Partyflock
 
­ Nederland

Inner Vision en Enzyme Records slaan de handen ineen met Queenscore 2014

gepubliceerd door , op
Queenscore
12 februari 2014
FeestQueenscore · Invites Enzyme
Datumvrijdag 25 april 2014
LocatieDynamo Site
Sinds 11 maanden geleden de macht is overgedragen aan de Koning, resideert onze voormalige vorstin op Drakensteyn. Maar eens per jaar zal ze op Koningsnacht naar het zuiden des lands trekken, want in Dynamo regeert alleen de Koningin soeverein! Het is op 25 april weer tijd voor Queenscore, en om haar macht tentoon te spreiden heeft ze een monsterlijke coalitie gesloten met Enzyme Records. In naam van de voormalig Koningin zal er zoals elk jaar gewoon vol gas gegeven worden in de beuktempel van Eindhoven!

Sinds jaar en dag is Enzyme Records een van de meest gerespecteerde labels in de hardcore scene. Vele Enzyme-artiesten hebben in het verleden al opgetreden in Dynamo, dus leek het niet meer dan logisch dat Inner Vision en Enzyme Records de handen in een zouden slaan in naam van de voormalig vorstin. Daarin worden ze bijgestaan door NoiZe. Dit concept verkent de donkere hoeken van de hardcore en richt zich volledig op het experimentele muziekgeweld. Daarnaast krijgen talentvolle artiesten de kans zich te bewijzen op het BPM Black podium in het atrium.

Landgenoten,

Sinds wij abdiceerden verkeren wij in verlegenheid over het al dan niet voortzetten van ons machtsimperium op de avond voor Koningsdag in Dynamo Eindhoven. Na lang soebatten met mijn zoon de Koning, hebben wij besloten onze functie als regentes en vorstin van de hardere stijlen gedurende Koningsnacht aan te houden. Daarom verklaren en verordonneren wij dat gedurende Koningsnacht enkel Queenscore soeverein zal regeren, en enkel de beste, snoeiharde platen Hare (voormalige) Majesteit zullen behagen.

Het is vanwege deze redenen dat wij U met trots het samengestelde gezelschap van enkel de creme de la creme uit de Enzyme Records-stal kunnen presenteren, gecomplementeerd met lokale artiesten en talenten.

Wij presenteren U de samenstelling van gezelschappen voor deze avond:


Was getekend te Drakensteyn op 25 maart 2014,

Prinses B. Trix
Vorstin van Dynamo
Regentes van Queenscore
Et cetera et cetera

Tickets - €10,-
Tickets zijn voor slechts 10 euro verkrijgbaar via [presale element=party id=265446 type=paylogic] en bij Dynamo Boxoffice.

16+ - ID verplicht
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij de ingang wordt gecontroleerd op legitimatie. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

NIX<18
Alcoholhoudende dranken zijn verboden voor personen onder de 18 jaar oud. Alcoholische dranken kun je alleen kopen met een polsbandje. Deze worden verstrekt bij binnenkomst. Hier dien je je voor te kunnen legitimeren.

3 opmerkingen

Enzyme records kom asjeblieft een keer richting Arnhem we krijgen hier alleen maar nep hardstyle wat hardcore zou fantastisch zijn ^^
Uitspraak van Dark By Choice op zaterdag 12 april 2014 om 21:28:
Enzyme records kom asjeblieft een keer richting Arnhem we krijgen hier alleen maar nep hardstyle wat hardcore zou fantastisch zijn ^^

:lol:
Uitspraak van Dark By Choice op zaterdag 12 april 2014 om 21:28:
Enzyme records kom asjeblieft een keer richting Arnhem we krijgen hier alleen maar nep hardstyle wat hardcore zou fantastisch zijn ^^

Gewoon met het treintje naar Eindje!