Partyflock
 
­ Nederland

Superstars goes abroad

gepubliceerd door , op
Superstars gaat haar kickoff beleven op Kreta, Chersonissos! Deze zomer betreedt Superstars The Matrix Club. De grootste en meest exclusieve club op Kreta. Het is alweer 5 jaar geleden dat Superstars in Nederland succesvol van start is gegaan en zich in de loop der jaren heeft ontplooit tot een event van internationaal formaat.

Superstars zag het daglicht in The The Power Zone 2006 en in 2011 is Superstars verhuisd naar Escape Club. Het is niet de eerste keer dat Superstars internationaal zijn vleugels uitslaat. Zo zijn er al edities georganiseerd in Noorwegen, Rusland en Ibiza (Spanje). Superstars zal de aankomende half jaar nog meer zijn vleugels uitslaan. Zo staan er edities gepland in Brazilie, Bulgarije, Roemenie, Rusland, Turkije en België. Daarnaast worden er met nog meer landen gesproken over een Superstars editie.

Superstars staat garant voor een clubavond waar een enthousiast publiek op een magische locatie zal worden getrakteerd op de housebeats van de beste artiesten. Uiteraard wordt Superstars ook in Chersonnissos elke editie groots uitgepakt. Naast een dikke line-up met artiesten als: Nicky Romero, R3HAB, Basti Lourenz, Lawrence Durell, Soul Cartel, Tom Boye Noorwegen en Fedor Limjoco zullen er tijdens elke editie ook de nodige give aways worden uitgedeeld. Oa. de nieuwe Superstars Volume 3 cd en speciale nieuwe WeLoveHouseMusic t-shirts zullen gratis worden weg gegeven aan bezoekers. Superstars weet haar bezoekers altijd te overtuigen, te verrassen en te overtreffen. So let their music be your guide and let their music move you!

My mama told me when I was young, We're all born Superstars! Prove to the whole island how famous you really are! Zorg dat je deze editie niet mist! Tickets a € 10,= zijn verkrijgbaar aan de deur of in de vvk voor 8,- via chersonissos.nl

Only Superstars know how to party!