Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed

gepubliceerd door , op
Megabase Outdoor
27 januari 2014
FeestMegabase Outdoor · Digital Punk - Unleashed
Datumzaterdag 24 mei 2014
LocatiePark de Wezenlanden Site
Megabase, hét Hardstyle concept van High Energy Events, bestaat zes jaar en dat gaan ze vieren! Na zes jaar één van de hoofdpodia te zijn geweest op Fusion of Dance en andere festivals krijgt Megabase nu zijn eigen outdoor festival en wel op zaterdag 24 mei 2014!

Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik hardstyle evenement bij.

Line-up Release
Speciaal voor deze kick-off editie heeft de organisatie iets unieks weten te regelen; Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed! Met de dikste Megabase line-up ooit, waarin Digital Punk één van de hoofdrollen heeft, gaat de organisatie in samenwerking met Scantraxx werkelijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke editie van te maken! Verwacht unieke battles en live-acts met de grootste namen uit de raw/hardstyle scene!

Early Bird Weekend
Alleen op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari kan er een early bird ticket gekocht worden, hier zit géén limiet op! Een speciale editie vraagt natuurlijk ook om een speciale prijs. early bird tickets kosten dan ook maar €20 ex. fee. en alsof dat nog niet genoeg is, maken Scantraxx en High Energy Events nog vóór het early bird Weekend de gehele line-up bekend. Zet het weekend van 25/26 januari in je agenda en scoor die tickets met korting!

www.megabase.nl | www.scantraxx.com | www.highenergyevents.nl

12 opmerkingen

Eens wat nieuws op een nieuwe locatie! Goed bezig!
Heeerlijk!! Deze organisatie is goed bezig!!
Ze zijn druk bezig zeg, met nieuwe feesten plannen!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Erg netjes dan Unleashed erbij is.
Zeker naartoe
 
Het worden er steeds meer, die festivals.
:bounce: Lekker! :bounce:
Uitspraak van actief op maandag 30 december 2013 om 16:04:
Het worden er steeds meer, die festivals.


Op zich niet erg alleen jammer dat het allemaal een pot nat is.
Artiest {SHOWLIST artist 53285, 74943, 77860, 49931}
Unleashed altijd goed :D
Unleashed is altijd lekker. Slim gedaan nu dat hele Unleashed alleen maar groter wordt, Megawatt was ook geslaagd feestje, en met Unleashed op Megabase hebben ze een goed begin ik ben benieuwd met wat ze nog meer komen!
Vet! :D