Partyflock
 
­ Nederland

President verhuist van Jimmy Woo naar AIR

gepubliceerd door , op
President
10 april 2015
Een groot feest ter ere van een overtuigende verkiezingscampagne, dat was Abstract for President altijd al. Grootser werd het toen Abstract gekozen werd tot President en als peoples-champ-DJ een sound neer zette waarmee hij zijn 'volk' altijd in grote getale naar de club wist te trekken. De aanhang werd groter en groter en de President werd onbetwist herkozen. Deze herverkiezing ging gepaard met een belofte; meer, beter, groter, intenser:

één groot feest!

Een grote aanhang en een sterk team vertaald in een volle club en een geweldige line-up. Abstract presenteert President – big party in Club AIR op zaterdag 15 mei.

In het Witte Huis dat Club AIR heet kan een naam als Washington natuurlijk niet ontbreken. Vaste inwoonster en First Lady Romina Luciana is zoals altijd ook van de partij to represent all the first ladies, en Encore Hero DJ WaxFiend staat sowieso garant voor good vibes. Natuurlijk zorgt de President zelf voor de magic hour en zal Vice President Mr. VI ervoor zorgen dat in the oval office gebeurt, wat er in the oval office hoort te gebeuren.
Alsof dat nog niet genoeg is komen clubhitmonsters Cho (Misschienwelhe) en Jayh Jawson (Helemaal Naar De Klote, Ik Ga Hard, Dat Is Dat Ding) the White House partycrashen.

Omdat deze heat je soms te veel kan worden is er altijd de mogelijkheid om 'even je rust te pakken' in AIR 2, waar Brobergh, Fullscale en DJ Turne je meenemen naar de periode 1995 – 2005. Pas op dat je niet uitglijdt over de RnB hitjes daar...bij deze ben je gewaarschuwd!