Partyflock
 
­ Nederland

Pleinvrees sluit jaar af in Amsterdam & Rotterdam

gepubliceerd door , op
Pleinvrees gaat 2014 uit met een grote boem! Na de adembenemende eindshow op Pleinvrees Heroes, kan je wederom het nodige vuurwerk van Pleinvrees verwachten. Maar wees niet bang. Geen nep-vuurwerkshow dit keer, geen grimmig oud & nieuw feest, maar wel twee onvervalste Pleinvrees edities die tot in de vroege uurtjes (7.00 uur!) doorgaan. En dat in zowel Amsterdam (12 december) als Rotterdam (13 december). Het Pleinvreesjaar 2014 - met On Tour, Kingsday, Am Strand en Heroes een jaar vol hoogtepunten - wordt hiermee geheel in stijl afgesloten. Dit doen ze dan ook maar al te graag met jullie!

Pleinvrees 020
Vrijdag 12 december zullen de Amsterdams Studio's het toneel zijn van een muzikale heksenketel. Met o.a. Kollektiv Turmstrasse, Ten Walls, Worakls, Oliver Schories, Illesnoise, Olivier Weiter en N'to zal iedereen steevast door het geluid gaan. De live set Ten Walls wordt door de organisatie getipt als hoogtepunt van een avond vol muzikale climaxen. De bruine kroeg - ideaal voor mensen die muziek willen afwisselen met kwebbelkousen, kaarten, gokken en speciaalbieren - schijnt deze avond terug te keren.

Pleinvrees 010
Het avontuur van Pleinvrees in Rotterdam eerder dit jaar is zelfs zo goed bevallen, dat er sprake is van een heuse affaire tussen de twee. Één dag later, op zaterdag 13 december, brengt Pleinvrees namelijk een bezoek aan Second Love Rotterdam. De rauwe en indrukwekkende Factory 010 is gastheer van een programma dat er niet om liegt: o.a John Talabot, Ten Walls, Joris Delacroix, Daniel Bortz, Miss Melera en Arjuna Schiks laten hun gezicht zien. Met 'unusual suspect' John Talabot op de line-up komt er een stiekeme natte droom uit voor de organisatie.

Presale
De kaartverkoop nadert inmiddels in volle vaart het eindstation. Stap op deze trein voor het te laat is. Zowel Pleinvrees 010 als 020 zullen namelijk gaan uitverkopen.