Partyflock
 
­ Nederland

Soenda gaat door

gepubliceerd door , op
Na een stijf uitverkochte Soenda Indoor afgelopen weekend, waar het dak er werkelijk van voor tot achter af ging, staat de volgende editie al weer klaar. Zaterdag 2 februari presenteert Elevation Events weer een kersverse editie met de vetste techno en de heetste (deep)house om een nieuw jaar in stijl in te luiden.

In de techno zaal staat wederom een stevig potje pomptechno geprogrammeerd. Zo zullen onder andere, uit de Drumcode stal, Cari Lekebusch en Alan Fitzpatrick hun rentree maken op Soenda. Deze mannen hebben geen introductie meer nodig. Zo braken ze beiden vorig jaar in november echt de tent af met hun opzwepende funky techno sound.

Nieuwkomers: Brian Sanhali en Carlo Lio zijn twee namen die het op het moment ontzettend goed doen. Zij zullen ook deze avond bewijzen, dat ze maar al te goed mee kunnen rollen met de big boys! Aanstormend talent Ici Sans Merci, gooit momenteel hoge ogen in de Amsterdamse scene. Aan hem de taak om de avond op gepaste wijze te openen.

In de house zaal zal het één en al sexyness op de dansvloer zijn. De melodieuze klanken van Joris Delacroix en Arjuna Schiks en de zwoele deephouse van Noir en NTFO zullen deze mannen deze zaal omtoveren tot een dampend hol, waar de zweetdruppels van het dak zullen vallen.

Hieronder even de complete line-up op een rijtje.

Area 1. Komodo
Cari Lekebusch
Alan Fitzpatrick
Brian Sanhaji
Carlo Lio
Ici Sans Merci

Area 2. Roti
Joris Delacroix
Noir
NTFO
Arjuna Schiks

Tickets
Kaarten kosten €33,50 excl. servicekosten en zijn te koop via koop tickets. Wacht niet te lang met aanschaffen, aangezien de laatste edities iedere keer ruim van te voren uitverkocht waren. Fysieke kaarten kun je kopen via kledingzaak Square in Utrecht. Je krijgt bij aankoop van dat kaartje 10% korting op de gehele collectie.

Voor meer informatie kijk je op www.elevation-events.com

2 opmerkingen