Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland is coming! En hoe!
3 November wordt weer een spektakel

gepubliceerd door , op
Crazyland
12 maart 2012
FeestCrazyland · The Victoria Secrets edition Site
Datumzaterdag 3 november 2012
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Wie aan Victoria Secrets denkt denkt aan de mooiste catwalkmodellen en de daarbij horende shows. Wat ooit begon in San Francisco door Roy Raymond die zich schaamde om in het openbaar lingerie voor zijn vrouw te kopen, groeit uit tot één van de grootste beursgenoteerde bedrijven ter wereld. Een succesformule waarbij de mooiste Secret Angels hun schoonheid en lingerie vertonen in de alom bekende fashion show.

Ditmaal vindt er een ware Crazyland Victoria Secrets edition met één en al mooie engelen en een spectaculair decor plaats in de Hemkade. Crazyland het feest om naar uit te kijken. Nooit eerder had de organisatie al zoveel kaarten in de voorverkoop verkocht als nu. Er zijn alweer 60% van alle kaarten verkocht en dat al twee maanden voor het feest. Dit betekent dat de mensen er zin in hebben. Betekent ook dat deze editie weer bijna op zeker uitverkocht gaat raken. Het wordt weer een mega-spektakel zoals jullie gewend zijn. Met Crazyland Rehab nog vers in het geheugen zal er alles aan gedaan worden om zelfs die editie weer te overtreffen. Dit feest wordt weer de bom!





Crazyland komt weer met een mega line-up voor ieder wat wils. Van house, trance tot hardstyle. De dj's in de main zijn onder anderen Vato Gonzalez, Mike S, Randy Katana, MEM, Chris Scott, Vika Kova en Ko-c. De achterste zaal wordt gedomineerd met de beste hardstyle, early hardstyle en early rave artiesten. Denk aan The Prophet, The Darkraver, Korsakoff, Luna, Francois en Dr. Rude. Houd je van oldskool? Dan staan onder meer Rob & MC Joe, Yves, Genius, Technooyer en Francois voor je klaar. En dan is er natuurlijk nog dat heerlijke zaaltje met de beste techhouse, techno en techtrance. Hier kom je ook muzikaal aan je voldoening. De avond kan niet meer stuk.

Deze avond zit vol entertainment, de beste dj's, mooiste decor, de gekste special effecten en de meeste en sterkste lasers. Een avond om nooit te vergeten. Koop nu je kaartje voor maar €29,75 en word getuige van dit spektakel! Er zijn ook nog enkele VIP kaarten te koop met al die extra's. Ga naar koop tickets, koop tickets of ga naar de Free record shop of Primera shop.

Meer info www.crazyland.org

16 opmerkingen

Kaartjes al lang en breed binnen.
Heb er zin in !
 
Gaat weer een knaller worden .. met een top thema wederom (Y)
 
wie niet gaat mist wat van dit super spektakel!!!!! altijd knalle
laatste aanpassing
Zoooooooooooooooo'n zin in :bounce: :bounce: :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
wowwwwwwwwwww.
eerste keer crazyland, zeeer benieuwd
 
Uitspraak van Mike S en Tanya S op dinsdag 11 september 2012 om 19:11:
wordt bommetje!


Bommetje?? Het wordt een GIGANTISCHE BOM dit feest!!!! Wat een UBER vet thema dit keer!!!! Voor ieder wat wils.... en toch sexy en speciaal!!! Helemaal goed!
Line-up ook DIK in orde (Y)

3 november here we come!!!! :cheer:
 
Uitspraak van AnoukOss op dinsdag 11 september 2012 om 22:47:
eerste keer crazyland, zeeer benieuwd


Haha leuk! Meteen verkocht, wedduh?! ;)
 
zeer goed thema met mooie mensen !!!!!
ok
laatste aanpassing