Partyflock
 
­ Nederland

Fiesta Summersounds

gepubliceerd door , op
Fiesta Summersounds
4 april 2012
Alweer voor de derde keer organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford het evenement Fiesta Summersounds. Op 15 juli is Beachclub Fuel wederom the place to be! Vorig jaar pakte de organisatie uit met Jochen Miller, Rank 1, Ferry Corsten en Aly & Fila en genoten 1200 uitbundige feestvierders, gesteund door een zonnetje, heerlijke beats, strakke overgangen en een lasershow van een geweldig evenement.

Voor 2012 heeft de organisatie wederom een zeer aansprekende line-up klaar staan voor haar bezoekers. Bart Claessen, bekend van de hits 'Playmo' en 'First Light' en in een verder verleden dé man achter Barthezz, zal het evenement om 14.00 uur openen. Jochen Miller, vorig jaar al vroeg op de dag één van de smaakmakers, zal de draaitafels vervolgens overnemen en de bezoekers meenemen in een uptempo tech/trance set. Na Miller is het de beurt aan Marco V. Nadere uitleg is overbodig, deze routinier heeft talloze evenementen laten rocken en zorgde recentelijk op Energy voor een superset! Op Fiesta Summersounds zal hij een pakkende set van tenminste twee uur verzorgen.

Dé headliner van het evenement is Sander van Doorn, behorend de groten der aarde op muzikaal gebied. Met een zeer internationaal gerichte zomer van 2012 in het vooruitzicht, is de organisatie trots dat Sander een set van tenminste 2,5 uur zal verzorgen tijdens Fiesta Summersounds! De Engelse Richard Mowatt, beter bekend als Solarstone, zal het evenement met een energieke trance set afsluiten! MC Stretch zal de hele dag vocaal ondersteunen.

Om 13.30 uur opent de locatie haar deuren voor iedereen ouder dan 18 jaar en zal deze om 00.00 uur weer sluiten. Genoeg redenen dus voor dance-liefhebbers om hartje zomer naar het strand van Bloemendaal te gaan! Tot 1 mei zijn er 500 early bird tickets verkrijgbaar voor slechts € 12,50 per ticket! Na 1 mei zijn de tickets €15,- in de voorverkoop, terwijl een ticket aan de deur op de dag zelf € 20,- kost (zolang het evenement nog niet is uitverkocht).

Check voor alle informatie over het evenement en voor je tickets www.fiestasummersounds.nl

6 opmerkingen

 
Sander v Doorn altijd goed .. maar Jochen Miller is toch ook een grootheid waar ik zeker voor zal komen.
 
lekker!!!!!!!!!!!!!!!!nu de zon nog!!!
Jeeeeeeeeeee Marco VVVVVVVVVV