Partyflock
 
­

Behind the Mask · An evening of mystique and seduction

gepubliceerd door , op
De organisatie Exceptionnel presenteert de tweede editie 'Behind the Mask'! Dit alles mooi verpakt, verborgen achter een masker in een adembenemende ambiance! Behind the Mask is een concept dat afscheid neemt van alle traditionele kaders en normen. Ontmoet verleiding en verbeelding met verwondering!

'Behind the Mask' anno 2011 staat helemaal in het teken van verleiden, teasen en tevens dubbelzinnigheid! De verbeelding gaat ons ver te boven, scherpe prikkels bestoken onze geest met verleiding. Dubbelzinnige figuren blijven ons intrigeren.. Wie schuilt er achter dat masker? Is het een vrouw of is het de man? Rechtlijnige consequenties verspreiden een geur van saaiheid. Ga op zoek in een nacht vol mysterie en spanning en laat je leiden door kwelling van genot, plezier en verlangen!


De unieke locatie, La Riva te Antwerpen, zal omgetoverd worden tot een sjiek en sfeervol theater. De perfecte locatie om een dancefeest 'a la Renaissance' stijl te presenteren in een omgeving zoals men die kende eind 17e eeuw! Exceptionnel is des te meer verheugd dit exclusief voor jullie te mogen organiseren. La Riva beschikt over twee area's, (een dance en een lounge area). Deejays voor die avond zijn: Santito - José - San - Mike S - Renji - Danco - Dave Lambert - Special Guest from the UK Jenna Donnelly.


Kaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen van Paylogictickets, de Primera stores en alle Free Record shops in België. Entreekaarten kosten €45. Dit alles is incl. ice, fruits, candy, entertainment en een uniek gelimiteerde 'Behind the Mask' cd. Toegang is uitsluitend voor koppels en single dames vanaf 22 jaar. Er zijn beperkte lockers aanwezig, reserveer deze tijdig.

De deuren van het theater gaan om 20:15uur open, start van de party is 20:30uur, het einde is rond de klok van 6:00uur. De organisatie heeft een beperkt aantal hotelkamers weten te bemachtigen in het Renaissance Hotel op steenworp afstand van La Riva. Arrangementen mogelijk incl. entree-ticket party, hotelovernachting op basis van logies en ontbijt voor de prijs van € 190,00 op basis van 2 personen, meer info hier over? Vergeet niet te kijken op www.behindthemask.nl # www.xceptionnel.eu

Experience a true fantasy that transcends all time and is found in your dreams; where imagination and wonderment are brought to life Behind the Mask.
A Fabulous Christmas...silent night ain't that silent anymore!
Jubelend van vreugde! Volop vreugde deze kerst met de aankleding en muziek verzorgd door Exceptionnel en jullie als feestganger. Net als de vorige keren met een (hopelijk weer) uitverkocht en uitzinnig feest op deze Special Christmas Edition. Zaterdag 17 december a.s, een mooie datum en een kleine week voor de kerst om als een alternatieve 'kerstmis' bij de nieuwste editie van deze organisatie mee te feesten. Bijna iedereen heeft rondom deze datum lekker vrij, geniet van de kerstsfeer, gezelligheid en nu daarbij nostalgie. Nostalgie alleen al met de uitstraling van een prachtige locatie in Hoogstraten (B) vlak grensend aan Breda en Antwerpen. Exceptionnel heeft een prachtige oude filmzaal uit de beginjaren 1900 weten om te bouwen naar een waar en sfeervol dance-theater alsof je bij Disney kerst komt vieren! Meer info omtrent hotel-arrangementenen andere belangrijke informatie bezoek dan de website www.xceptionnel.eu


Er wordt wederom een waardig lijstje aan muzikale Engelen uit de kersthoed getoverd die niet komen zingen maar platen komen draaien. Deze keer is het de beurt aan maar liefst tien Engelen. Het lijkt bijna op een Interland tussen deejays': 'The Netherlands vs Belgium': SantitoMEMMike SJoia VitaRandy Katana - JoeriTony da Groove - Iris Menza en Danco.

New Years Eve 'Chique-Unique' The great Bang & NY Wish
Met nog drie maanden te gaan, maakt Exceptionnel zich nu al op voor wat een bijzondere jaarwisseling belooft te worden. Samen met alle resident deejay's, guests en special acts zal 2012 op een spectaculaire wijze worden ingeluid!


De organisatie verwacht dan ook dat de tickets als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen en aangeraden wordt dan ook om niet tot het laatste moment te wachten. Zoals je kunt verwachten van Exceptionnel zullen alle ingrediënten voor een waanzinnig New Year's Eve en New Years Wish aanwezig zijn...'2012 here we come!' Dit feest gaat in een van de prachtigste locaties van Nederland plaatsvinden kasteel 'De de Hoogenweerth' te Maastricht voor maximaal 450 gasten. Zet 31 december en 1 januari met vette letters in je agenda! Prijzen vanaf €67,50 tot €99. Een dubbel feest met een knallende afsluiting en een sublieme start in het nieuwe jaar! Inzet een geweldige setting aan deejays en special acts waaronder: Santito - MEM - Renji - José - Mathon - Eric van Kleef - Jean - Midix - Joia Vita - Tony da Groove - Kenn Colt en Danco. Meer info omtrent hotelarrangementen en andere belangrijke informatie vind je speciale website www.chique-unique.com.

7 opmerkingen

 
:):)
 
Altijd leuk en goed geregeld die feestjes van Exceptionnel!
Topfeest en altijd tot in de puntjes verzorgd. Typisch Exceptionnel :respect:
even de agenda checken hoor:

Behind the Mask: Check!
A Fabulous Christmas: Check! (als het nu de 3e keer op rij weer sneeuwt, dan wijt ik het echt aan de fantastische organisatie!)
Chique Unique: Check!

Dat worden een paar mooie feesten dit najaar!!!! :)
 
Artiest Renji
Yeahhh!!

:woep: