Partyflock
 
­ Nederland

Twintig jaar Multigroove met The Delicate Sound of Thunder in Paradiso

gepubliceerd door , op
Twintig jaar Multigroove met The Delicate Sound of Thunder in Paradiso
5 mei 2011
Feest20 Years Multigroove · The Delicate Sound of Thunder
Datumzaterdag 3 september 2011
LocatieParadiso Site
Twintig jaar na hun allereerste feest in de Wielingen lijkt Multigroove de tand des tijds nog aardig te hebben doorstaan. En hoe kan de oervader van de Nederlandse harde dancescene beter bewijzen dat ze haar wilde haren nog altijd niet verloren is, dan met een onvervalste editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso? Op 3 september 2011 vindt er in deze geroemde Amsterdamse muziektempel dan ook een donderende eruptie plaats als de jarenlang opgekropte vibe van de underground zich een weg baant door drie beestachtig geprogrammeerde zalen.

The Delicate Sound of Thunder; Uitzinnige feesten, geroemd om het geluid, het decor en de sfeer die vele jaren later nog bij menig bezoeker als een heipaal in het partygeheugen gegrift staan. Multigroove heeft dan ook een reputatie hoog te houden en neemt je in Paradiso mee op een duizelingwekkende trip door haar 20-jarige bestaan met een flinke portie beukende Hardcore en Oldskool Multi-knallers, rauwe Hardtechno & Harddance en ruige Acid & Goa. Bereid je voor op een nacht die alle facetten van de harde dance belicht, oorverdovend hard als de donder en met een loepzuiver geluid zoals je dit alleen van Multigroove in Paradiso kunt verwachten.

Volgende week wordt de line-up bekend gemaakt en start de voorverkoop. Zorg in ieder geval dat je op tijd je ticket scoort, want de eerste editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso in 2007 was ruim van tevoren compleet uitverkocht!

Meer informatie, de geschiedenis van Multigroove in een notendop en een eerste voorzichtige blik op de nabije toekomst vind je in het persbericht op www.multigroove.nl

Sluit je aan bij de Multigroove communities voor de laatste nieuwtjes: Myspace, Hyves, Facebook en Twitter

18 opmerkingen

 
Nice :D
Op 3 september 2010

Oeps :facepalm:
laatste aanpassing
Op 3 september 2010

Ze hebben de tand des tijds dus helemaal niet doorstaan, ze lopen een jaar achter :roflol:
hoop dat ik nog gevoel in m'n benen heb na Wooferland..

zal vast een dik feest worden :yes:
09-08-2003 in de Hemkade van 18.00 tot 06.00 uur ... 1 van de beste feesten van Multigroove !!!!!!! wat een herinneringen ineens O:)
oefff wat is multigroove voor mij herinderingen bv multi optreden speciaal dano met mc herman brood een feestje in het osaka rest naast amsterdam centraal wat een uitzicht de beruchte 30 april feest opeens de me binnen haha op de rozengracht de no bullshit feestjes ook op de rozengracht en de feestjes in de fun mooie tijden beleeft een woord multigroove bedankt
 
Leip leip leip! :bounce:
whooohoooo :bounce:
Het is volgende week inmiddels ;)
Ben benieuwd naar de line-up
Hardcore en Oldskool Multi-knallers, rauwe Hardtechno & Harddance en ruige Acid & Goa

klinkt iig al goed:D
Begin ongeduldig te worden :O