Partyflock
 
­ Nederland
Element M-nus is niet algemeen zichtbaar!

KrancK im Felde – Alle KrancKzinnigheid op een veldje

gepubliceerd door , op
Een onwetend persoon zou er zo voorbij fietsen: het maagdelijk groene grasveld aan de Savannahweg in industrieterrein Lage Weide. Dit in het westen van Utrecht gelegen terrein ligt daar nietsvermoedend te wachten op een explosie van KrancKzinnigheid, die de allereerste editie van het festival KrancK im Felde Festival daar teweeg zal brengen. Organisatoren KrancK en Wesdex hebben inmiddels al laten zien dat ze weten hoe je een feestje geeft. Zaterdag 23 juli kun je dus een intieme sfeer en veel gezelligheid verwachten.

De muziek op de twee main stages op KrancK im Felde Festival zal in het teken staan van techno, house en minimal. Uit het brede schare van artiesten kan gedanst worden op de klanken van, onder andere: M-nus-kopstuk Troy Pierce; het atmosferische Duitse live-duo Kollektiv Turmstrasse; klikjes-koning Harry Axt; househeld en Trouw-resident Melon; Cocoon's hemelbestormer Egbert; en Partymacher 1e klas Haito. Naast deze nationale en internationale toppers, zal KrancK im Felde Festival ook een podium zijn voor plaatselijk talent. Daarnaast staan er de twee recente winnaars van de Twstd DJ-contest, niemand minder dan: Kevin Arnemann en Milo Moraes. De line-up bestaat verder uit een aantal graag geziene gezichten uit de Utrechtse party-scene: Wesdex, Daniel Zuur & Florian Wolff, De F van Funk, Jimmy van Eschid, Visser en WeissNicht.

Wie even wil bijkomen van de beats, kan terecht op de derde stage. Hier zal de enige echte Rotterdamse nachtburgemeester "Jules Deelder" zijn plaatjes en praatjes ten gehore brengen. Verder verzorgen Larry de Kat, The Deeptet, Titnicks, da_renzo en PakPak de muzikale aankleding van jazz, funk, soul, disco en blues. Daarnaast kan je een duik nemen in de de enorme badkuip van Livebuild, meedoen aan een groot kussengevecht van Fight cancer of je laten betoveren in het sprookjesbos. Zorg dat je geen spijt krijgt doordat je er niet bij was. Bezoek voor verdere informatie: www.kranck.nl.

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex