Partyflock
 
­ Nederland

B.I.T.C.H kaarten online bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H
26 september 2012
Nog maar een paar weekjes en B.I.T.C.H staat weer voor de deur. 2 Februari is de datum en voor je het weet is het zover. En omdat de mensen zich weer zwaar verheugen, zijn nu al bijna alle kaarten online uitverkocht. Nog maar 400 te gaan. Dus wees verstandig als je wilt gaan, want je kunt nu nog makkelijk vanuit je luie stoel de kaarten online bestellen. Ga naar koop tickets of koop tickets en haal je ticket in huis. 2 Debruari wordt weer een lekker stout feest met veel leuke, mooie en gezellige mensen!

Trailer


B.I.T.C.H zou B.I.T.C.H niet zijn als het vol zit met deco, shows en sfeer. Niet voor niets is B.I.T.C.H altijd uitverkocht. Mensen uit heel Europa komen iedere keer weer op B.I.T.C.H af. Is het de locatie? Of de hostings The Clinic, Slave for Passion of Prikkel xxxx? Of gewoon omdat de meest leuke, frisse en gezellige mensen op B.I.T.C.H komen en de sfeer niet te evenaren is? De organisatie doet er in ieder geval alles aan om het tot een succes te maken. Ben je nog nooit geweest? Dan wordt het echt tijd dit feest eens meegemaakt te hebben, want wat ze zeggen is waar. Eenmaal een B.I.T.C.H bezoeker altijd een B.I.T.C.H bezoeker. Het is verslavend. Maar nooit te laat om mee te beginnen. Wil je een B.I.T.C.H VIPkaartje? Klik hier voor alle winkels die nog een vip kaartje in huis hebben!



Meer films en meer info: www.crazyland.org

8 opmerkingen

 
Altijd goed verzorgde evenementen (Y)
 
Topper!
VIP ticket in the pocket YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :cheer:

(k)
BALEN ! VIP ticket in de pocket ! OUTFIT check! degene waarmee ik zou gaan afgezegd ... dus word geen bitch voor mij .. eerste x en weer niet :(
Heb nog 3 kaartjes te koop.
Ik ga zelf ook dus ook op te halen aan de Hemkade of in capelle aan den IJssel.
Bel me ff als je interesse heb 0624608558