Partyflock
 
­

Volgende week zaterdag 28 maart Full Moon in Central Studios

gepubliceerd door , op
Zaterdag 28 maart komt Full Moon naar Central Studios in het midden van het land in Utrecht! Op dit moment zijn de laatste kaarten beschikbaar. Iedereen wil naar de Central Studios vanwege de ideale ligging, de bewaakt parkeerterrein en de twee mooie zalen met hoge plafonds waar de trapeze acts zeer goed uitgelicht kunnen worden. In deze zalen is er genoeg ruimte voor iedereen en voor de mooie shows.

Met de volledige line-up van Full Moon compleet, is het team nu druk bezig met het stageplan met veel bewegend LED en super zuiver en zeer mooi geluid. De opbouw is al begonnen in Central Studios. Uiteraard met speciale aandacht voor een heel mooi en chique ingericht VIP-deck. Zaterdag 28 maart staat je een spectaculair feest in echte originele Full Moon stijl te wachten, met alles erop en eraan wat je van deze feesten kent: mooie shows, spectaculaire effects, heerlijke muziek en alle extra's waarvoor iedereen altijd naar Full Moon komt!Full Moon artists:
Erick E
Gregor Salto
Mitchell Niemeyer
MEM
Spider
Artento Divini
Randy Katana
Cor Fijneman
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Gideon Johnson
Mc Stanford
Mc UB

Ideaal midden in het land
Het centraal gelegen mooie Central Studios in Utrecht is natuurlijk ideaal omdat het feest hierdoor vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken is met alle vervoersmiddelen. Dit wil je niet missen! Full Moon tickets zijn nog verkrijgbaar via PaylogicDe laatste VIP-tafels nog beschikbaar op chique VIP-decks
Voor de VIP gasten van Full Moon worden schitterende en chique VIP-decks ingericht met een geweldig uitzicht. De laatste mooi gelegen VIP-tafels voor 6 personen zijn nog beschikbaar voor 28 maart op de allermooiste plekken van de VIP balkons. Natuurlijk met een bijbehorende fles sterke drank, Champagne, softdrinks (10 flesjes), bediening aan je tafel, eigen VIP ingang, gratis lockers en toiletten, toegang tot alle VIP-area's, hapjes, fruit en ijs. Voor meer informatie mail je naar info@danceworld.infoLocatie en Dresscode
Central Studios is makkelijk bereikbaar en ligt op 5 minuten van de A2 in Utrecht. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie. De dresscode voor Full Moon is natuurlijk Pure White, dit is verplicht! Bij de locatie zijn kluisjes aanwezig.

1 opmerking

WhoHoo nog 4 nachtjes en dan los op het mooiste feestje van Nederland