Partyflock
 
­ Nederland

Freestyle Fever

gepubliceerd door , op
Freestyle Fever
24 december 2014
Het is winter, dat kunnen we nu wel stellen. De wind die naast je oren snijdt als een vlijmscherp aardappelmesje, een laag sneeuw waar je elke morgen doorheen moet ploeteren. jawel, koning winter is echt weer in het land. Om het helemaal compleet te maken, is ook de griep weer België en Nederland ingetrokken. Op het hoofdkwartier van Connekted Events viel de ene na de andere melding binnen van dj's die het griepvirus te pakken hebben gekregen.

Na overleg is toch besloten om de dj's gewoon te laten optreden. virus of niet! De naam 'Freestyle fever' werd naar voren geschoven om het een lekker toepasselijk tintje te geven. En voor de dj's die echt niet meer op hun benen kunnen staan hebben ze gelukkig de nodige (sexy) verpleegsters...voor dat laatste duwtje in de rug.

Ze geven voor de zekerheid nog even mee welke dj's besmet geraakt zijn met het griepvirus. Zorg dat je het ook niet te pakken krijgt!

Danger Hardcore Team Live on stage
Deze heren zijn door geen enkel virus weg te slaan van het podium. Waar ook ter wereld deze mannen verschijnen, het dak gaat eraf, hoe ze dat doen? Met de meest geflipte liveshow die je ooit hebt gezien, gevuld met oude klassiekers en nieuwe bangers!

Massiv & The Rebel
Twee oude jumpmeesters, die door een kleine verkoudheid zich niet laten weerhouden om de nodige jumpclassics op het publiek af te vuren. 'Black Magic', 'Like this', 'High Volume'.. anyone?!

Pat B
Deze dj is altijd van de partij, door weer en wind, een griepje laat deze immer goedlachse Brabander zich niet aan het hart komen. Een biertje of twee en Pat B laat heel de arena van boven tot onder losgaan. Freestyle all the way!

Akyra
Deze Noize Junky held kan elk virus de baas. Het laatste jaar was een succesjaar voor Akyra, waarin hij op alle grote festivals zijn kunnen liet zien. Ook productiewijs was het een topjaar voor deze jonge Belg. Op Freestyle Fever kunnen we dit allemaal nog eens meemaken!

Crushz
Crushz verdween een tijdje van het toneel maar is na een korte pauze sterker terug dan ooit.. de winterkou laat deze jongen letterlijk ehh 'koud'. Wat kun je verwachten? een knetterende freestyleset die niemand zal laten stilstaan!

Miss Puss
Een kat heeft negen levens zeggen ze toch? Daarom ook dat Miss Puss zonder problemen op Freestyle Fever haar kunnen zal laten zien. Verwacht je aan een Freestyle setje met een female touch. Zoals we het graag hebben!

Verder wordt de mainstage vervolledigd met Ransom, Dave-D & Blizzard, elk van hen volledig opgewassen tegen de griepepidemie! Om het plaatje compleet te maken komt niemand minder dan Mc Apster langs op ziekenbezoek!

Maar voor degenen die denken; Is that it?! Nee, want in de tweede room staan Thunderbuds, Monkey Punch, Belgian Squad, dj Roeney & Swift-D klaar om de meest pompende beats van het moment in het rond te strooien.

Voor de controlefreaks geven we hieronder nog de nodige info...ennuh, kleed je goed aan!

Bereikbaarheid
Arena Hoogstraten, vroeger bekend als Highstreet, is ook zeer populair bij het Nederlandse publiek, dit vanwege de uitstekende ligging, net over de grens. Arena is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min. rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een aparte rokersruimte. Tevens voor de hongerigen is er een snackbar (indoor) aanwezig.

1 opmerking

Ik denk dat in 2015 de freestylehype helemaal kapotstuk uitgemolken gaat worden en dat volgend jaar dit niet meer hipperdepip is.