Partyflock
 
­ Nederland

Regiocore

gepubliceerd door , op
Regiocore
13 oktober 2011
Op 19 november is het eindelijk weer zover, dan is Regiocore weer terug in Het Kasteel te Alphen aan den Rijn! P.L.U.R. Events heeft weer twee zalen vol top artiesten weten te vullen, waarbij je in de grote zaal knallende Hardcore kunt verwachten en in de kleine zaal vooral de tekno, frenchcore en breakcore de toon zullen zetten.

P.L.U.R. Events is erg blij met alle positieve reacties die jullie gegeven hebben op de line-up van vorige keer, dus heeft P.L.U.R. er alles aan gedaan om jullie ook deze keer niet teleur te stellen. P.L.U.R. Events is er dan ook erg trots op dat ze de grondlegger van de hardcore scène voor jullie hebben kunnen regelen, namelijk Ruffneck de oprichter van het Enzyme label en Ruffneck alliance. Miss Hysteria en Dj Lunatic, die net twee nieuwe platen hebben uitgebracht en een remix voor Dione hebben gelanceerd, zullen als Dynamic Duo jullie nog verder door laten stampen. Ook heeft P.L.U.R. Events op Regiocore een natuurtalent uit Alphen in de grote zaal staan, P.L.U.R. zijn nieuwste resident Aeson gaat alles uit de kast halen om de eer van Hardcore-Alphen hoog te houden. Mindkiller zal deze keer het spits afbijten en heeft P.L.U.R. beloofd een knalsetje neer te gaan zetten. P.L.U.R. Events heeft hem al eens eerder als een bezetene horen knallen, zorg dus dat je zijn setje niet mist! Nog niet genoeg talent uit de regio gehoord? Nou dan heeft P.L.U.R. Events nog Dj Skullz voor je, deze knaller heeft al op menig groot feest gestaan maar nog niet op Regiocore, het werd dus wel eens tijd dat hij ook hier wat gehoor ging beschadigen. En speciaal voor iedereen die op het laatst nog lekker door wil raggen is Xtreme Noizer uitgenodigd, die met zijn terror/speedcore set de boel komt terroriseren.

Maar...

Wil je wat anders dan hardcore horen, dan zit je in de tweede zaal zeker goed! Peter Onket gaat hier met een oldschool live tekno set beginnen en daarna nemen resident Spootnik het samen met Eize van het Kierewiet Sound System het rumoer over. En van de underground tekno gaat het met Le Demonist dan over op een lekkere beukende frenchcore beat. P.L.U.R. Events valt niet graag in de herhaling, maar aangezien er zoveel reacties op Mikey Idol van zijn fans zijn gekomen, gaat hij de kleine zaal weer omtoveren tot een politiek incorrect beukfestijn. Gehoorbescherming verplicht dus!

Line-up


Voor meer info: www.plur-events.nl

7 opmerkingen

 
Misschien, zit toch om de hoek (H)
im ruhr nein in alphen a/d rijn
Artiest Aeson
Zal ervoor zorgen dat iedereen lekker kan stampen
laatste aanpassing
 
ik vind die tent echt klein of lig dat aan mij