Partyflock
 
Ballenbreker (foto)
NaamBoyd
FunctieMC
Geslachtman
Lid van groepThe Brainattacks Crew
Geboortedatum
Leeftijd32
HerkomstNederland
Genresbreakcore, darkcore, early terror, freestyle, frenchcore, hardcore, industrial hardcore, speedcore, terror
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Biografie
Sinds 2003, toen mijn eerste grote feest Thunderdome de revue was gepasseerd, luister ik hardcore en bezoek gerelateerde feesten. Ik was meteen verkocht omdat de hardcore scene een unieke, ongeëvenaarde is die ons continue platgooit met zware kicks en scheurende basses. Agressief, maar vriendelijk, fucked up en relaxed. Na een tijdje, rond 2007, begon ik sequencers te downloaden en zelf muziek te maken. De afgelopen jaren leerde ik veel, ging van enorme herrie naar aardige tracks maar ik had gebrek aan één factor: Een vocalist.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Ballenbreker
Laatste optreden was op vrijdag 24 maart 2017: Doctor Terror Invites, Stage Music Café, Eindhoven
Statistieken
39·optredens
geen·in de toekomst
39·in het verleden
1·muziekproductie
52Partyflockfans
224Facebooklikes
10·opmerkingen
1·waardering
16·stemmen
1 waardering
[T.­H.­O.­T](6)C­arpeno­ctum(6­)
Houd hem in de gaten hoor hij gaat nog heel veel ballen breken :)

10 opmerkingen

­[img width=1024 height=678]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/467213_521768614554686_282338910_o.jpg[/img]
The Ballbreaker will go where God never went......
(Voor de luie zielen onder ons: Dit was een übervette zomer en scroll naar beneden voor volgende optredens) Voor de geïnteresseerden;

MC Ballenbreker begon in september 2012 als een eenmalige actie bij de set van DJ Cytrate. In dit optreden ging alles fout, maar smaakte toch naar véél meer. Check hier het doldwaas&sick einde van dit optreden met mijn track "Alles laten zien", live bewerkt door DJ Cytrate;

De optredens bij BPM kwamen zo nu en dan voorbij, tot The Shockblastermet de organisatie Brainattacks een reeks boekingen voor me bijeen sprokkelde die de terrorisatie van Nederland in zouden gaan luiden!

Die droom is inmiddels waargemaakt! "The shit has hit the fan" bij Dynamo, waar je me inmiddels vaste host bij de woensdagse BPM avonden kunt noemen. Een grote dank dan ook naar hun Inner Vision Vrijwilligers, zonder wie ik nooit de stappen had genomen die tot deze onvergetelijke zomer leidden. MC Ballenbreker's ballen verspreidden zich over de rest van de regio, en vervolgde richting het oosten. Eerst kwam Apeldoorn in het vizier, waar ik de grote eer had met oa. Vague_Entity, ScreamCore & Noizefucker op een podium te staan. Na een paar optredens in die regio kwam ook het westen aan bod via Alkmaar. Alleen de gabbers uit het uiterste Noorden moeten nog aan een flink portie Ballenbrekerij onderworpen worden, want de limbolanders hebben hun portie inmiddels gehad bij Fridaynight Battle. Daar kreeg ik gemixte reacties maar draaide bovenal een modderdikke set met homies Cytrate, Speedrazor&DJ Fittonia.
Afgelopen woensdag deed ik dat nog even dunnetjes over met Cytrate, Fittonia & DJ Partycrasher, check de volgende video's:
&

Inmiddels zijn de meeste hardere dancestijlen de revu gepasseerd, en ik moet toch concluderen dat mijn passie vooral ligt bij de ziekste en meest oorverdovende substijlen die hardcore te bieden heeft. Na één van de geweldigste avonden gisteren bij Dj FireStarter z'n Revelation - FireStarter B-day bash met oa. DJ Future, Vague_Entity, Shockblaster&Bart Hard gaat de terrorisatie van Nederland dan ook onverminderd voorwaarts! Check de eerste twintig minuten van de laatste set, na ca 10 minuten neemt MC Psychedelic A het een paar minuten over. Wees wel gewaarschuwd, dit is kwaliteit zo crap dat je je af kan vragen of ik dit wel moet posten. Mijn antwoord: Fuck that en breek die BALLEN!!


Jullie kunnen me de komende tijd verwachten bij de volgende events:

BPM Productions
Mijn roots & thuisbasis kunnen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt me iedere woensdag vinden bij BPM, mic-ed up and ready to go! En als de nood echt hoog is schenk ik wellicht ook je biertje in! Check de link voor de hele evenement planning van dit prachtige iniatief.

Oktober word de maand van absolute terrorisatie.. Afgelopen woensdag en gisteren waren nog voorproefjes in vergelijking met wat komen gaat...Bereid je voor op de spreekwoordelijke gebroken ballen!

Hell Rises - Face Your Fear
Dit feest staat geheel in het teken van beestachtige terror en is daarmee het eerste feest in de regio Eindhoven waar MC Ballenbreker niet langer een persoon, maar een legende zal zijn na afloop! Keihard beukwerk en anders NIETS!

Revelation - 100 % Frenchcore
Zoals de titel al zegt staat dit event helemaal in het teken van Franse beats. Na een gruwelijk dikke editie gisteren van revelation weet ik nu al dat dit een vervolg optreden gaat worden die in de smaak zal vallen. Ces't la Frenchcore !!

TEMPLE OF MADNESS Illuminate the Darkness
Dit anti-commercieel feest staat in het teken van totale distortie. Laat je leiden door de grofste kicks, de gruwelijkste takkeherrie en een totaal gestoorde MC Ballenbreker. Mis het niet, want dan voel je je echt kut de dag erna.

In november word een prachtig iniatief nieuw leven in geblazen, houd dus de lokale nieuwskanalen in de gaten! Met nog twee anthems in de maak, gaan we de koude winter in met één warm gevoel: MC Ballenbreker! Like die shit, NU!

Check om alles op een rij te zien mijn profiel

Tijd voor maar één ding!

Huidige stand: "­Waardeloos"­

Goedzo jongengs, jullie hebben door wat Ballen Breken inhoud!
Waardeloze KUTHERRIE
Voor MC Ballenbreker was het een keihard, wispelturig en vooral Ballen Brekend jaar! Hij begon met een gruwelijke en succesvolle campagne ten behoeve van de terrorisatie van de natie. De toon is gezet, MC Ballenbreker leeft en Nederland beeft!

MC Ballenbreker zou niet Ballenbrekend zijn als hij het afgelopen jaar niet zou bespreken in een nieuwjaarsmix vol blabla. Een live improvisatie en interpretatie van afgelopen jaar.....Open, luister, like en wees gewaarschuwd, enkele teksten zijn niet voor de poes... "Ik pak een bulldozer en rij over je heen!!"

Tracklist:
1-Jij
2-Hardcore wereld
3-Alles laten zien
4-Hardcorehop: Stofzuigen
5-Echte hardcore
6-10 manieren om te sterven
7-Rode Storm
8-Ik ben MC Ballenbreker
9-Tijd voor iets Ballenbrekends
10-Speakerfreaken

Kuthoer!

Tien manieren om te sterven