruimte voor Grotesque om te participeren in Europa's grootste Trance festival.

Grotesque host een eigen area op zaterdag 5 augustus en zal weer veel aantrekkingskracht genereren. Kenmerkend genoeg pronken er weer grote namen op het affiche. In combinatie met een super vette stage, waar altijd een energieke sfeer hangt, zorgt Grotesque al jaren voor een unieke beleving binnen de muren van het succesvolle Electronic Family Festival.

Wat krijg ik voorgeschoteld?
Zoals vermeld, betrekt Grotesque haar stage dus op de zaterdag en zal de show omstreeks twaalf uur aanvangen. In bijna een etmaal durende showcase zal je worden meegezogen in de energie van liefst acht optredens. Iers supertalent Ciaran McAuley zal de spits afbijten, om te worden opgevolgd door drie geweldige duo's op rij. 2nd Phase, Allen Watts b2b Daniel Skyver en Stoneface & Terminal. Voor de eerste drie acts geldt dat ze allen debuteren op Electronic Family. Stoneface & Terminal waren er in 2013 ook al bij en medeverantwoordelijk voor de geweldige ambiance bij de Grotesque stage die dag. James Dymond en Mark Sherry, beiden geroemd om een fabuleuze samensmelting van uplifting en techtrance, zullen de beats versnellen en zorgen voor een hogere vorm van extase in het publiek. De sfeer zal er na deze techtrance revolutie echt wel inzitten en dus is het tijd voor de komst een van de Grotesque founders en label eigenaar RAM. Hij zorgt altijd voor de juiste invulling en is een belangrijke schakel naar de laatste drie topacts. Wat te denken van de programmering John 'O Callaghan, Jordan Suckley en John Askew. Een driegangenmenu met het het klapstuk als desert! Om nu al van te watertanden!

Het is natuurlijk nog niet zover, maar Grotesque heeft er weer ongelofelijk veel zin in. Wil je alvast een beetje in de stemming komen? Surf dan eens naar de Electronic Family page of meld je aan bij de event pages op Facebook. Hopelijk zien we jullie allemaal weer in Den Bosch, waar het vernieuwde Electronic Family dit jaar plaats zal vinden.

Tickets en arrangementen
Tickets zijn nog verkrijgbaar op de volgende site. Je kunt kiezen uit weekend of dag tickets. Ook biedt Electronic Family je op haar site diverse mogelijkheden voor de overnachting. Kies voor een hotelarrangement, of een tipitent op de camping, ofschoon je natuurlijk ook zelf je tent mee kunt nemen.