Partyflock
 

Trance Nation · Global Family wake-up call

gepubliceerd door , op
Op dit moment zijn er al een groot aantal tranceliefhebbers in de zevende hemel. Deze Global family members zijn namelijk al in het bezit van een ticket voor Trance Nation Global Family op 23 mei aanstaande in de HMH te Amsterdam. Vanwege het feit dat er zo'n run was op de eerste en tweede ronde early bird tickets en de VIP inmiddels ook uitverkocht is, wil de organisatie ervoor zorgen dat er geen trouwe fans naast een ticket grijpen, vandaar deze wake-up call!

Nog precies drie maanden en dan staan jullie natuurlijk weer volop te genieten van de beste trance geserveerd door de hotste DJ's uit de scene. Naast een fantastische line-up, willen de oren en ogen ook wat, daarom wordt er voor deze editie alles uit de kast getrokken onder het motto 'enkel het beste is goed genoeg'. Een out of this world geluidsysteem, mindblowing visuals en een hypnotiserende lichtshow garanderen een spektakel dat voor altijd met genoegen in je geheugen zal blijven. De laatste hand wordt gelegd aan de voorbereidingen van deze nu al legendarische nacht. Daarom drukt de organisatie jullie nog eenmaal het volgende op het hart: grab your tickets now and join the Global Family!

1st Early Bird:€25 (uitverkocht)
2nd Early Bird:€35 (uitverkocht)
VIP tickets:€55 (uitverkocht)
Regular tickets:€45


Line-up Trance Nation Global Family 23 mei in de Heineken Music Hall:

6 opmerkingen

 
:bounce: aanwezig .. wordt een knallertje.
Ik heb 't geld nog niet :(.. eerst Grotesque. !@$$!@$!@ moeilijk, moeilijk!
 
Kaartjes allang binnen :D wordt een topper!
Erg benieuwd, voor de eerste keer dat ik een trancefeestje meemaak in de HMH! De hardstyle feestjes waren altijd een gegarandeerd succes dus dat zal nu ook ongetwijfeld zo zijn. Kijk al uit naar de 2 uurs set van Aly & Fila! :D
Visuals van Vision Impossible? Transmission achtige taferelen? :kwijl:
laatste aanpassing
gaat vast een mooi feestje worden, veel plezier allemaal!