Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure Island bijna door de early bird kaarten heen en Hardclassics maakt dj's bekend

gepubliceerd door , op
Pleasure Island is terug in 2016! Pleasure Island 2015 was een megasucces waar velen nog over napraten. De verkoop loopt voor op vorig jaar en nu al is bijna de helft van alle kaarten verkocht. De mooie early bird kaart van €27,50 loopt ook erg hard en daar zijn er niet veel meer van. Wil jij net als vorig jaar een onvergetelijk festival meemaken? Wacht dan niet te lang, want nu kun jij je kaartje nog kopen voor maar €27,50 Koop bij koop tickets of koop tickets je ticket! of koop gewoon bij Primera door heel Nederland!



Hardclassics op herhaling tijdens Pleasure Island 2016
De toegevoegde waarde van de Hardclassics stage heeft zich afgelopen jaar bewezen. Wat ging het los in die vertrouwde volle Hemkade/North Sea Venue, de plek waar hardstyle het eerste levenslicht zag. Met trots kan Crazyland melden dat het langstlopende hardstyle-classics concept van Nederland er dit jaar ook weer bij is. Dit belooft weer: volop genieten, voetjes van de vloer en helemaal los op al die supervette classics-tracks die op 10 september door de beuktempel knallen. Samen met Hardclassics host Free2party is er weer een dikke line-up samengesteld en ze maken de eerste namen bekend. Vergeet ondertussen niet je kaarten te bestellen voor Pleasure Island. Want één van Nederlands meest compleetste festivals met 7 stages, artiesten, attracties, markt en entertainment was afgelopen jaar ook al heel vroeg uitverkocht.

Fase 1 Hardclassics line-up: Isaac, Deepack, Pavo, Luna, Alpha²
Let op! Er komen nog dj's bij. Ze zullen later meer namen bekendmaken! De volgende stage die bekend gemaakt wordt is Timelock Freestyle