Partyflock
 

Connekted Events

afbeelding Connekted Events
organisator
SiteSite connekted-events.be
E-mailinfo@connekted-events.be
AdresKastelein 6
2300
Turnhout
België
Oprichting27 augustus 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Connekted Events is een jong, dynamisch evenementenbureau gevestigd in Turnhout, die actief is in verschillende takken binnen de evenementenbranche.
Nieuws
Kerst: Gezellig met de familie rond de boom, eten, cadeaus etc. Een verplicht nummertje? Of toch stiekem best leuk? In ieder geval helpen wij jou de kerst wel door. Niet met Mariah Carey of Wham! maar met het beste hardere werk wat je maar kan wensen! Jingle all the way op Conquest in Highstreet!
Freestyle Fever
6 januari 2015
Het is winter, dat kunnen we nu wel stellen. De wind die naast je oren snijdt als een vlijmscherp aardappelmesje, een laag sneeuw waar je elke morgen doorheen moet ploeteren. jawel, koning winter is echt weer in het land. Om het helemaal compleet te maken, is ook de griep weer België en Nederland ingetrokken. Op het hoofdkwartier van Connekted Events viel de ene na de andere melding binnen van dj's die het griepvirus te pakken hebben gekregen. 2
This is Freestyle
9 januari 2014
Freestyle is geen hype, laat dat een statement zijn! Een statement dat Connekted Events als geen ander hoog in het vaandel draagt. Mede daarom is de geboorte van een nieuw evenement ontstaan, getiteld 'This is Freestyle'.

1 waardering

Fotografie lexooo
Super tof team!! Met mij inclusief als fotograaf!